- 14 Şubat 2021
- 2.290
- 13.705
- 158

2 yumurta
4 dilim kaşar
8 zeytin
Domates

2 dilim keto lavaş ile lahmacun
5-6 YK lahmacun içi
Bol maydanoz salata
Diyet limonata kendim yaptim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım olsun en azından masum bir tatlı tercihi olmuş19 Mart Çarşamba
Sahur: su
İftar: 1 dolu tabak nohut, 1 kase ev yapımı yoğurt, 1 tane yaprak sarma, gavurdağı salata, birkaç parça mor pancar ve havuç
Çayın yanında: meyve tatlısı (ayva ve elmaları sade, şekersiz fırınladım. Yerken üstüne biraz tahin, biraz bal ekledim. Meyveyi biraz çok kaçırmış olabilirim.)
Su: Bugün iki litreye tamlamakta zorlanacağım sanki. Ha gayret :)
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş
Ellssa
Boncuk2307
Purple58
Ah canimm ne ettin öyle neden bozdunkine çok güzel gidiyordun . Ama biliyorum ki sen bugün toparlarsin ha keto olmayabilir belki sikilmissindir ama normaline geri dönersin sen eminimEllssa
Boncuk2307
Purple58
Çarşamba
Sahur
2 yumurta
4 dilim kaşar
8 zeytin
Domates
İftar
5-6 YK lahmacun içi
Bol maydanoz salata
Sonra tatlılar
, cips, yarım bardak da diyet olmayan limonata . Umarım çok uzatmadan ketoya dönebilirim
Spor.2700 adim
![]()
Ooo yedinmi loooBen nohutla yoğurt mayası yapmıştım. Önceden hep yoğurttan başka birşey maya olmuyor sanıyorduk. Bitkilerin üzerindeki bakteri ve mantarlar mayaliyor.
Çam kozalağı, kuru meyveler de maya için kullanılıyormuş. Turşu için nohut, hardal tohumu, çörek otu gibi tohumlar , üzüm çöpü eskiler turşuya koyardı zaten. Çok ilginç
Misafirim vardı. Ben tatlı yaptım, misafir de cevizli baklava getirmiş. Yaşandı bitti saygısızcaBu ketoyubtoplam 24 gün yapmış oldum
yine de kendimi kutlarım , inşallah hemen geri dönebilirim
![]()
Afiyet olsun canım çok güzel menüIyi akşamlar kızlar menum
Sahur
Klasik 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
İftar
1 kase çorba
1 tabak türlü yemeği
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Ellssa
Boncuk2307
arke
YedimOoo yedinmi looo
Maşaaalllaahh sanaaa yaktin bileeeeYedimAma o 1. dilimin tadı sonrakilerde yoktu
simdi kendimi 24 gün keto rekoru için kutluyorum
Az önce ne yaptım bil bakalımyürüyüş 9000 adim
Cumartesiye çok fit olmam lazim![]()
Keto lavaş lor peyniri yumurta kaşardan mi yapılan canım(Bu arada senin ismini bilmiyorum paylasmiş mıydın yoksa anonim kalanlardan mi? İsmini yazacaktım da cümle sonuna ondan sordumEllssa
Boncuk2307
Purple58
Çarşamba
Sahur
2 yumurta
4 dilim kaşar
8 zeytin
Domates
İftar
5-6 YK lahmacun içi
Bol maydanoz salata
Sonra tatlılar
, cips, yarım bardak da diyet olmayan limonata . Umarım çok uzatmadan ketoya dönebilirim
Spor.2700 adim
![]()
Cumartesiye benim de fit olmam lazım ya, arkadaşlar davet etti. Diyet ve yürüyüş yaptığımı da biliyorlar. Bakalım fark görecekler miYedimAma o 1. dilimin tadı sonrakilerde yoktu
simdi kendimi 24 gün keto rekoru için kutluyorum
Az önce ne yaptım bil bakalımyürüyüş 9000 adim
Cumartesiye çok fit olmam lazim![]()
Afiyet olsun canimcim19 MartBoncuk2307
Ellssa
Purple58
Dün çok yorgundum kaptanlarim anca yazabiliyorum menüyü.. dün okulda fazla kaldım eve geldigimde saat 5i geçmişti. O yüzden akşam yemeği yemiyeyim dedim. Okula götürdüğüm beslenmeleri yedim saat 10 ve 15 arası yeriklerim şöyle:
Bir yumurta, çavdar diliminden yapılmış peynirli sandviç, biraz haşlanmış brokoli ve kuşkonmaz ve bir mandalina.
Eve gelince de 17:30 gibi birkaç tane antep fıstık ve bir kuru incir yedim
Dün uzun yürüdüm spor olarak
Ay cumartesi ye benimde hedefime ulaşmış olmam lazım iftara davetliyiz tatlı yiycemCumartesiye benim de fit olmam lazım ya, arkadaşlar davet etti. Diyet ve yürüyüş yaptığımı da biliyorlar. Bakalım fark görecekler mi![]()
Heyecanlandigimiz konuya bak yalnız yaa, tatlı yiyecek olmakAfiyet olsun canimcim
Ay cumartesi ye benimde hedefime ulaşmış olmam lazım iftara davetliyiz tatlı yiycem![]()
Aboovv geç kaldım baakkk yaOooJou hanımlar da burdaymiş
selam canım
hangi takımda olduğunu söylersen sana bugün ona göre menü tavsiyesi vereyim hazır karsilasmisken
![]()
İsmim anonimKeto lavaş lor peyniri yumurta kaşardan mi yapılan canım(Bu arada senin ismini bilmiyorum paylasmiş mıydın yoksa anonim kalanlardan mi? İsmini yazacaktım da cümle sonuna ondan sordum)
Neyse ben onu geçen instada gördüm. Bu karışımı fırında pişirip üstüne lahmacun harcı koyuyordu. Çok lezzetli olur diye düşünmüştüm.
Yaa geç kaldım kuzum napim valla bi koşturma içindeyim ki sorma sabah 7 de başlıyor benim mesaiPurple58 napiyosun kaptişim nasıl geçiyor günün? İyi mi bebisler, beraber spor yapiyo musunuz sahi canım? Hani bebekleri ağırlık olarak kullanıyorlar ya bazı hareketlerde
(yani bu cümle de tuhaf durdu ama
tabi bebeklerin güvenli pozisyonda olduğu maksat eğlence olsun diye yapılan spor hareketleri)
Heyecanlandigimiz konuya bak yalnız yaa, tatlı yiyecek olmak![]()
Günün son menüsü olarak birşey önereyim. Poşe yumurta üstüne yoğurt üstüne de domatesli biberli kavrulmuş kıymaAboovv geç kaldım baakkk yaver bakem menüyü
![]()
Çiçek diye bir arkadaşım vardı lisedeİsmim anonimçiçek , çiçeeem diyebilirsin
evet o tarif de var ama obdegil. Onu ilk yaptığımda peynir ekşisi oldu. Lor değil krem peynir kullanmıştım.Farkli tarifler deniyorum.
4'yunurta 1sb tahin de var. O da biraz acı oluyor. Badem unu tahin beyaz ve kaşar peynir bunların azar azar yumurta ile karışımı daha iyi sanki. Dun tahin katmadim sönük oldu. Tahinli olan iyi kabarmisti enine ikiye kesmiştim 2 lavaş olmustu . Lor alırsam tekrar lorlu denicem
O erken başlama öyle devam ediyor kuzum ya, 6 buçuk dedi mi hala kalkiyor benimkilerin biri.Yaa geç kaldım kuzum napim valla bi koşturma içindeyim ki sorma sabah 7 de başlıyor benim mesaihenüz spor yapma aşamasına gelemedim onlarla . Sen neler yapıyorsun ne var buğu menüde
![]()
Her o spora çocuklarla asansör diyorduk bizGünün son menüsü olarak birşey önereyim. Poşe yumurta üstüne yoğurt üstüne de domatesli biberli kavrulmuş kıyma
Çiçek diye bir arkadaşım vardı lisedetarif için teşekkürler. Badem unu aldirmistim sahi ben ya. Evde olması lazım. Kek yapmak içindi. Kısmet lahmacunaymiş
4 yumurta fazla değil mi kaç tane çıkıyor tariften? Belki ben denemelik az yaparım.
O erken başlama öyle devam ediyor kuzum ya, 6 buçuk dedi mi hala kalkiyor benimkilerin biri.
Ben en çok böyle kucuklerken sırtımı yere koyup uzanıp bacaklarımı toplardim. Sonra ayağımdan dizime kadar olan yere kızımı koyar biraz havaya kaldırırdım. Sonra yine yere yine havaya. Keyifli bir karın çalışmasıözledim o günleri
![]()