Ben devam ediyom hala tozu dumana katiyom dün yazmadim sasece sayilmadigi icin 17 bin adım vardi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben devam ediyom hala tozu dumana katiyom dün yazmadim sasece sayilmadigi icin 17 bin adım vardi
Olsun kuzum sinirin zamanla yerini huzura bırakir inşallahEki Görüntüle 3432202
Şikayet etmemi bekliyormuş. Oldu şimdi ama ben sinir küpü
Geçen hafta 71.4
Bugün 71.1
Fark 0.3
Elhan
LenaG
Hepimize hayırlı olsun.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Regle böyle kafa atılır
Daha iyi olmana sevindimCanım bu hafta aşırı yogundum. Hem evde hem okulda. Üç akşam misafirim vardı. Dün akşam misafirlikteydim. Eve geldiğimizde 1 e geliyordu. Sağlık durumu geçen haftaya göre daha iyiyim.
Günaydın maviş kaptanım haftayı bitirdik hayırlısıyla
Evet canım haftaya bitirdik hayırlısıyla. bana kaptanlık teklif ettiğin için ben de çok teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı olsun canımGünaydın maviş kaptanım haftayı bitirdik hayırlısıylabeni kırmayıp kabul ettiğin için teşekkür ederim
![]()
58.5 du benim de hedefim , gazlayalım birbirimizi He ne dersin yoksa bende de gıden gelen yok bu ay kılo veremedım hiç resmen iki ileri bi geri 59.6 çıktım dun sabah aslında ama çayın yanında aksam bir iki bisküvi yedim onun ceremesi muhtemelen 58.9 fln görsem de kafi aslındaBen 3 ay boyunca 60 ta takılı kaldıktan sonra tam diyeti bırakacakken bir sabah ansızın 59.8 gördüm sonra 59.2 ye düştüm (dinçten sonra hızlı kilo verimi oluyomuş) ama araya regl ve arkadaş buluşmaları, kısırlar, börekler, çörekler girdi
Az önce tartıldım 60.20.
Mayıs sonu hedefim 58.9 du bu hafta var gücümle uğraşıcam senin kaç Mayıs sonu hedefin bu hafta sıkı tutalım birlikte![]()
Vuhuuuu rakibeme bak beeeMaviş kaptan bildirim yapıyorrr
LenaG
Elhan
Mthn83
Cordelia
Cumartesi 91.4
Bugün 89.2
Fark -2.2
Eki Görüntüle 3432218
Tebrik ederim canımGünaydın
Geçen hafta :69.10
Bügün: 67.80
Fark : -1.3
Eki Görüntüle 3432219
Parmaklarım da ejderha parmakları gibi çıkmış![]()
Ha-ri-kaaaaElhan
Mthn83
60kiloyum
Günaydın kızlar
Geçen hafta 90.90
Salı günü 90.00
Bu gün
88.60
Bu hafta toplam eksi 2.30
Salı dan cumartesiye eksi 1.40
Şimdi hesapladım bu gün hariç
72.264 adım atmışıminşallah bu gün ile 80 bine tamamlarım