- 18 Mart 2018
- 31.072
- 124.071
- 598
- 35
Hoşgeldin canımMerhabalar herkese,
Ben de katılabilir miyim
Güncel kilom 95.4 şuan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımMerhabalar herkese,
Ben de katılabilir miyim
Güncel kilom 95.4 şuan.
Hoşgeldin canımHoşbuldum teşekkür ederim![]()
![]()
En büyük nimet, wc olayını kendi halletmesiİyiye gitmene sevindim canım benim allahbdaha iyi etsin inşallah
Annem biliyorsun kışın bende kalıyor ama eskisi gibi değil hareketler daha kisitlandi burada şükür diyoruz artık.en azından wc ihtiyacına gidebiliyor
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Geçmiş olsun Allah sağlık ve afiyet versinKızlar ben korkunç hasta oldum, gözümü daha yeni açabiliyorum 2 gündür.
Full çorba, meyve, su, çay, zeytin peynir ekmek yiyebildim, yarın daha iyi hissedersem sahalara dönücem inşallah
Ellssa
Boncuk2307 A arte
Ekmek yazmayı yine unuttum, 1 dilim ekmek25 şubat
11:00
7 hurma, kuruyemiş
Bikaç parça çikolata
14:30
Etli mantar yemeği
Sarımsaklı patates
18:30
Biraz kaju, biraz çekirdek
1 lt su ( artırmaya çalışacağım, malum uzun yola gittim, wc olayı yüzünden su içemedim)
3 kupa siyah çay
3 kupa kahve
Kürleri de kullanmadım, içindeki zencefil ve zerdeçaldan galiba bazen çok güzel ödem attırıyor
Ellssa
Boncuk2307
arke
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben korkunç hasta oldum, gözümü daha yeni açabiliyorum 2 gündür.
Full çorba, meyve, su, çay, zeytin peynir ekmek yiyebildim, yarın daha iyi hissedersem sahalara dönücem inşallah
Ellssa
Boncuk2307 A arte
Ben ayrılalı değişmiş sanırım senide etiket yapıyoruz bende bundan sonra yapayım canımTartı fotoğrafı söyleyecektim ama Ellssa kaptanım benden önce söylemiş sen de atmışsın ablacım hoşgeldin tekrar başlangıcın hayırlı olsun
Bence saat fark etmez nasılsa o saate kalmaz tuvalet işi falan, siiz ne düşünüyorsunuz
Teşekkür ederiz kaptanım
Ablacım menülerinde su ve spor belirtirsen sevinirizBir de şimdilik beni ve
Ellssa kaptanı etiketlersen çook mutlu oluruz. Ben liste yapıyorum çünkü de takibi kolay oluyor öyle
![]()
Aynen canım allak yataklara düşürmesin kimseyi muhtaç etmesinEn büyük nimet, wc olayını kendi halletmesi
Bir tanıdık yatağa bağımlı kaldı, kilo çok, açık yara var, yataktan kalkamıyor, evdekilere mum tutturuyor, görüp şahit oluyoruz, çok çok zor
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin baya bi salgın var bizde ailece 10 günde ancak duzeldikKızlar ben korkunç hasta oldum, gözümü daha yeni açabiliyorum 2 gündür.
Ellssa
Boncuk2307 A arte
Teşekkür ederim kaptanımMuhteşemsin bebeğimm![]()
Geçmiş olsun canımKızlar ben korkunç hasta oldum, gözümü daha yeni açabiliyorum 2 gündür.
Ellssa
Boncuk2307 A arte