Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne güzel sarımsak yaprağını çok kimse bilmez, ben üstüne yumurta kırmayı da çok severim
Gaziantep pazarlarında taze yeşil sarımsak her mevsim demet demet satılır. Lavinia_98 Lavinia_98 değil mi tatlım. :rapci:Şiveydiz yemeğimiz var mesela taze sarımsak ve kuzu etiyle pişirilir.
Yumurtalısini hiç denemedim. Bir gün yaparım . :KK5:

Gaziantep pazarlarında taze yeşil sarımsak her mevsim demet demet satılır. Lavinia_98 Lavinia_98 değil mi tatlım. :rapci:Şiveydiz yemeğimiz var mesela taze sarımsak ve kuzu etiyle pişirilir.
Ohhh miss canım , şu anda leylasan gaza geldim balkonda yetistiresim var

Onu duymuştum çok lezzetli derler ☺️ Bir gün deneyeceğim inşallah
Antep yemeklerine saygım sonsuz ❤️

Listende var mi
Kendine dur diyebileceksen ye
Ben diyetisyenle iken listeye katı uyuyordum mesela gecen paylastim haftanin iki gunu iki parmak kalinliginda kek vardi ya ben onu yemiyordum 🙈
Listemde yok. Dur derim. Hatta yemesemde olur. Sofrayı hazırlarken canım istiyor sadece ama daha elimi uzatmadim.
Bu hafta listeye sadık kalamadim bakalım ne diyecek. Kilo verdim ama nereden verdim 🙄

Listemde yok. Dur derim. Hatta yemesemde olur. Sofrayı hazırlarken canım istiyor sadece ama daha elimi uzatmadim.
Bu hafta listeye sadık kalamadim bakalım ne diyecek. Kilo verdim ama nereden verdim 🙄
Bak bu defa canin isteyip yedin ve yine de kilo verdin diyelim ne oluyor biliyor musun
Aaa yedigim halde vermisim o zaman 2 tatli kasigi yesemde bisey olmaz yine veririm... Bunlar hep batak kısmı diyim

Hayırlı olsun bitanem ❤️ Güle güle kullan. Bir isim düşün. :confused: Katya koyuyor çoğu hanım o siradanlaşti. Benimki Lidya :süslü:Markasi Lydsto 🙈
Sebastian düşünmüştüm ama o da çok kullanılıyor 😅
Ben Katya istiyorum dedim eşimde ben alırım Rusya'dan sen sıkma canını demişti 😅🙄

Bak bu defa canin isteyip yedin ve yine de kilo verdin diyelim ne oluyor biliyor musun
Aaa yedigim halde vermisim o zaman 2 tatli kasigi yesemde bisey olmaz yine veririm... Bunlar hep batak kısmı diyim
Ekmeğim yine ortada kaldı 🙄
Yumurta ve ekmek yiyemiyorum ben neyse tost gibi yaparım sonra 🙄
Bide evde yumuşak muz var içine 2 YK Yulaf atsam elma atsam bizzzz yapsam yeterli mi smooti için (hiç anlamıyorum o işten) öğle yemeğinde sebze var ara öğünde komposta meyve ve ceviz var akşam yeşil mercimek yemeği düşünüyorum 🙄

Back
X