Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

amin, çok teşekkür ederim.

valla tam eşimin vardiyasında, eşimin çalışma saatine denk geldi. yakacak adam aradıkları zaman çok güzel yakmaya bahane olacak bir durumdu, kesin kovacaklar diye endişelendim bayağı ama şükür öyle bir şey olmadı, bakalım şimdi toparlamak ne kadar sürer, ne olur. inşallah. çok teşekkür ederim. valla bakıyorum arada uzak da kalamıyorum :D bebişlerin doğum günü de şimdiden kutlu olsun <3

tek tesellim bu biliyor musun, yangın çıktığı esnada o bölgede çalışan kimse yokmuş. eşim diyo ki, orayı temizlemeye girecektik. ağır iş iftardan sonra girersiniz dedim adamlara. bunu demiş olmasaydı yaşanabilecekleri düşünmek bile istemiyorum.. çok şükür diyelim.

gelmeye çalışacağım
Konuyu kaçırmışım canım hayrolsun?

Kızlar günaydın hayırlı cumalar . menümü yazıp kaciyim korkunç başım ağrıyor.
Sahur 1 dilim yumurtali ekmek peynir zeytin çay

Akşam 3 parça kanat 3dilim patates bol salata 1 dilim ekmek
Su 1litre. Şu olayını çözmem lazım
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Çok geçmiş olsun canım 🤲🏼

5 Mart

Sahur yok

İftar

Birkaç çatal makarna
1 tost
2 dilim ekmek, sürme peynir, bal

1,5 lt üzeri su
3 kupa çay
2 kupa kahve
1 kupa açlık otu çayı

6 Mart

Sahur

1 dilim ekmek, sürme peynir, bal

İftar

Yarım piliç
Bikaç çatal balık
1 paneli peynir
3 hurma, az çekirdek

3 saat sonra 2 avuç çekirdek ( tatlı yememek için oyalandım)

1 lt üzeri su
2 kupa kahve
2 kupa çay

Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Aaaaa kaptanım o ne oluyor, burçlara göre mii ??:KK42: ben neyim acaba :confused:
Burçlarla alakalı değil kan grubu ile alakalı canım
Benim kan grubum AB+ ne oluyor siboş ablam :KK37:
Nete bakabilirsin aslında ne yiyebileceklerin çıkar aslında. Zararlı etler Sığır eti geyik eti manda eti Orman tavuğu Ördek Sığır eti tavuk eti Uykuluk ve Sığır yüreği.
Bunların harici etleri rahatlıkla tüketebilirsin. Sindirim sistemi eror veriyor çünkü.
AB lerin sindirim sistemi çok hassastır. Fakat kırmızı et kullanımında A lardan biraz daha iyi durumdadırlar.. AB ler koyun/kuzu etini rahatlıkla yiyebilirken A gubunda olanlar çok hassas olmalıdır.
Kız korkutma. Üç güveç yapılacak topu topu. Herşey ayarlansa yapmak sıkıntı değil de. 15 dakikalık teneffüslerde nasıl yetişecek.
Valla benim için gayet korkulacak bişey. Allah kolaylık versin :KK36:
Ellssa Ellssa daha bilgili bu konuda canım herhalde. Ben kendime odaklanmisim hep.
Senin kan grubun ne canım
Cümleten selamlar,

Bugünün raporu, her gün benzer galiba ama napayım;

Öğlen (14:00) geç kahvaltı 2 yumurta + 2 dilim glutensiz ekmek (hiç şişlik yapmıyor çok tavsiye ederim) + salata + 1 kibrit kutusundan hallice keçi peynirim + 8-9 zeytin + 1 muz + 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi şekersiz

Ara (17:00) 1 capuccino + 1 kare bitter

Akşam (20:00) koca tabak bulgur pilavı mercili + 80 gr ton balığı

Ara 2 (21:00) 1 portakal

Uyuyorum şimdi galiba bir çilekli yoğurt yicem 😬

6.500 adım ✅
Ama su ❌❌❌

Pilavı yarım porsiyon yeseydim iyi olurdu.
Suyla hiç aram yok ya o stanley termoslardan alıcam belki ☹️

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

Bahçede kahvaltı sezonumu açmış bulunuyorum 🥰

Eki Görüntüle 3555123
Müthişş :KK37::KK37::KK37: afiyet olsun canım

Evet canım, Almanya’dayım
Ne sakıncası olacak canım, 2 sene önce felç geçirdim
Bacak ağırlıklı aletli çalışma, dizden aşağı masaj ve lenfödem masajı yapılıyor, online olmaz malesef, terapi merkezine gidiyorum.
Ve bir ilk yarın arabayla kendim sürüp gideceğim 🤩, bugün deneme yaptık, gayet normal sürdüm 💃🏻, araba otomatik, onun rahatlığı var
Çok sevindim senin adına çok şükür :KK36:
Canım benim, bende tırsaktım, eşim sağolsun, ehliyet almam için çok teşvik etti, sonra iyiki almışım dedim, 21 sene gayet güzel sürerken ( upuzun yol ve farklı şehir tecrübem yok, en uzak 1 saatlik mesafeye gittim, oda bikaç sefer ) 2 sene önce bacaklar tutmadı, 3 gün hiç kırmaşmadı, sonra yavaş yavaş kırmaşmaya başladı 🤲🏼
Nerden nereye geldim, hiç umudumu kaybetmedim, ben ayağa kalkacağım dedim, kalktım, Rabbim ömür verirse ağrılardan da kurtulacağım 🤲🏼
Sen nerdesin? Türkiye’de benim de hiç cesaretim yok araba sürmeye, maşallah trafik dehşet, herkes Allah’a emanet 🙁
Sizler kime emanetsiniz canım :KK66:
Teşekkür ederim kaptanım🤍
Dünkü sonuçların nasıl geldi canm inşallah güzeldir 🤲

Teşekkür ederim canm 😘🥰🥰 benim sıpa büyüdü emiyor ek gıda da alıyor o yüzden normal diyet şekline geçtim ama tabiki takıldığı yerde yardımcı oluruz 🌼
Omurilikte fıtık oluşmuş. Bugün fizik dr u fıtık diyemeyiz dedi. İlaç tedavisi görüyorum canım bunu da atlatıcam Allah'ın izniyle
Kızlar günaydın hayırlı cumalar . menümü yazıp kaciyim korkunç başım ağrıyor.
Sahur 1 dilim yumurtali ekmek peynir zeytin çay

Akşam 3 parça kanat 3dilim patates bol salata 1 dilim ekmek
Su 1litre. Şu olayını çözmem lazım
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Geçmiş olsun canım. Başın muhtemelen susuzluktan ağrıyordur. Bol su iç canım iftardan sonra.

5 Mart

Sahur yok

İftar

Birkaç çatal makarna
1 tost

1,5 lt üzeri su
3 kupa çay
2 kupa kahve
1 kupa açlık otu çayı

6 Mart

Sahur

İftar

Yarım piliç
Bikaç çatal balık
1 paneli peynir
3 hurma, az çekirdek

1 lt üzeri su
2 kupa kahve
2 kupa çay

Afiyet olsun canım

5 Mart

Sahur yok

İftar

Birkaç çatal makarna
1 tost

1,5 lt üzeri su
3 kupa çay
2 kupa kahve
1 kupa açlık otu çayı

6 Mart

Sahur

İftar

Yarım piliç
Bikaç çatal balık
1 paneli peynir
3 hurma, az çekirdek

1 lt üzeri su
2 kupa kahve
2 kupa çay

Daha iyi hadi bakalım toparlıyorsun♥️

Omurilikte fıtık oluşmuş. Bugün fizik dr u fıtık diyemeyiz dedi. İlaç tedavisi görüyorum canım bunu da atlatıcam Allah'ın izniyle
İyi bari buna da çok şükür🌼Geçecek canm bunların hepsi de😘 sen olumsuz düşüncelere yorumlara takma benim gittiğim prof da bana demişti en olumsuzları ona göre ben çoktan ölmüştüm kemiklerim bile çürürdü şimdiye kadar 🤣bak kanlı canlı ayaktayım ölmedim çoğaldım üzerine 2 çocuk daha doğurdum hatta fazlalıkları vermeye çalışıyorum😎

6 mart menü
Sahur
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 1 dilim tb ekmek, 10 zeytin, 1 bardak süt, turp yeşillik

İftar
1 kase çorba, salata
20.30 1beypazarı kurusu yarım avuç kuruyemiş
2.5 litre su 10.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
1000017691.webp

Çok sevindim senin adına çok şükür :KK36:

Sizler kime emanetsiniz canım :KK66:

Geçmiş olsun canım. Başın muhtemelen susuzluktan ağrıyordur. Bol su iç canım iftardan sonra.
Çok teşekkür ederim 🥰🥰

Hepimiz Allah’a emanet, ona şüphemiz yok 🤲🏼 yanlış cümle kullandım deyil mi🤔
İnan Türkiye’de eşim araba sürerken gözünü 4 deyil 8 açıyor, sadece eşim deyil, yanında bende gözlerimi 8 açıyorum, kural tanımak yok, insan sağ şeritten sola döner mi? Hiç yüzümüze de bakmıyor, yahut sol şeritten sağa döner mi? Kaç sefer kazadan kurtardık

İyi aksamlar kızlar bugünkü menuyude yazıyım. Ramazan bana hiç yaramadı. Herkes kilo veriyor ben kilo alıyorum. Şimdi tartildim onca saat aç kalıyorum +1 kg . Yarından sonra hazırlığa geciyim 😔.

Menü
Sahur 1 dilim ekmek 1 yumurta biraz salatalık 1dilim peynir 1 dilim füme

İftar 1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek yerim
Su gece yarım litre içtim. Sahura kadar 2litreye tamamlarım arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

MART AYI HEDEF TABLOSU
ÜYELERYAŞBOYBAŞLANGIÇ29.02.2508.03.25HEDEF
@Mthn83
40​
172​
857775
Ellssa Ellssa
27​
164​
73.270.9
@sibel_84
40​
158​
74.5577.2
60kiloyum 60kiloyum
49​
162​
89.583.2
@Lotus1234
37​
174​
101.898.4
Boncuk2307 Boncuk2307
25​
167​
76.3561.15
bluegreeneyes bluegreeneyes 3215778.862.25
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 4315785.877.2
Sem2024 Sem2024 4016095.685.8
arke arke 4016089.882.4
@Purple5835170110103.5
@Azmet52552816270.568.35
94bassuk 94bassuk 3018073.7571.85
@Ilyusa321658472
FitFiliz FitFiliz 431608580.5
@Nazlimuuu341589185.1
@Lavinia_98261677463.4

Mart ayı ramazan hedeflerinizi bekliyorum :KK200:
Bayramda kimler şekeri hak edecek bakalım
Benimki yine 78 olsun canım ☺️☺️

İyi aksamlar kızlar bugünkü menuyude yazıyım. Ramazan bana hiç yaramadı. Herkes kilo veriyor ben kilo alıyorum. Şimdi tartildim onca saat aç kalıyorum +1 kg . Yarından sonra hazırlığa geciyim 😔.

Menü
Sahur 1 dilim ekmek 1 yumurta biraz salatalık 1dilim peynir 1 dilim füme

İftar 1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek yerim
Su gece yarım litre içtim. Sahura kadar 2litreye tamamlarım arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Olumsuz konusmamaya çalış. Vardır bir sebebi. Kabızlık regl vs. Menüler kötü degilse birden gidecek emin ol🤲

Back
X