Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyetler olsun kankişim pişti olmuşuz dün benim yediğim kuru biber dolması da bundan idi sumakli rahmetli babam da senin gibi yufkaya sarar yerdi ohhh misssEki Görüntüle 3393371
Kordişim Antep yöresine ait bir biberdir. Dolmalık kurutulan acı yesil biberler, gorseldeki gibi güneşte kıpkırmızı olur. Müthiş acıdır.
Eki Görüntüle 3393377
Afiyet olsun canım gunaydinGünaydın Güzel Bir Gün dilerim herkeseGünün ilk öğünü kahvaltı yapıldı. 05:30 :3 dl.peynir. 1 dl.tam buğday ekmeği. 5 tane zeytin. Yeşillik. 1 kupa yeşil çay.
Urfa , Diyarbakır, tencerenin tabanına kaburga döşer üzerine dolmalar serilir, demlenen sumak tanelerinin suyu ile pişirir.Afiyetler olsun kankişim pişti olmuşuz dün benim yediğim kuru biber dolması da bundan idi sumakli rahmetli babam da senin gibi yufkaya sarar yerdi ohhh misss![]()
Saol kuzumAfiyet olsun![]()
Bugün tartı günü ac bir şekilde tartilman lazimGünaydın Güzel Bir Gün dilerim herkeseGünün ilk öğünü kahvaltı yapıldı. 05:30 :3 dl.peynir. 1 dl.tam buğday ekmeği. 5 tane zeytin. Yeşillik. 1 kupa yeşil çay.
Uyudunuz mu
Tebrikler canımGünaydın kızlar
Başlangıç :26.02.2024
Başlangıç kg:84.9
Bugün :84.5
Fark :-0,400
Günaydın kankişim.Günaydın kızlar bi deneme yaptım artidayim biraz yürüyüp geleyim dinlenince yine tartilicam bakalım
Nergis' in iyi uykular çayi işe yarıyor.
Uyumuşum tatlım![]()
Günaydın canım kaptanımGünaydınlar![]()
Öğrendiğim gün migros uygulamasında indirimdeydi hemen aldım kuzum. Bir bak istersen.Ben çayı bulamadım daha![]()
Şifa olsun canimSabah 10 da bir muz yemeyi düşünüyorum
Nasipse hacamat yaptıracağım, 14:00 gibi
Hacamattan 4 saat öncesi yemeyi bırakmak gerekiyormuş
Tabii ki migros tamam canım. TeşekkürlerÖğrendiğim gün migros uygulamasında indirimdeydi hemen aldım kuzum. Bir bak istersen.
Afiyet olsun papatyacim. Güzel menü.Ya ben baştaki motivasyonumu yakalayamıyorum yardım edin banaaa
Cordelia
Elhan
Sabah 10.30
Smoothie bir incir iki ceviz yulaf fıstık ezmesi
Öğlen 14.20
2 yumurta marul labne
Ara Kahve iki dilim elma
Akşam
1 tabak çorba
1 adet etli dolma
Buraya kadar hersey guzel
Normalde aksam oldumu da dururdum red ederdim şimdi o reddi yapamıyorum sanki artık ya
Cips 4-5 tane 1 ısırık çikolata
2 lt su