Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maşallah canım ben tek bebekle pert oluyorum temizlik yemek çamaşır bulaşık bebek derken bu saatlerde bebek uyuyunca oturabiliyorum :KK43: Allah yardımcın olsun inşallah 🙏🏻 kaç aylık bebeğin
Ufaklık yarın 1 yaş olacak canm 3 tane var bende diğerleri 10,5 ve 5,5 yaşlarında

Menüm

15:00
azcık kısır
bol marul

18:30
1.5 tabak kuru fasulye etli
2 kaşık pirinç pilavi
tere
kuru soğan

spor yok

Jasminium84 Jasminium84 @Jou
afiyet olsun kaptanım :KK68:

Bugünkü menüm
Sabah 10.30
İki yumurta iki dilim ekmek peynir üç zeytin
Öğlen 16.00
Yarım tavuk dürüm yoğurt lavasin yarısını ayirdim ama
Akşam misafirlikteydim baya birşeyler vardi da bir elmalı kurabiye iki tane sarma yedim sadece çaktırmadan yiyebilirdim ama yemedim
Elmalı kurabiye
Şehriye salatası
Poğaça
Haşhaşlı çörek
Çiğ köfte
Ağlayan kek
Çikolata topları
Sarma ve yemedim
Vardı😭😭😭 ağlamam geliyo resmen
Şu 2.5 yatana kadar 3 olur
Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa
ay ay ayyyyy, menüye ilk bakışta bunların hepsini yedin sandımmm :KK17::KK57::KK57:

afiyet olsun canımmm, iradenin karşılığını cumartesi günü alacaksın :21::KK68:

Ufaklık yarın 1 yaş olacak canm 3 tane var bende diğerleri 10,5 ve 5,5 yaşlarında
doğum günü kutlu olsun miniğin, güzel yaşları olsun inşallah :KK200::nazar::KK68:

Gunayydiiinnn bugün kalktım kızım uyurken hemen 20 dk sporumu yaptım daha sonra da ip atlarım bir kahveyi hakkettim🥳
süpersin tatlımm, iç tabii şifa olsun :KK60:

afiyet olsun kaptanım :KK68:

ay ay ayyyyy, menüye ilk bakışta bunların hepsini yedin sandımmm :KK17::KK57::KK57:

afiyet olsun canımmm, iradenin karşılığını cumartesi günü alacaksın :21::KK68:

doğum günü kutlu olsun miniğin, güzel yaşları olsun inşallah :KK200::nazar::KK68:

süpersin tatlımm, iç tabii şifa olsun :KK60:
Teşekkür ederim kaptanım💙💙💙 yarına sağlikli bir kutlama yaparım ufak çaplı 🥳🥳

Ellssa Ellssa arke arke kızlar liste konusunda takıldığınız yer hangi kısım canım çözelim 🥰
Benim kolayıma geldiği için her hangi bir listeyi alıp üzerinden düzeltiyordum ama öyle yapmak zorunda değilsiniz. Sıfırdan tablo da yapıp içini doldurabilirsiniz.
3 noktaya basınca açılan kısımda bir pencere işareti var ordan kaç satırlı ve kaç sütunlu yapmak isterseniz yapabilirsiniz
Ben de senin gibi tablo üzerinde düzeltme yaptım canım, çözmeye çalıştığım kısım kızların en son kilolarının ne olduğuydu. Senin geçen hafta paylaştığın tabloyla dün Ellssanın paylaştığı tablodan kontrollü şekilde doğru kiloları bulup ekledim.

Günaydın diyetisyene gidip geldim kilo aynı maalesef hastayken ödem oluyro diyor :( kas gitmiş yağ gelmiş biraz üzücü oldu

Ama motivasyon yüklendim devam ediyorum 😎
IMG_9566.webp

Ay kaptanım ağlamak üzereyim.
Listeyi tam tamına doğru düzenledim. Cevapla butonuna bastıktan sonra tamamı yanlış oluyor.
İlk etapta parantezlerin içini boşalttım isimleri yazdım yanlış yaptığımı anladım parantez numaraları sildim.
Yine yanlış doğruları da var ama neden böyle oluyor. Doğru anlatmışımdır umarım :KK16:
Alışına kadar olur öyle şeyler kaptanım, özelden anlattığım haline bir bak bakalım kolay gelecek mi sana.
Tam da beni anlatmışsın ben de öyleyim.
Ben de öyleyim yaa, bugün her şeyi boş verip canımın istediği yiyeceklere gömülesim var.
Canım tablonun içini komple sil sıfırdan yazarak etiketle
Ya da emojileri yazmak için bastığımız 3 noktaya basınca açılan kısımda fotoğraf simgesinin yanında pencere işareti var ona basıp kendi tablonun sıfırdan oluşturabilirsin
Ben o 3 nokta kısmından çift tırnağa basarak tabloyu alıntıdan çıkarmış oluyorum. Öyle yapınca gereksiz kısımları da silip düzenliyorum. Ellssa ya özelden gönderdim inşallah olmuştur.

Back
X