• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın herkese. Hava kapalı olsa da güne enerjik başlamak lazım. Güzel bir hafta olsun herkese. Ve bol eksili...
Günaydın kaptanım 🥰 İnşallah 🙏
Günaydın hayırlı mutlu sabahlar mutlu haftalar 😍
Günaydın canım hayırlı haftalar inşallah 🙏
Günaydın Ceeee 🥰
Günaydın ablacım 🥰
Günaydın kızlar 🩵 🩵 💙 🩵 💙
Günaydın bal badem kaptanım 🥰
Günaydin kizlar🌸🥰😘😘😘😘😘😘
Günaydın canım 😘
Selamlar hafta sonu dağılmıştım. Bugün toplanma vakti
Selam günaydın 😃 halledersin sen 💪
Yarın sabah fizik tedavi randevum var,kemik ölçümü zamanım geldi onu yaptırcam,onada randevu veriyorlar zaten.
İyi haberler alırsın inşallah 🙏
Günaydın kızlar :KK68: :KK60:
Günaydın jasmin çiçek 😘
Gunaydin herkese
Dunku menumu yazayim
1 yumurta ile menemen
2 dilim ekmwk

OGlen
1 kase yqyla corbasi

Aksam
2 dilim pizza

Disari ciktigimizda yedim bugunden itibaren saglikli beslenme olacak insallah

@Elhan @sibel_84
Günaydın afiyet olsun 🥰

Günaydın kaptanım 🥰 İnşallah 🙏

Günaydın canım hayırlı haftalar inşallah 🙏

Günaydın Ceeee 🥰

Günaydın ablacım 🥰

Günaydın bal badem kaptanım 🥰

Günaydın canım 😘

Selam günaydın 😃 halledersin sen 💪

İyi haberler alırsın inşallah 🙏

Günaydın jasmin çiçek 😘

Günaydın afiyet olsun 🥰
Günaydın canım :KK200:

Herkese günaydın kızlar mutlu bir hafta olsun inşallah 🙏

Benim kuzucuklarım daha doğrusu biri dün akşam delirdi böğürdü durdu bütün gece hiç uyuyamadım sabah 5 e doğru artık salonda koltukta sızmışım sonra kalkıp yatağıma geçtim ama anca uyanabildim 🥱😴

Herkese günaydın kızlar mutlu bir hafta olsun inşallah 🙏

Benim kuzucuklarım daha doğrusu biri dün akşam delirdi böğürdü durdu bütün gece hiç uyuyamadım sabah 5 e doğru artık salonda koltukta sızmışım sonra kalkıp yatağıma geçtim ama anca uyanabildim 🥱😴
Hastami yoksa kizginlik mi
Bizimkilerde saat 10-11 dedin mi uyur kalirdi
Gece hic sesleri cikmazdi
Bu ara gec uyuyorlar gece uyanip kosturup oynasiyorlar😅 huylari değişti 2 yaş sendromu galiba😂

Hastami yoksa kizginlik mi
Bizimkilerde saat 10-11 dedin mi uyur kalirdi
Gece hic sesleri cikmazdi
Bu ara gec uyuyorlar gece uyanip kosturup oynasiyorlar😅 huylari değişti 2 yaş sendromu galiba😂
Yok bize trip atıyor 9 yaşında erkek kısır yatağa yanıma gelmek istedi ama doluydu 2 yanımda kızlar vardı kızdı gitti sonra böğürmeye başladı ve hiç susmadı kalktım sevdim oyunlar oynadım sabaha kadar 🤣

Yok bize trip atıyor 9 yaşında erkek kısır yatağa yanıma gelmek istedi ama doluydu 2 yanımda kızlar vardı kızdı gitti sonra böğürmeye başladı ve hiç susmadı kalktım sevdim oyunlar oynadım sabaha kadar 🤣
Gece kostur kostur sabah haline bak Pakizenin 😂😂
Asil pek uyumuyor yaa pinekliyor resmen tavuk gibi ayakta gozleri kapatiyor falan... Her an tetikte bir uyuyus... Bu kendini boyle teslim ediyor😻

1000066761.webp
1000066762.webp

Back
X