- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Ooo menüye bak yarın seni transfer edeyim

Afiyet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo menüye bak yarın seni transfer edeyim
Tam şifaBen öğlen ara öğün yoğurt üstüne tarçın ekersem hiç acıkmıyorum.Hemde sevmeye başladım yoğurt yemezdim.Her hafta ev yoğurdu mayalıyorum.Hazır yoğurt yiyemiyorum hiç ben.
Ben tarçını elmaya çok yakıştırıyorum canım Elmalı olan şeyler de tarçın hoşuma gidiyor mesela elmalı kurabiye olabilirTam şifa
Ben yerim kendi mayaladığımı, evdekiler yemiyor diye hazır alıyorum, tarçını bi kekte seviyorum
Afiyet olsun Ecemİyi akşamlar bugün rahatsızdım yoktum buralarda.İyice dinlendim şimdi işe geldim.Canım hiçbir şey yemek istemedi Sabah kahvaltısı etmedim.Elhan 26.02.2024 Pazartesi listem Sabah:Yok.Öğlen 12:00 1yumurta ile yapılmış yağsız omlet,1bardak çay,1 dl.tam buğday ekmeği.Akşam 18:30 1 kase tavuk sote(1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile pişmiş) Yeşillik salata,1 dl.tam buğday ekmeği. Gün içerisinde 10 bardak su içildi. Saat 12 gibi 1 bardak kefir içerim (Gece ara öğün olarak) al
serap911
Sağol tatlım
Bu aralar herkeste bi uyuklama hali var, ben de gözlerimi açamıyorum, kimi duysam öyle,Afiyet olsun canım
Ben sabah menume uydum sadece 2 hurma kacamagim var bide akşam yarım kase çorba ve brokoli salatası yedim
Spor 5400 adım.
Oturduğum yerde uyuyorum hiç iyi değilim
Niye böyle oluyorum çok canım sıkılıyor
Ama surda ölsem yinede vazgeçmiyorlar bendenbaşımda surekli anneeeeee
![]()
Ben de çaktırmıyorum gerçekten yarın ne olacak bilmiyorum. Direnç kilomdayim galiba. Hayırlısı diyelimSağol tatlımolduğum yerde sayıyo gibiyim bakalım yarın inşallah güzel eksi gelir biraz duraksadım sanki biraz da canım sıkılıyor bu duruma ama çaktırmıyorum
![]()
KırmızıHangi takımdasın ?
İyiyiz canım sen nasılsınHeeeyy nasılsınızzz![]()
Hayırlısı tatlımBen de çaktırmıyorum gerçekten yarın ne olacak bilmiyorum. Direnç kilomdayim galiba. Hayırlısı diyelim![]()
Teşekkür ederim tabiki yazarım çok sağolun Hayırlı AkşamlarAfiyet olsun Ecem
12.00 Bir yumurta.....
18.30 Bir kase tavuk sote ......
00.00 gibi bir bardak kefir
10 bardak su
serap911
Menü bildirimin biraz karışık yukarıdakigibi yazarsan çok sevinirim canım.
İyi nöbetler kolaylıklar seninle olsun.
![]()
Tarçınlı kekte çok güzel olurTam şifa
Ben yerim kendi mayaladığımı, evdekiler yemiyor diye hazır alıyorum, tarçını bi kekte seviyorum
İyiyiz canım sen nasılsın ?hoş geldin
![]()
İyiyiz canım sen nasılsın
Hayırlısı tatlımBende oruçtan sonra durdum sanki bünyem kıtlık moduna mı girdi ne oldu bilmiyorum yarın kırarız inşallah dirençleri
![]()
Eskiden Antepliler getirip satardı, artık getiren yokEki Görüntüle 3393371
Kordişim Antep yöresine ait bir biberdir. Dolmalık kurutulan acı yesil biberler, gorseldeki gibi güneşte kıpkırmızı olur. Müthiş acıdır.
Eki Görüntüle 3393377
Kuru biber dolmasını lavaş arasına koyup dürüm yapmış, yemedim ama Antepli damadımız Özlem duyduğundan bahsederdiTamam ama biber dolmasının içinde pirinç yok mu ya da bulgur Yani sen onlari lavaşa mı sardın. Ben böyle bir şey ilk defa duydum Yanlış anlama o yüzden soruyorumSADECE BİBERLERİ MI SARDIN
Bizde seni özledik çık gel bu haftaiyiyim bende kızlar saolunözledim valla sizleri
![]()
Yolla, atarım buzluğa, tartı sonrası yerimCordelia tatlım pişmiş görsel de ekledim.
Mavişlerin canı çekerse tekrar yapar gönderirim sorun değil
Niye güldün![]()