- 30 Mart 2017
- 12.138
- 18.309
- 298
Kızlar kayınpederim vefat etti aktif olamayabilirim cumartesi tartımı atmaya çalışırım ama kaptanlık nasıl olcak birine devroluyorsa devreder misiniz ?
Ellssa
Boncuk2307
Gurbettt42

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşAllahKızlar kayınpederim vefat etti aktif olamayabilirim cumartesi tartımı atmaya çalışırım ama kaptanlık nasıl olcak birine devroluyorsa devreder misiniz ?
Ellssa
Boncuk2307
Gurbettt42
Basiniz sagolsun Mekani cennet olsun insallah.Kızlar kayınpederim vefat etti aktif olamayabilirim cumartesi tartımı atmaya çalışırım ama kaptanlık nasıl olcak birine devroluyorsa devreder misiniz ?
Ellssa
Boncuk2307
Gurbettt42
Sagol canımm![]()
Tuvalet Eğitimi ve Emmeyi Sevgiyle Uğurlama | En kolayına Niyet Edenler İçin!
Tuvalet eğitimi hikayelerinizi okurken iyi ki yapmışım dediğim takvim. Bir çocuğa en güzel hediyeyi vermiş; yorgun bir anneye yardım etmiş gibi mutluyum.www.kozmikbakim.net
Jou
başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsunKızlar kayınpederim vefat etti aktif olamayabilirim cumartesi tartımı atmaya çalışırım ama kaptanlık nasıl olcak birine devroluyorsa devreder misiniz ?
Ellssa
Boncuk2307
Gurbettt42
Tamamdır ablam benim 81.10 kalmış aklımda dikkat etmedim cumartesiye düzeltirimBenim artı 2.900 canım
Bu adım sayılarına yürüyüş dahil mi ablamBugun menum biraz saçma biraz cisli
Sabah
Yulaf lor domates biber 2 yumurta ile tavada omletimsi bise
Can sıkkınligina yenik düştüm 2 kaşık sürülen ciko 1 tk tahin pekmez
Ogle
1 kase pırasa
1 avuç yer fıstığı
Akşam
Maş fasulyeli yesil salata sadece nar ekşisi var yağsız
4 tane kayısı
Su 3 lt ye tamamlarım
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa
Boncuk2307
Dil-i bitab
Ne kusuru çiçeğim değiştirdimçocuğu parka götürdük sonra boncuk kaptanım kusura bakmassan sporumu güncelleyebilir miyimBoncuk2307
Kaptanım sorma ben kendiminkini iptal ettim yarındı da 6sında oğlanı götürdüm durumlar fenaBoncuk2307 canım dün hastane sonucu ne oldu haber vermedin merak ettim seni
Aa başınız sagolsun canım benimKızlar kayınpederim vefat etti aktif olamayabilirim cumartesi tartımı atmaya çalışırım ama kaptanlık nasıl olcak birine devroluyorsa devreder misiniz ?
Ellssa
Boncuk2307
Gurbettt42
Evet aşkım adımlara dahil.Tamamdır ablam benim 81.10 kalmış aklımda dikkat etmedim cumartesiye düzeltirim
Bu adım sayılarına yürüyüş dahil mi ablam
Ne kusuru çiçeğim değiştirdim
Kaptanım sorma ben kendiminkini iptal ettim yarındı da 6sında oğlanı götürdüm durumlar fena
Yaa çok geçmiş olsun ama hiç korkma bizzat deneyimlemis biriyim benim hem bademcigim hem geniz etin aynı anda alindi kurtuldum çok küçüktüm bende hiç korkma olması gerekiyorsa olsun kurtulsun hemenAnnemle yeğenim geldi (4 yaşında) ballılokmalar, iki çocuk falan zormuş bu arada. Geçen gün oğlanı götürdüm hastaneye kontrolu vardı. Orta kulak iltihabı demişti antibiyotik kullandık. 2 kulağında da sıvı birikmesi varmış. Horluyor mu ağzı açık uyuyor mu diye sordu. Evet dedim, geniz etine baktı. Bademcikleri olduğundan çok fazla büyük dedi, geniz eti aşırı büyük dedi, burun spreyi ve çiğneme tableti verdi. Serum fizyolojik yapacaksın burnuna dedi. Kulakları duymaz böyleyken dedi, 1 ay sonra tekrar kontrol, düzelme yoksa ameliyat olacak geniz eti alınacakmış.![]()
Kiraz sapı filan da olur ama sanirim oda yoktur canım18.45 itibariyle orucum başlamiştir.Bakalim dayanabilecekmihim aksam birsey yememeye
Bide evde yesil cay yok o olmadan yag yakici cay yapabilirmiyiz tarif alsam.
Geçmiş olsun canımAnnemle yeğenim geldi (4 yaşında) ballılokmalar, iki çocuk falan zormuş bu arada. Geçen gün oğlanı götürdüm hastaneye kontrolu vardı. Orta kulak iltihabı demişti antibiyotik kullandık. 2 kulağında da sıvı birikmesi varmış. Horluyor mu ağzı açık uyuyor mu diye sordu. Evet dedim, geniz etine baktı. Bademcikleri olduğundan çok fazla büyük dedi, geniz eti aşırı büyük dedi, burun spreyi ve çiğneme tableti verdi. Serum fizyolojik yapacaksın burnuna dedi. Kulakları duymaz böyleyken dedi, 1 ay sonra tekrar kontrol, düzelme yoksa ameliyat olacak geniz eti alınacakmış.![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet eylesinKızlar kayınpederim vefat etti aktif olamayabilirim cumartesi tartımı atmaya çalışırım ama kaptanlık nasıl olcak birine devroluyorsa devreder misiniz ?
Ellssa
Boncuk2307
Gurbettt42
Çay değilde kefirin varmı18.45 itibariyle orucum başlamiştir.Bakalim dayanabilecekmihim aksam birsey yememeye
Bide evde yesil cay yok o olmadan yag yakici cay yapabilirmiyiz tarif alsam.
Aynen canimKiraz sapı filan da olur ama sanirim oda yoktur canım
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşAllah![]()
Basiniz sagolsun Mekani cennet olsun insallah.
Tartini atman yeterli canim cumartesi gunu icin
başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun
Aa başınız sagolsun canım benim
Evet aşkım adımlara dahil.
Yaa çok geçmiş olsun ama hiç korkma bizzat deneyimlemis biriyim benim hem bademcigim hem geniz etin aynı anda alindi kurtuldum çok küçüktüm bende hiç korkma olması gerekiyorsa olsun kurtulsun hemen
Allah rahmet eylesin mekanı cennet eylesinbirşey olmaz canım 2güne ne kaldı