Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

20 şubat menü
09.30 2 yumurta ile sebzeli omlet, 2 dilim peynir, 5 zeytin 1 tk fıstık ezmesi, 2 wasa, turp yeşillik
13.30 1 por. sütlaç, 1 fincan kahve
18.00 1 tabak fırında karnabahar, 4 kaşık yoğurt, salata
3 litre su 13.000 adım(6.500 yürüyüşte), 1 saat tempolu yürüyüş
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 I Ilyusa
1000014802.webp

Kızlar günaydınn 🤗 nasılsınız bakalım bugün? Tam aciktigim ve üşümeye başladığım anda yürüyüşe çıktım bu sabah. İyi geldi. Kahvaltı da bir saat kadar ötelenmiş oldu.
Akşama yine yürürüm. Bugün çalışmadığım gün o yüzden evdeyim sabahtan. Yine kendini tutamayıp tartıldım sali'ya göre yarım kilo artidayim. Gece uyumadik benim kızım da hasta oldu. Hep öksürdü dün gece, ateşliydi zaten. Belki uyumamaktandir.
Kuşum çok geçmiş olsun, dert etme verirsin. Bir arkadaşın dediği gibi uykusuzluk etkiliyor. 🙏
Evet canım ya az kaldı ve çok heyecanlıyım. 10 kilo uğurlamış oldum şu ana kadar, inşallah devamı da gelsin. Sen de göreceksin elbet, senin de yaklaşıyor 7ler.
10 kilo gitti demek?! Ay darısı başıma 🙏 benim de ilk hedefim 7leri görmek 😢😢
Çok geçmiş olsun. Çocukların hastalanması çok yıpratıyor insanı hem psikolojik hem fizyolojik olarak. Hemencecik iyileşsinler inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Uykusuzluk çok etkiliyor. Ondan artı çıkmış olabilirsin.
Ya gerçekten uykusunu iyi alamayınca artı gören başka var mı? Beni de çok etkiliyor uykusuzluk, şiş gibi hissediyorum ertesi güne, maalesef son bir yıldır da çok kötü uykularım 😢

Hayatta en çok ve sadece her koşulda her yerde kafasını koydu mu fosur fosur uyuyanları kıskanıyorum sanırım..🤪
Çok teşekkür ederim canım bugün ilikli kemik suyuyla mercimek çorbası yaptim. Eşimde hasta oldu ev revir gibi valla. Kendimi dinlemiyorum hastamiyım diye 🙈. Ne yaşıyoruz biz anlamadım
Çok geçmiş olsun size ve çocuklara 🙏
20 Şubat Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa I Ilyusa

Kızlar selam, 11.30 da klasik Türk kahvaltısı ek olarak da yarım avokado ve bir mandalina

13:00 bir avuç Antep fıstığı, bir hurma bir kuru incir ve Türk kahvesi

15:00-16:00 arası

Fırında pırasalı kabaklı yulaflı mücver, haşlanmış brokoli, bir çay tabağı kuzu eti

Bugün iki kez yürüyüş yaptım
Canım yulaflı mücverin tarifi var mı? Nasıl lezzeti? 🧐
iyi akşamlar kızlar ❤️ bugün burayı pek sessiz gördüm sanki.
Boncuk2307 Boncuk2307 bayadır göremiyorum nerelerde acaba?

günün menüsü:
8.30 yulaf lapası(yarım sb süt, kahve, 3yk yulaf, taze yaban mersini, quark+labne+akçaağaç şurubu karışımı2yk, kakao, toz antep fıstığı) ve 1 haşlanmış yumurta
12.30 tavuk suyunda haşlanmış bulgur pilavı, haşlanmış tavuk, yoğurt
15.30 türk kahvesi yanı minik porsiyon japon çikolatası(onlarınki baya şekersiz mekersiz oluyo, 2 kare bitter kadar bile kalorisi yok)
19.00 lahana kavurması, yoğurt

su 2.5 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Ay evet, bugün herkes dışarıda kardanadam yaptı herhalde 🫠

Günlük raporumla geldim:

Öğlen (13:00): salata + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8 zeytin

Ara 1 (17:00): glutensiz ekşi maya ekmeğe ufak sandiviç krem peynir ve hindi fümeli

Ara 2: 2adet hurma

Akşam (20:00): 4-5 kaşık kadar bulgur pilavı + fırında et 150gr + salata

Gece yatmadan son ara 3: 1 muz

Totalde 2.2 lt falan su içtim
6.500 adım attım

IMG_3099.webp

IMG_3151.webp

Yarın sabah bir tartılıcam bakalım 4 günde neler olmuş, bence eksilerim:

• kiloma göre en az 3lt su içmeliyim ama sürekli çişim geliyor gerçekten daha o kadar içmeme rağmen, nasıl yapıcam bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
  • uyku konusunu iyi yapamıyorum her şeyi denememe rağmen
  • akşam yemeklerini bir tık erkene çeksem çok iyi olur

İyi gidenler:
- yediklerimin fotosunu çekmek farkında olmamı sağladı, diğer türlü çooook yiyormuşum

-buraya gelip günlük yazmak beni kontrolde tutuyor, akşam kızlara ne derim diyorum 🤣🤣💞 inşallah böyle devam etsin, iyi ki varsınız 🙏

-kendi yemeklerimi yapıyorum, sebze ağırlıklı yemek hafif hissettiriyor, daha az şişkinim, kendime bak bedenin daha iyi hissediyor diye

kaptanlarım durum böyle

Kızlar günaydınn 🤗 nasılsınız bakalım bugün? Tam aciktigim ve üşümeye başladığım anda yürüyüşe çıktım bu sabah. İyi geldi. Kahvaltı da bir saat kadar ötelenmiş oldu.
Akşama yine yürürüm. Bugün çalışmadığım gün o yüzden evdeyim sabahtan. Yine kendini tutamayıp tartıldım sali'ya göre yarım kilo artidayim. Gece uyumadik benim kızım da hasta oldu. Hep öksürdü dün gece, ateşliydi zaten. Belki uyumamaktandir.
çok geçmiş olsun canım. herkes hasta valla bu ara, soğuklar mahvetti. sağlık olsun, kilolar gider.
Evet canım ya az kaldı ve çok heyecanlıyım. 10 kilo uğurlamış oldum şu ana kadar, inşallah devamı da gelsin. Sen de göreceksin elbet, senin de yaklaşıyor 7ler.
10 kilo uğurlamış oldum derken nasıl bir zarafetle söylüyosun arke ablacım, 10 kilo okadar büyük bişiey ki 😂😂
Buradayım aslında her gün akşamları girip kayıt yapıyorum menüleri de yorum yapmıyorum sadece :KK19:
öyle olmaz gel aramıza karış bizi sadece görev olarak mı görüyosun😭
Ay evet, bugün herkes dışarıda kardanadam yaptı herhalde 🫠
(o esnada memleketin en güneyinde karın sadece soğuğunu yiyen zavallı ben)
Günlük raporumla geldim:

Öğlen (13:00): salata + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8 zeytin

Ara 1 (17:00): glutensiz ekşi maya ekmeğe ufak sandiviç krem peynir ve hindi fümeli

Ara 2: 2adet hurma

Akşam (20:00): 4-5 kaşık kadar bulgur pilavı + fırında et 150gr + salata

Gece yatmadan son ara 3: 1 muz

Totalde 2.2 lt falan su içtim
6.500 adım attım

Eki Görüntüle 3547724
Eki Görüntüle 3547725

Yarın sabah bir tartılıcam bakalım 4 günde neler olmuş, bence eksilerim:

• kiloma göre en az 3lt su içmeliyim ama sürekli çişim geliyor gerçekten daha o kadar içmeme rağmen, nasıl yapıcam bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
  • uyku konusunu iyi yapamıyorum her şeyi denememe rağmen
  • akşam yemeklerini bir tık erkene çeksem çok iyi olur

İyi gidenler:
- yediklerimin fotosunu çekmek farkında olmamı sağladı, diğer türlü çooook yiyormuşum

-buraya gelip günlük yazmak beni kontrolde tutuyor, akşam kızlara ne derim diyorum 🤣🤣💞 inşallah böyle devam etsin, iyi ki varsınız 🙏

-kendi yemeklerimi yapıyorum, sebze ağırlıklı yemek hafif hissettiriyor, daha az şişkinim, kendime bak bedenin daha iyi hissediyor diye

kaptanlarım durum böyle
ya çok şekersin kendimi çok iyi yazılmış bi toplantı tutanağı okuyor gibi hissettim, keyiflendim işte kendimde görmek istediğim özen ❤️

20 şubat menum

Sabah
Otlu lorlu yulafli omlet
3 zeytin
Domates biber
1 ck cilek reçeli

Ogle
1 küçük kabak dolması üstüne yoğurt

Ara
1 avuç fıstık

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak kuru fasulye
Cacık

Su 2.5 lt
Adım sayımı atamıyorum dün çekmemiştir
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

20 şubat menum

Sabah
Otlu lorlu yulafli omlet
3 zeytin
Domates biber
1 ck cilek reçeli

Ogle
1 küçük kabak dolması üstüne yoğurt

Ara
1 avuç fıstık

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak kuru fasulye
Cacık

Su 2.5 lt
Adım sayımı atamıyorum dün çekmemiştir
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Afiyet şifa olsun canım. Aman dikkat et kendine canim . Biz annelerin hasta olma lüksü yok malesef 😔

Kızlar hafiften menülerinize yazmaya başlıyım.
🌺🌺🌺perşembe günü menüm
Sabah kahve
Ara kahve
Saat 14.00 gibi 1yumurta 1dilim peynir 2dilim k.ekmek biraz salatalık
Saat 17.00 1 biskrem büskivi yanına kış çayı
Saat 21.00 1k mercimek çorbası 1dilim ekmek
Gece boyu çay kahve
Ellssa Ellssa

Selamlar kizlar dün akşam gelemedim menü yazmaya pek iyi hissetmiyordum hem beden hem mental olarak . Sanırım çok kişi de yokmuş ne oldu buraya böyle kimsecikler yok 😔
ben burda çok büyük bi motivasyon ve neşe düşüşü seziyorum canım sıkılıyo az 😢
senin neyin var şekerim?

Afiyet şifa olsun canım. Aman dikkat et kendine canim . Biz annelerin hasta olma lüksü yok malesef 😔
Aynen öyle canım dün kötüydüm ama mecbur toparlamam lazım hop ayaktayım
ben burda çok büyük bi motivasyon ve neşe düşüşü seziyorum canım sıkılıyo az 😢
senin neyin var şekerim?
Demi demi çok kötü oldu ses seda yok kimsenin keyfi yok 😔
Benim dün belim çok kötüydü usuttum sanırım 2 gündür ayağa kalkamıyordum bide üstüne 2 tane bebe eğil kalk kucağa al altını değiş iyice kötü oldu . Onlar da durmayinca kötü hissettim kendimi oturdum ağladım ama geçti bugün mecburen 😂

çok geçmiş olsun canım. herkes hasta valla bu ara, soğuklar mahvetti. sağlık olsun, kilolar gider.

10 kilo uğurlamış oldum derken nasıl bir zarafetle söylüyosun arke ablacım, 10 kilo okadar büyük bişiey ki 😂😂

ya çok şekersin kendimi çok iyi yazılmış bi toplantı tutanağı okuyor gibi hissettim, keyiflendim işte kendimde görmek istediğim özen ❤️
Ahahha toplantı deme kız 🤣🤣🤣
Çok sağ ol, böyle yazarak düşüncelerimi toplayabiliyorum, düzenli tutabiliyorum ancak canım, sen de dene ❤️

Demi demi çok kötü oldu ses seda yok kimsenin keyfi yok 😔
Benim dün belim çok kötüydü usuttum sanırım 2 gündür ayağa kalkamıyordum bide üstüne 2 tane bebe eğil kalk kucağa al altını değiş iyice kötü oldu . Onlar da durmayinca kötü hissettim kendimi oturdum ağladım ama geçti bugün mecburen 😂
ay geçti bugün mecburen'deki çaresizliği okadar iyi hissettim ki :eğlence: :eğlence:
sarılıyorum kocaman analık böyle dert :D

Yok canım sadece görev olur mu. Biraz böyle oldu bu ara keyfim hiç yok hasta değilim şükür ama ruhen iyi değillim. bir gün bütün işlerimi yapıyorum keyfim aşırı iyi oluyor, ertesi gün tam tersi kalkıp yemek yapasım bile gelmiyor. Yalnızlık çekiyorum biraz.:KK61:
Kızlar tartım geldi şubeye ama dağıtıma çıkmamış eşim alicak akşam getirecek. Yarın bismillah başlıyorum.
Haydi ablam sen de gel de eksiklerimiz tamamlansın LenaG LenaG kaptanım da gelsin gezegenfeza gezegenfeza benim idolüm de gelsin ortalık şenlensin. Kimse konuşmayınca benim de giresim yazasım gelmiyor. :KK42:

Yok canım sadece görev olur mu. Biraz böyle oldu bu ara keyfim hiç yok hasta değilim şükür ama ruhen iyi değillim. bir gün bütün işlerimi yapıyorum keyfim aşırı iyi oluyor, ertesi gün tam tersi kalkıp yemek yapasım bile gelmiyor. Yalnızlık çekiyorum biraz.:KK61:

Haydi ablam sen de gel de eksiklerimiz tamamlansın LenaG LenaG kaptanım da gelsin gezegenfeza gezegenfeza benim idolüm de gelsin ortalık şenlensin. Kimse konuşmayınca benim de giresim yazasım gelmiyor. :KK42:

Evet kuzum çok sessizleşmiş grup eskiye döneriz sen merak etme💞. Verilecek kilom çok yakanizdayim uzun süre 😅

Günaydın kızlar..
Uğrayamıyorum pek, oğlum çok rahatsız son günlerde, günlük işlerimi bile zar zor yapar hale geldim, sürekli yapışık halde geziyoruz diyebilirim 😑 Kulak ağrısı, gaz sancısı, uyumuyor derken uykusuzluktan ben de bi hal oldum..
Çok geçmiş olsun canım

20 Şubat Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa I Ilyusa

Kızlar selam, 11.30 da klasik Türk kahvaltısı ek olarak da yarım avokado ve bir mandalina

13:00 bir avuç Antep fıstığı, bir hurma bir kuru incir ve Türk kahvesi

Fırında pırasalı kabaklı yulaflı mücver, haşlanmış brokoli, bir çay tabağı kuzu eti

Bugün iki kez yürüyüş yaptım
Çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi prenses

ŞUBAT AYI HEDEF TABLOSU
ÜYELERYAŞBOYBAŞLANGIÇ01.02.25HEDEF
@Mthn83
40​
172​
8576.574
Ellssa Ellssa
27​
164​
73.273.470