Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim artı 2.900 canım
Tamamdır ablam benim 81.10 kalmış aklımda dikkat etmedim cumartesiye düzeltirim 🥰
Bugun menum biraz saçma biraz cisli

Sabah
Yulaf lor domates biber 2 yumurta ile tavada omletimsi bise
Can sıkkınligina yenik düştüm 2 kaşık sürülen ciko 1 tk tahin pekmez :KK43:

Ogle
1 kase pırasa
1 avuç yer fıstığı

Akşam
Maş fasulyeli yesil salata sadece nar ekşisi var yağsız
4 tane kayısı

Su 3 lt ye tamamlarım
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Dil-i bitab Dil-i bitab
Bu adım sayılarına yürüyüş dahil mi ablam ❤️
çocuğu parka götürdük sonra boncuk kaptanım kusura bakmassan sporumu güncelleyebilir miyim Boncuk2307 Boncuk2307
Ne kusuru çiçeğim değiştirdim 🥰
Boncuk2307 Boncuk2307 canım dün hastane sonucu ne oldu haber vermedin merak ettim seni
Kaptanım sorma ben kendiminkini iptal ettim yarındı da 6sında oğlanı götürdüm durumlar fena

Bugun misafirim vardi yine ciss yemeden kapattim gunü 🤗
Menum
Sabah 11.00
Yagda yumurta
Beyaz peynir
Kozlenmis biber rulo peynirli
6 adet badem
Labneli biber kavurmasi

Aksam 17.30
5 yk yesil mercimek yemegi
2 yk tavuk cigeri kavurmasi
Salata

Su hava cok sicakti 2 ltyi gecer
Spor 30 dk kosu bandinda yurudum birazdan disari cikip yine yuruyecegim

Annemle yeğenim geldi (4 yaşında) ballılokmalar, iki çocuk falan zormuş bu arada. Geçen gün oğlanı götürdüm hastaneye kontrolu vardı. Orta kulak iltihabı demişti antibiyotik kullandık. 2 kulağında da sıvı birikmesi varmış. Horluyor mu ağzı açık uyuyor mu diye sordu. Evet dedim, geniz etine baktı. Bademcikleri olduğundan çok fazla büyük dedi, geniz eti aşırı büyük dedi, burun spreyi ve çiğneme tableti verdi. Serum fizyolojik yapacaksın burnuna dedi. Kulakları duymaz böyleyken dedi, 1 ay sonra tekrar kontrol, düzelme yoksa ameliyat olacak geniz eti alınacakmış. 😔😞

Kızlar kayınpederim vefat etti aktif olamayabilirim cumartesi tartımı atmaya çalışırım ama kaptanlık nasıl olcak birine devroluyorsa devreder misiniz ?
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Gurbettt42 Gurbettt42
Aa başınız sagolsun canım benim
Tamamdır ablam benim 81.10 kalmış aklımda dikkat etmedim cumartesiye düzeltirim 🥰

Bu adım sayılarına yürüyüş dahil mi ablam ❤️

Ne kusuru çiçeğim değiştirdim 🥰

Kaptanım sorma ben kendiminkini iptal ettim yarındı da 6sında oğlanı götürdüm durumlar fena
Evet aşkım adımlara dahil.
Annemle yeğenim geldi (4 yaşında) ballılokmalar, iki çocuk falan zormuş bu arada. Geçen gün oğlanı götürdüm hastaneye kontrolu vardı. Orta kulak iltihabı demişti antibiyotik kullandık. 2 kulağında da sıvı birikmesi varmış. Horluyor mu ağzı açık uyuyor mu diye sordu. Evet dedim, geniz etine baktı. Bademcikleri olduğundan çok fazla büyük dedi, geniz eti aşırı büyük dedi, burun spreyi ve çiğneme tableti verdi. Serum fizyolojik yapacaksın burnuna dedi. Kulakları duymaz böyleyken dedi, 1 ay sonra tekrar kontrol, düzelme yoksa ameliyat olacak geniz eti alınacakmış. 😔😞
Yaa çok geçmiş olsun ama hiç korkma bizzat deneyimlemis biriyim benim hem bademcigim hem geniz etin aynı anda alindi kurtuldum çok küçüktüm bende hiç korkma olması gerekiyorsa olsun kurtulsun hemen

Iyi akşamlar canlar menum

Sabah
Tahin pekmez li yulaf lapasi üstüne böğürtlen ve fıstık

Ogle
1 tabak kabak yemeği üstüne yoğurt ve salata
3 tane yaş kayısı

Ara
Sütlü nescafe

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe kıymalı nohut
Salata ve cacık

Su 3 lt
Hiç spor yapasım gelmiyor böyle veremediğimi görünce

Geçmiş olsun canım ♥️

Herkesi alıntılayamaıdım
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşAllah 🤲🏻

Basiniz sagolsun Mekani cennet olsun insallah.
Tartini atman yeterli canim cumartesi gunu icin

başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun

Aa başınız sagolsun canım benim

Evet aşkım adımlara dahil.

Yaa çok geçmiş olsun ama hiç korkma bizzat deneyimlemis biriyim benim hem bademcigim hem geniz etin aynı anda alindi kurtuldum çok küçüktüm bende hiç korkma olması gerekiyorsa olsun kurtulsun hemen

Allah rahmet eylesin mekanı cennet eylesin 😔 birşey olmaz canım 2güne ne kaldı

canlarım Allah razi olsun Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin

Back
X