Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım sadece görev olur mu. Biraz böyle oldu bu ara keyfim hiç yok hasta değilim şükür ama ruhen iyi değillim. bir gün bütün işlerimi yapıyorum keyfim aşırı iyi oluyor, ertesi gün tam tersi kalkıp yemek yapasım bile gelmiyor. Yalnızlık çekiyorum biraz.Kimse konuşmayınca benim de giresim yazasım gelmiyor.
![]()
Oğlum hastaydı kuzum iyilestide illede kontrole gelin demisti dr oyüzden getirdik yoksa tecrubemle emindim yaniiAfiyet olsun ablapişiyi de yarın hafif beslenir dengelersin
Afiyet olsun canmDr demişsin umarım ciddi bir durum yoktur
Evet canım yavaş da olsa çok şükür gitti. Darısı başına olsun inşallah. İnsan bazen yorulup bırakmak istiyor, o zamanlarda sakın buradan ayrılma eninde sonunda vereceğiz. Yolum daha uzun benim.10 kilo gitti demek?! Ay darısı başımabenim de ilk hedefim 7leri görmek
![]()
O kadar haklısın ki. Bazen ne kadar yavaş ve az kilo veriyorum diye üzülüyorum sonra toplam giden kiloya bakıp 10 kilo az mı yaa diye seviniyorum.10 kilo uğurlamış oldum derken nasıl bir zarafetle söylüyosun arke ablacım, 10 kilo okadar büyük bişiey ki![]()
saol canım. kusura bakma valla bu hafta çok karbonhidratlı oldu farkındayım. yarın kaç çıkacağım ben de bilmiyorum. inşallah toparlarımAfiyet olsun ablapişiyi de yarın hafif beslenir dengelersin
![]()
Selamlar bende benzer süreçlerden geçtim geçiyorum. Kendime bir günlük plan program yaptım hedefler belirlemeye çalıştım ufak ufak ne zamandır erteledigim kitabı okumaya başladım. Günlük yaptıklarımı yazdığım bir zaman çizelgesi oluşturdum günlük gibi herşeyi yazıyorum. Bugün uzun zamandır erteledigim bir diziye başladım. Burayada gelip kilomu takip etmeye çalışacağım bol bol yazısıriz inşallah.Yok canım sadece görev olur mu. Biraz böyle oldu bu ara keyfim hiç yok hasta değilim şükür ama ruhen iyi değillim. bir gün bütün işlerimi yapıyorum keyfim aşırı iyi oluyor, ertesi gün tam tersi kalkıp yemek yapasım bile gelmiyor. Yalnızlık çekiyorum biraz.
Haydi ablam sen de gel de eksiklerimiz tamamlansın @LenaG kaptanım da gelsin @gezegenfeza benim idolüm de gelsin ortalık şenlensin. Kimse konuşmayınca benim de giresim yazasım gelmiyor.![]()
Öğretmenlik stresli meslek. Neşeyi yemeklerde arıyor insan öyle oluncaHosgeldiniz
Afiyet olsun canım geçmiş olsun
Demi demi herkesler öğretmen![]()
Uyku olmayınca direkt ödem kuzum ya. Uykuyu da düzene sokmak lazımKuşum çok geçmiş olsun, dert etme verirsin. Bir arkadaşın dediği gibi uykusuzluk etkiliyor.
10 kilo gitti demek?! Ay darısı başımabenim de ilk hedefim 7leri görmek
Ya gerçekten uykusunu iyi alamayınca artı gören başka var mı? Beni de çok etkiliyor uykusuzluk, şiş gibi hissediyorum ertesi güne, maalesef son bir yıldır da çok kötü uykularım
Hayatta en çok ve sadece her koşulda her yerde kafasını koydu mu fosur fosur uyuyanları kıskanıyorum sanırım..
Çok geçmiş olsun size ve çocuklara
Canım yulaflı mücverin tarifi var mı? Nasıl lezzeti?
Ay evet, bugün herkes dışarıda kardanadam yaptı herhalde![]()
Hakkatten yaa benc de doğru teapit. Gözüm de renkli değil ki nazar değdireyimben burda çok büyük bi motivasyon ve neşe düşüşü seziyorum canım sıkılıyo az
senin neyin var şekerim?
Tebrikksss şekerimO kadar haklısın ki. Bazen ne kadar yavaş ve az kilo veriyorum diye üzülüyorum sonra toplam giden kiloya bakıp 10 kilo az mı yaa diye seviniyorum.
Öğretmenlik stresli meslek. Neşeyi yemeklerde arıyor insan öyle olunca
Uyku olmayınca direkt ödem kuzum ya. Uykuyu da düzene sokmak lazımkahve filan etkiliyor mu seni de?
Mücveri eskiden unla yapardım şimdi yulaf attı. Glutensiz tayfadan etkilenip
Hepsi göz karariydi valla. Kabağı kızıma rendelettimüstüne yarım piyasayı ince dogradim. Bir bardak kadar yoğurt, bir yemek kaşığı chia tohumu, üstüne bir kase lor peyniri çok az da rende kaşar. Bir sürü pul biber +kara biber. Birazcık da zeytinyağı gezdirdim. Beğendik vakla bugün kalanını yerim diyodum kalmamış
Hakkatten yaa benc de doğru teapit. Gözüm de renkli değil ki nazar değdireyim
Herkes menu yazıp kaçıyore
Meğer heparke konuşuyormuş. Hazirliğa gitti grup sessizleşti
döndü ama grup öyle sakinlige devam
Tebrikksss şekerim![]()
Afiyet olsun canım çok güzel menü yarın eksi görürsün diye düşünüyorumİyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Saat 10.00 10 tane çiğ badem kahve
Saat 13.00 1 haşlanmış yumurta, 2dilim prebiyotik peynir, bolca roka maydanoz, 2dilim glutensiz ekmek ,çay
Ara ıhlamur çayı 1 muffin kek ufak
Akşam 100gr kadar et sote 1 kase kemik suyuna tarhana çorbası
Su 2litre
Boncuk2307
Ellssa
yarın sabahı heycanla bekliyorum bu tartı hikayesinin sonucu ne olacak diyeKızlar tartı sonucunu merak ediyorum eşim kargodan almış .Varmi tahmini olan. En son 85.50 idim galiba . Mesaide gece getirecek sabah 8 de tartılırım artık. Yani aslında öyle 2 3 kg artı beklentim yok açıkçası.Çünkü menülerim değişmedi .sadece 2 sefer hastane ortamında yarım simit yedim ayran ile. yemeklerimi düzensiz yedim, bazen unuttuğum oldu ve çok kahve içtim . Onun dışında bir değişiklik olmadı. Ay bendeki de züğürt tesellisi oldu galiba
![]()
Seninki mecburiyetten canım benim. İyi olsun da çocuklar, mışıl mışıl gece uykulariniza kavuşursunuz beraberceBende 5 6gundur çok az uyuyorum . 2gündür çok şiştim bugün indim
Ne artısı eksi geliceksin bence canım. Hatta bir kilo gitmiştir. 777 al kabul etKızlar tartı sonucunu merak ediyorum eşim kargodan almış .Varmi tahmini olan. En son 85.50 idim galiba . Mesaide gece getirecek sabah 8 de tartılırım artık. Yani aslında öyle 2 3 kg artı beklentim yok açıkçası.Çünkü menülerim değişmedi .sadece 2 sefer hastane ortamında yarım simit yedim ayran ile. yemeklerimi düzensiz yedim, bazen unuttuğum oldu ve çok kahve içtim . Onun dışında bir değişiklik olmadı. Ay bendeki de züğürt tesellisi oldu galiba
![]()
Afiyet olsun canimİyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Saat 10.00 10 tane çiğ badem kahve
Saat 13.00 1 haşlanmış yumurta, 2dilim prebiyotik peynir, bolca roka maydanoz, 2dilim glutensiz ekmek ,çay
Ara ıhlamur çayı 1 muffin kek ufak
Akşam 100gr kadar et sote 1 kase kemik suyuna tarhana çorbası
Su 2litre
Boncuk2307
Ellssa
Öğretmenlik stresli meslek. Neşeyi yemeklerde arıyor insan öyle olunca
Uyku olmayınca direkt ödem kuzum ya. Uykuyu da düzene sokmak lazımkahve filan etkiliyor mu seni de?
Mücveri eskiden unla yapardım şimdi yulaf attı. Glutensiz tayfadan etkilenip
Hepsi göz karariydi valla. Kabağı kızıma rendelettimüstüne yarım piyasayı ince dogradim. Bir bardak kadar yoğurt, bir yemek kaşığı chia tohumu, üstüne bir kase lor peyniri çok az da rende kaşar. Bir sürü pul biber +kara biber. Birazcık da zeytinyağı gezdirdim. Beğendik vakla bugün kalanını yerim diyodum kalmamış
Hakkatten yaa benc de doğru teapit. Gözüm de renkli değil ki nazar değdireyim
Herkes menu yazıp kaçıyore
Meğer heparke konuşuyormuş. Hazirliğa gitti grup sessizleşti
döndü ama grup öyle sakinlige devam
Tebrikksss şekerim![]()
Bence eksidesin canım ama ne kadar tam bilemiyorum ödemin de gitmiştir uykusuzluğun inşallah heyecanla bekliyorum yarini ben kendimden çok ümitli değilim.ramazanda ikili rakamları görürüm diyordum ama goremiycem sanırım üzgünümKızlar tartı sonucunu merak ediyorum eşim kargodan almış .Varmi tahmini olan. En son 85.50 idim galiba . Mesaide gece getirecek sabah 8 de tartılırım artık. Yani aslında öyle 2 3 kg artı beklentim yok açıkçası.Çünkü menülerim değişmedi .sadece 2 sefer hastane ortamında yarım simit yedim ayran ile. yemeklerimi düzensiz yedim, bazen unuttuğum oldu ve çok kahve içtim . Onun dışında bir değişiklik olmadı. Ay bendeki de züğürt tesellisi oldu galiba
![]()