Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Gurbettt42 Gurbettt42

🥳Doğum günüm🥳

Sabah
2 yumurta,1 d peynir
6 zeytin, 2 ceviz
Salatalık,, yeşillik

13
1 avuç Antep fıstığı
1yk yoğurt,keten tohumu
10 fıstık,3 badem, 4-5 cm muz
3 d peynir+ 1 yumurta +3 zeytin

17.30
1 hurma+6 badem
4 parça kuşbaşı tavuk
Diyet yaş pasta ( 1 dilim protein tozu şekersiz kek+ 1 muz+ 5 böğürtlen + 3 YK labne+ tereyağ+ 2 kare Bitter+ stevya)

20
6-7 Antep fistigi

Spor .Bugün 10.000 adim
Dün 5400 adim
Eki Görüntüle 3587959
Doğum günün kutlu olsun nice yeni güzel yaşlara

Boncuk2307 Boncuk2307 çok geçmiş olsun canım, kardeşim yıllar yıllar önce olmuştu böyle bir ameliyat, o zamanın teknolojisi ile bile çok kolay atlatmıştı. umarım gerek kalmaz tabii de, gerekirse de çok endişelenmeni gerektirecek bir durum yok diye söylemek istedim <3 çocuklarımız ucunda olunca ister istemez çok telaşlanıyoruz tabii. hep gülsün yüzleri, hep musmutlu bir ömürleri olsun.

Merhabalar kaçamaklı günün sonunda bugün ödemli çıktım
8 mayıs
Sabah limonlu su
9 da 15 kadar antepfıstığı, avuç içi kadar katmer,
Öğle sonrası komşuysa çay kahve köfte kaygısı oldu 3 de
7sıkım çiğköfte, bir kase salata,bir bardak ayran
Akşam 6 buçuk
Sebzeli tavuk bir porsiyon, 1yk pirincpilavi,
Akşam yürüyüş gündüz okula git gel 6 bin adım akşam yürüyüş 12 bin adım
12 de firik yedim genelde gece satılıyor kızım istedi aldım ama nefsime yenik düştüm birkaç parca yedim :kızgın:
Gurbettt42 Gurbettt42 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Günaydın Kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah. Hayırlı Cumalar :KK36:

Geçmiş olsun canım 🤲🏼
Teşekkür ederim canım :KK200:
@bluegreeneyes
belmayne belmayne
94bassuk 94bassuk
Azmet5255 Azmet5255
gezegenfeza gezegenfeza
@Beth18
@zeyneppk
@Ilyusa
@Ceeeeeeeeeeee
Purple58 Purple58

kaptanımız yok diye salmayalım yarın biz kazanalım kaptanımızı mutlu edelimmmm :halay: :halay:
Yoookkkk salmak yok mavişler 💙😍
Ama ben bu haftadan pek umutlu değilim ya, nedenini anlayamadığım bir şekilde artı geliyorum. Genelde neden artı geldiğimi bilirim 😂 ama bu hafta bilemiyorum. 🤔 Tabi yine de belli olmaz. Belki şaşırtır beni canım bedenim. 🥰 Amin. ☺️

Annemle yeğenim geldi (4 yaşında) ballılokmalar, iki çocuk falan zormuş bu arada. Geçen gün oğlanı götürdüm hastaneye kontrolu vardı. Orta kulak iltihabı demişti antibiyotik kullandık. 2 kulağında da sıvı birikmesi varmış. Horluyor mu ağzı açık uyuyor mu diye sordu. Evet dedim, geniz etine baktı. Bademcikleri olduğundan çok fazla büyük dedi, geniz eti aşırı büyük dedi, burun spreyi ve çiğneme tableti verdi. Serum fizyolojik yapacaksın burnuna dedi. Kulakları duymaz böyleyken dedi, 1 ay sonra tekrar kontrol, düzelme yoksa ameliyat olacak geniz eti alınacakmış. 😔😞
Acil şifalar dilerim canım 🤲🏼

Merhabalar,

8 Mayıs

12:00 2 kaşık et sote, 3 kaşık fırında kabak, 3 kaşık yoğurt, 1 çorba kaşığı pilav

14:30 1 kupa yeşil çay

20:30 1 dilim lazanya, turşu, ayran

Su:2,5 litre
Yürüyüş : 4600 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_3750.webp
    IMG_3750.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 2
Back
X