Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun keyra![]()
Tamam ama biber dolmasının içinde pirinç yok mu ya da bulgur Yani sen onlari lavaşa mı sardın. Ben böyle bir şey ilk defa duydum Yanlış anlama o yüzden soruyorumEki Görüntüle 3393371
Kordişim Antep yöresine ait bir biberdir. Dolmalık kurutulan acı yesil biberler, gorseldeki gibi güneşte kıpkırmızı olur. Müthiş acıdır.
Pirinç var kuzum. Miniklerdi zaten iki kaşık pilava denk gelir ancak.Tamam ama biber dolmasının içinde pirinç yok mu ya da bulgur Yani sen onlari lavaşa mı sardın. Ben böyle bir şey ilk defa duydum Yanlış anlama o yüzden soruyorumSADECE BİBERLERİ MI SARDIN
Bir itıraf yapcm herr cumartesi dolma yedim hemde açma ev ekmegiylePirinç var kuzum. Miniklerdi zaten iki kaşık pilava denk gelir ancak.Biber dolması yufkaya sarılarak yenir bizde
ya da açma ekmek dediğimiz lavaşa değil mi
Lavinia_98
![]()
Canım bilmiyorum tam olarak ama sanki kilona göre çok. Az besleniyorsun.Merhabalar
Bugün diyetisyen serbest bir öğün yapalım ilk öğünümüz olsun ama deyince ben biraz coştum o yüzden bugünü an itibariyle kapattım.
Sabah yok
Öğle 12:30 3 yumurtalı tbe ekmek,çay
Ara 3 yk yulaf,1 tk kakao,1 yk bal ,sütlü filtre kahve
Akşam yok
Elhan
Cordelia
Su 2 lt bitti 3 olur
4500 adım + 11 dk kendimce tabata ve zumba (çok eğlendim geçen Cordi nin attığı arapça müzikte zumba videosunu yaptım)
Antepliler dolmayi boyle yer.Bir itıraf yapcm herr cumartesi dolma yedim hemde açma ev ekmegiyle![]()
Aman allahımAntepliler dolmayi boyle yer.
Cuma günü arkadaş bulusmasina yapıp götürdüm ben de![]()
Ödül olarak tercih etmen güzel tatlım.Aman allahımya bilmiyorum aşrrıı seviyorum ödül olarak hep yiyorum
Ayy hadi hayırlı olsun tatlım.
Ya canım kusura bakma güldüm çünkü anlatamadım sandım sorumu. Acı biber dolmasını Ablam da yapıyor aktardan alıyor Ben de çok severim acıya bayılırım zaten acı benim her şeyim. Ama ekmekle lavaşla sarılarak yendiğini bilmiyordum O da benim cahilliğimPirinç var kuzum. Miniklerdi zaten iki kaşık pilava denk gelir ancak.Biber dolması yufkaya sarılarak yenir bizde
ya da açma ekmek dediğimiz lavaşa değil mi
Lavinia_98
![]()
Selam cınımmmm.Rakip olmaya çalışırım![]()
Kırmızı olacakAyy hadi hayırlı olsun tatlım.birinci belli ikinci kim olacak
![]()
Canım istemese de yeşil smoothieye dereotu koyuyorum.Niye ödem atıyor, başka faydaları da var yeşilliğin.Sbah kaymak iki tatlı kaşık bir ttb ekmek biraz yeşil zeytin herseyi yiyemiyorum hhelle yeşillik hiç yemiyorum canım onları istemiyor
Ara bir bardak köy süttü
Akşam hafif olsun dedim menemen 1 tb ekmek bir kase yoğurt
Elhan
Su 1 buçuk litre
Kız sabahtan beri sen korkuyor diyor yaCumartesi bildiriminde sonra senle de yarışalım canım
Ama bana bu hafta mavişlerden bir rakip gerek
Ama kimse yok....niden acaba ....gorktullar zaar![]()
![]()