• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

🥰🥰 teşekkür ederim kaptanım. Çoğu şeyde durdurdum. Kiloları verdikten sonra koruma döneminde de düzen oluşturmak için grupta devam etmek istiyorum aslında. İpin ucunu kaçırıp en başa dönmek istemiyorum
+1
Bende senin gibi düşünüyorum hatta böyle bı grup var mı baktım da yokmuş. Kabul ederlerse burda kalmayı çok isterim.

Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Valla akşam pestil gibi uyumuşum ama gece kalkıp istifra ettim . Çamaşır suyunu eve sokmamak lazım mafetti beni. Bitkisel bir marka var onu deneyeceğim.
Çok geçmiş olsun canım. ALLAH tan istifra etmişsin yoksa daha kötü olurdun

Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Valla akşam pestil gibi uyumuşum ama gece kalkıp istifra ettim . Çamaşır suyunu eve sokmamak lazım mafetti beni. Bitkisel bir marka var onu deneyeceğim.
Gecmis olsun 🤕

Kızlar ben bugün sadece yürüyüş ve ev işi yaptım eliptik yapacaktım hastalandım maalesef burun akıntısı boğaz ağrısı:KK43: nane limon içip uyuyacağım :KK43:
LenaG LenaG
Geçmiş olsun canım 🙏 hemen c vit başla ❤️
27 Ekim Menü
09.45: 2 tane kalem börek
1 dilim peynir
6 zeytin
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
13.30: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 kuru incir
1 ceviz
20 tane çekirdeksiz kuru üzüm
16.00: 2 kase tarhana çorbası
2 dilim ekmek
4 kornişon turşu
1,5 lt su
20.00: çeyrek muz(tatlı hazırlarken yanlışlıkla attım ağzıma 🤭)
LenaG LenaG @Sitare55

Spor: 1 saat eliptik
3966 adım
@Boncuk2307
Afiyet olsun karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım erken kapamışsın ama daha dengeli sebzeli/salatalı birşeyler yiyelim ❤️ wc için önemli 😘 mesela tarhana full karbonhidrat bir çorba yanına 2 dilim ekmek fazla olmuş salata yiyebilirsin,yoğurt yiyebilirsin
27 ekim menüm
Sabah 12.00
Menemen
Bir dilim TB ekmeği
Bir tk bal
Birazcık peynir
Ara
4 tane susamlı kraker
Akşam 18.00
4 YK tavuk sote
Salata
Küçük bir parça ekmek
Ara
21.00
Bir tane cennet hurması
Detoxmix
Su 2.-2.5 anca olmuştur
Spor 17 dk Leslie
30 ipsiz ip atlama
LenaG LenaG @Sitare55 @Boncuk2307
Afiyet olsun güzel olmuş ❤️
Bütün menü ve sporlar kaydedilmiştir. Yeni günde görüşmek üzere. Hepinize iyi geceler canlarr :KK68:
Ellerine sağlık canım 🙏😘
LenaG LenaG @Sitare55 @Boncuk2307
Bu gün 9 bin adım yaptım
3 saat temizlik yaptım.
Ortalığı toparla sil süper
Çocuklara banyo yemek derken baya bir spor oldu.

Ay benim artım niye gün gün artıyor ki😱
Sabah tartıldım cumartesi kaçamak yapmadığım halde daha da artı çıktım ya ben🤕
Canım günlük değişimler olabiliyor yarın da çok farklı bir eksi görebilirsin mesela ❤️
Günaydın canım ❤️ geçmiş olsun bugün biraz yoğurt tüketmeye çalış bol bol ❤️
Günaydın canlar
Günaydın cano ❤️
27 Ekim menü
Misafirlikteydim gün boyu
Kahvaltı 11de
Bir ader yumurtali ekme,bir buçuk dilim ekmek, kızartmalardan iki adet, zeytinyağında yumurta, Sarımsakli yumurta, yumurta salatası,

Öğlen 3 sıkım köfte,marul iki turşu, küçük dilim pasta ev yapımı
Akşam 7 de
İki lahmacun, salata,iki bardak ayran
LenaG LenaG @Lotus1234
Afiyet olsun ❤️ bugün telafi edelim canım ama aç kalmadan ❤️
Günaydınlar hanımlar :KK200:
Günaydın 🥰❤️
Günaydın kızlar hayırlı günler herkese 🌷
Günaydın canım hayırlı günler ❤️
+1
Bende senin gibi düşünüyorum hatta böyle bı grup var mı baktım da yokmuş. Kabul ederlerse burda kalmayı çok isterim.
Sizin canınız sağolsun koruma grubu açarız ne olacak ❤️😘 siz de sabit kalma yarışı yaparsınız ☺️
Günaydın kızlar bol kalori açığı olan bir gün olsun
Günaydın canım inşallah 🙏
Günaydııınnn ❤️
Günaydın ❤️

Back
X