Tamam dr a söyleyim Elhanim

Simdi yine soyleyecegim cunku bu İrozinc kapsul beni yordu kaslarim maslarim heryerim agriyor onu icince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam dr a söyleyim Elhanim
Sagol canim geccek inşallah şifası olan seyler çok şükürCok gecmis olsun canimAfiyet olsun
️
![]()
Afiyet olsun fezam25 Şubat pazar
11:30
3 lokma tuzlu kurabiye
2 yumurta sarısı
Yarım avokado ezmesi( sarımsaklı)
Bikaç çeşit peynir
Salatalık, paprika
18:00
1 porsiyon tavuklu patatesli patlıcan yemeği
2 küçük kuru biber dolması
Az çoban salata( 1 küçük kase kadar)
5 kupa siyah çay
2 kupa kahve
1 lt su
Elhan
Cordelia @Mthn83 @sibel_84
Afiyet olsun canım25/02/2024
Sabah 10h sekersiz kahve
12:30 bir kasik kiymali menemem iki dilim ekmek
Ara 16h bir porsiyon cevizli kayisi tatlisi
Aksam 18h dort mini kofte biraz salata bir
Bir litre su
Dort bin AdimCordelia baska kimi etiletliycektim
![]()
Afiyet olsun canımİyi geceler
Sabah 1/2 parmak sucuk ile yumurta 2 dilim peynir domates salatalık biber 5 zeytin
Akşam
Balık ve salata
Spor yok
Su 2 Lt
Sağol tatlım benimTeşekkürler kaptanımama saat 10 da 1 kase yoğurt yedim pişmanım hakime hanim gaz ve şiş uyandım
Bu hafta güzel.eksi gelecek senden menulerin harika afiyetler olsun canım
Kuru fasulye 4 kaşık kadar di ama 10 gibi içim kıyıldı 1 kase yoğurt yedim oda şişkinlik ve gaz yaptı pisman oldum
Allah kabul etsin afiyet olsun canım
Benim klavyem kadar çatlak olamaz benimkisi birde terbiyesizce yaziyor![]()
Süpersin. Valla bana da yaramıyor. Uykusuzlukta yaramıyor. Dün 00.22 de uyumuşumSpor kaptanim mi desem yoksa sen mi gercek kimligini aciklamak istersin maviş takım kaptanım
Sabah sabah 40 dk eliptik 10 dk tabata yaptim hareketsizlik bana yaramiyormus
Cordelia
![]()
Elhan kraliçem yazmış detaylıCordelia kaptanım bu ismin altına olan yazıyı nasıl yapıyoruz acaba
Sen spor yapma bugün onerisinde bulunuyorsun hep tarti oncesi olunca ben de sana bu oneriyi satayimSüpersin. Valla bana da yaramıyor. Uykusuzlukta yaramıyor. Dün 00.22 de uyumuşummutluyum.
Bugün ne yapsam yarın tartı günü. Eksi çıkmam lazım.Kaptanlık zor iş
bi yardım edin kaptanıniza
![]()
Ferro Sanol demir eksikliği olan kişilerin kullandığı, içerisinde hem demir hemde b1, b2, b6 gibi vücudunuzun eksik olan vitaminleri de barındıran multi vitamindir. Demir ilacı olarak bilinen bu ilacın şurup formu çocuklar tarafından da kullanılabilmektedir. Doktorların çok reçete ettiği bu ilaç sadece demir açısından değil b vitamini açısından da zengindir.Tamam dr a söyleyim Elhanimdr a bir ara igne falan mi kullansak demistim b12 esliginde vunku demir eksikligim o da hap ile uzun vadede depolar daha garanti doluyor demisti
Simdi yine soyleyecegim cunku bu İrozinc kapsul beni yordu kaslarim maslarim heryerim agriyor onu icince
Hep bu ferro yu kullandim Elhanim dr biraz değişiklik yapalim dedi irozinc yazdi bitirdi beni bak bu yorum tam beni anlatiyor kullananlar yorumlamisFerro Sanol demir eksikliği olan kişilerin kullandığı, içerisinde hem demir hemde b1, b2, b6 gibi vücudunuzun eksik olan vitaminleri de barındıran multi vitamindir. Demir ilacı olarak bilinen bu ilacın şurup formu çocuklar tarafından da kullanılabilmektedir. Doktorların çok reçete ettiği bu ilaç sadece demir açısından değil b vitamini açısından da zengindir.
yok beklenti değil ablacım maalesef insanlar nazikliği kibarlığı unuttu. oturuyorlar mesela arkadan omzumu dürtüyorlar parayı uzatsana diye . dokunmayın bana diye kızıyorumBeklentiye girmemek lazım üzüldügümüzle kalıyoruz.![]()