Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok canım sadece görev olur mu. Biraz böyle oldu bu ara keyfim hiç yok hasta değilim şükür ama ruhen iyi değillim. bir gün bütün işlerimi yapıyorum keyfim aşırı iyi oluyor, ertesi gün tam tersi kalkıp yemek yapasım bile gelmiyor. Yalnızlık çekiyorum biraz.:KK61: Kimse konuşmayınca benim de giresim yazasım gelmiyor. :KK42:

Yalnızlık yaşadığın yer ile mi alakalı? benim öyle ben de bu ara fıttırmak üzereyim.
Valla ben de öyleyim. bi şekilde goygoy döndüreyim diye girip bakıyorum ki bıraktığım yerde duruyor üzülüyorum

Kızlar günü erkenden kapattım hemen menü yazım

Sabah
Yumurta salatası
1 dilim tb ekmeği
Peynir 3 zeytin
Domates biber
1 ck bal

Ogle
1 kase yoğurt çorbası
2 kaşık kuru fasulye

Akşam
Yoğurtlu kabak sote

Su 3 lt olur yatmadan
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250221_170106.webp
    20250221_170106.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 7
10 kilo gitti demek?! Ay darısı başıma 🙏 benim de ilk hedefim 7leri görmek 😢😢
Evet canım yavaş da olsa çok şükür gitti. Darısı başına olsun inşallah. İnsan bazen yorulup bırakmak istiyor, o zamanlarda sakın buradan ayrılma eninde sonunda vereceğiz. Yolum daha uzun benim.

10 kilo uğurlamış oldum derken nasıl bir zarafetle söylüyosun arke ablacım, 10 kilo okadar büyük bişiey ki 😂😂
O kadar haklısın ki. Bazen ne kadar yavaş ve az kilo veriyorum diye üzülüyorum sonra toplam giden kiloya bakıp 10 kilo az mı yaa diye seviniyorum.

20 şubat perşembe menüsü
10.00 kahvaltı
2 kara buğday patlağı, 1 kaşık labne, 1 kaşık tahin pekmez 1 muz.

13.00 ara
3 ceviz, 1 çok tahıllı bisküvi (8 gr).

16.45 akşam
4 kaşık yoğurt, 4 kaşık yulaf, 2 yumurtayla krep, içine labne, 4 hindi füme, 2 dilim peynir ve marul.

Su 2.5 litre
Spor
1000007814.webp
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 I Ilyusa

Yok canım sadece görev olur mu. Biraz böyle oldu bu ara keyfim hiç yok hasta değilim şükür ama ruhen iyi değillim. bir gün bütün işlerimi yapıyorum keyfim aşırı iyi oluyor, ertesi gün tam tersi kalkıp yemek yapasım bile gelmiyor. Yalnızlık çekiyorum biraz.:KK61:

Haydi ablam sen de gel de eksiklerimiz tamamlansın @LenaG kaptanım da gelsin @gezegenfeza benim idolüm de gelsin ortalık şenlensin. Kimse konuşmayınca benim de giresim yazasım gelmiyor. :KK42:
Selamlar bende benzer süreçlerden geçtim geçiyorum. Kendime bir günlük plan program yaptım hedefler belirlemeye çalıştım ufak ufak ne zamandır erteledigim kitabı okumaya başladım. Günlük yaptıklarımı yazdığım bir zaman çizelgesi oluşturdum günlük gibi herşeyi yazıyorum. Bugün uzun zamandır erteledigim bir diziye başladım. Burayada gelip kilomu takip etmeye çalışacağım bol bol yazısıriz inşallah.🙏🏻 Toparlaman lazım sen bu konularda çok azimliydin bir miktar mola yapıp tekrar başlarsın bazen mental olarak yoruluyoruz.
Hedefleri gözden geçirmek iyi gelebilir.
1 hafta sonrada Ramazan geliyor hayirlarla sağlıkla gelsin geçsin inşallah canım.bugun menüde ne vardı?♥️🌸💪🏻

İyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Saat 10.00 10 tane çiğ badem kahve

Saat 13.00 1 haşlanmış yumurta, 2dilim prebiyotik peynir, bolca roka maydanoz, 2dilim glutensiz ekmek ,çay

Ara ıhlamur çayı 1 muffin kek ufak

Akşam 100gr kadar et sote 1 kase kemik suyuna tarhana çorbası
Su 2litre
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa

Hosgeldiniz 🤗

Afiyet olsun canım geçmiş olsun

Demi demi herkesler öğretmen 😂
Öğretmenlik stresli meslek. Neşeyi yemeklerde arıyor insan öyle olunca
Kuşum çok geçmiş olsun, dert etme verirsin. Bir arkadaşın dediği gibi uykusuzluk etkiliyor. 🙏

10 kilo gitti demek?! Ay darısı başıma 🙏 benim de ilk hedefim 7leri görmek 😢😢

Ya gerçekten uykusunu iyi alamayınca artı gören başka var mı? Beni de çok etkiliyor uykusuzluk, şiş gibi hissediyorum ertesi güne, maalesef son bir yıldır da çok kötü uykularım 😢

Hayatta en çok ve sadece her koşulda her yerde kafasını koydu mu fosur fosur uyuyanları kıskanıyorum sanırım..🤪

Çok geçmiş olsun size ve çocuklara 🙏

Canım yulaflı mücverin tarifi var mı? Nasıl lezzeti? 🧐

Ay evet, bugün herkes dışarıda kardanadam yaptı herhalde 🫠
Uyku olmayınca direkt ödem kuzum ya. Uykuyu da düzene sokmak lazım 👍 kahve filan etkiliyor mu seni de?
Mücveri eskiden unla yapardım şimdi yulaf attı. Glutensiz tayfadan etkilenip 😂
Hepsi göz karariydi valla. Kabağı kızıma rendelettim 😂 üstüne yarım piyasayı ince dogradim. Bir bardak kadar yoğurt, bir yemek kaşığı chia tohumu, üstüne bir kase lor peyniri çok az da rende kaşar. Bir sürü pul biber +kara biber. Birazcık da zeytinyağı gezdirdim. Beğendik vakla bugün kalanını yerim diyodum kalmamış 😂🤣
ben burda çok büyük bi motivasyon ve neşe düşüşü seziyorum canım sıkılıyo az 😢
senin neyin var şekerim?
Hakkatten yaa benc de doğru teapit. Gözüm de renkli değil ki nazar değdireyim 😂
Herkes menu yazıp kaçıyore
Meğer hep arke arke konuşuyormuş. Hazirliğa gitti grup sessizleşti😂 döndü ama grup öyle sakinlige devam
O kadar haklısın ki. Bazen ne kadar yavaş ve az kilo veriyorum diye üzülüyorum sonra toplam giden kiloya bakıp 10 kilo az mı yaa diye seviniyorum.
Tebrikksss şekerim 👏👏👏

İyi akşamlar 🌸🙋🏻‍♀️♥️

Kahvaltı 11.15
1 az sucuklu yumurta
2 dilim peynir
1 tbe
2 çeri domates

13.00
kahve + elma

17.30 akşam
1 kase mercimek çorbası
7yk pırasa yemeği
3-4yk yoğurt

2.5lt suya tamamlamaya çalışacağım
Hareket günlük ev işleri çamaşır ser topla bulaşık boşalt doldur yemek yapma şeklinde
Boncuk2307 Boncuk2307 Mthn83 Mthn83

Kızlar tartı sonucunu merak ediyorum eşim kargodan almış .Varmi tahmini olan 😅. En son 85.50 idim galiba . Mesaide gece getirecek sabah 8 de tartılırım artık. Yani aslında öyle 2 3 kg artı beklentim yok açıkçası.Çünkü menülerim değişmedi .sadece 2 sefer hastane ortamında yarım simit yedim ayran ile. yemeklerimi düzensiz yedim, bazen unuttuğum oldu ve çok kahve içtim . Onun dışında bir değişiklik olmadı. Ay bendeki de züğürt tesellisi oldu galiba 😅

Uyku olmayınca direkt ödem kuzum ya. Uykuyu da düzene sokmak lazım 👍 kahve filan etkiliyor mu seni de?
Hepsi göz karariydi valla. Kabağı kızıma rendelettim 😂 üstüne yarım piyasayı ince dogradim. Bir bardak kadar yoğurt, bir yemek kaşığı chia tohumu, üstüne bir kase lor peyniri çok az da rende kaşar. Bir sürü pul biber +kara biber. Birazcık da zeytinyağı gezdirdim. Beğendik vakla bugün kalanını yerim diyodum kalmamış 😂🤣

Meğer hep arke arke konuşuyormuş. Hazirliğa gitti grup sessizleşti😂 döndü ama grup öyle sakinlige devam

Tebrikksss şekerim 👏👏👏

Bende 5 6gundur çok az uyuyorum . 2gündür çok şiştim bugün indim

Saat 13.00 1 haşlanmış yumurta, 2dilim prebiyotik peynir, bolca roka maydanoz, 2dilim glutensiz ekmek ,çay

Su 2litre
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canım çok güzel menü yarın eksi görürsün diye düşünüyorum 🙂🙋🏻‍♀️👍🏻

Kızlar tartı sonucunu merak ediyorum eşim kargodan almış .Varmi tahmini olan 😅. En son 85.50 idim galiba . Mesaide gece getirecek sabah 8 de tartılırım artık. Yani aslında öyle 2 3 kg artı beklentim yok açıkçası.Çünkü menülerim değişmedi .sadece 2 sefer hastane ortamında yarım simit yedim ayran ile. yemeklerimi düzensiz yedim, bazen unuttuğum oldu ve çok kahve içtim . Onun dışında bir değişiklik olmadı. Ay bendeki de züğürt tesellisi oldu galiba 😅
yarın sabahı heycanla bekliyorum bu tartı hikayesinin sonucu ne olacak diye 😂😂 sabahın ilk saatlerinde sonuç gmrmek istiyoruzzz

menü
8.30 2 dilim tam buğday ekmeği arasına sahanda yumurta, zeytin ezmesi, mozarella, hindi füme&tarçınlı yeşil çay
12.30 tavuk suyunda haşlanmış bulgur, haşlanmış tavuk, ayran, salata
15.00 2 kare bitter çikolata, kahve
17.00 lahana kavurması
su: 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

yarın tartı günü diye bugün erken kapattım dükkanı😂😂 bu hafta sporum günde max 5000 adım, iş yerinde toplantı odasından toplantı odasına yürüdüğümü saymak istemiyorum açıkçası. inşallah başlayacam spora da. baya ağırlığımın hafiflediğini hissediyorum üst vücudumda. en zor olan alt kısım ona daha zaman var😂 yarın takımlara gireyim 🙏💪

Ne artısı eksi geliceksin bence canım. Hatta bir kilo gitmiştir. 777 al kabul et 😄

Su 2litre
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canim

Tebrikksss şekerim 👏👏👏
arke arke harcandı 😂😂 kiz sende bi ara iyi konusuyordun gittin niyekine
Bence eksidesin canım ama ne kadar tam bilemiyorum ödemin de gitmiştir uykusuzluğun inşallah heyecanla bekliyorum yarini ben kendimden çok ümitli değilim.ramazanda ikili rakamları görürüm diyordum ama goremiycem sanırım üzgünüm 😔

Back
X