- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
Başta ben de öyle yaptım sezaryen doğum yaptım sütüm geç geldi ve az geldi kendimi yedim bitirdim süt için. Hamilelikte 8 kilo almıştım doğumdan 15 gün sonra eski kiloma inmiştim ama sonra süt olsun diye ye ye dediler ben de kiloyu takmadım yedim de yedim. Şu an emzirme döneminde aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum çok kilo aldım. Bebeğim artık 8 aylık ek gıda alıyor o yüzden artık sütüm yetiyo diye bir rahatlama var açıkçası üstümde sütümde de azalma olmadı diyetle ki eminim bundan bebeğim emmiyo çünkü sağarak veriyorum aylardır. Çocukla gerçekten yemek yapmaya vakit bulmak çok zor sütun miktarını en iyi artıran şey bence şu. İçeriğini zengin yapan da ceviz hurma vs ben artık pek yemiyorum bıktım yiye yiye ama yerden güzel olur her gün 2 tane. Süt arttırıcı şeylere de devam ediyorum damla çay vs diyetisyenim daha çok onlarla destekleme taraftarı gibi sütü. Senin bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama 6 ayı geçtiyse ve sütün yetiyorsa bence diyet yapmakta artık sakınca yokBen de 2 öğün yiyorum nadir 3 öğün yedigim cocuktan firsat bulamiyorum zaten. Aslinda emzirince de kalori yakiyoruz doktor da sütün kalitesi ve miktari için sanirim öyle söylüyor. Diyetisyene bir ara sorsana kaç kaloriymiş merak ettim. Benim arkadaslar var sütü artsin diye tüm gün yiyorlarhatta bana da ye ye diye zorluyorlar komsular bile sütün olsun diye yemek getirip duruyorlardi bir ara
![]()