Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nasıl gidiyor abla neler yiyorsun 😁
6 Mayıs

12:00
Ekmek, küflü peynir
Cerry domates

18:00
Lavaş tost

Aralarda muz, ve bikaç parça çiko ( saatler hatırımda deyil

1 lt üzeri su
3 kupa kahve
3 kupa çay
IMG_2955.webp
6.656 adım

7 Mayıs

19:00

Cerry domates, bikaç dilim kaşar
Hurma, ceviz

1,5 lt su
3 kupa kahve

192 adım, saati şarj etmeyi unutmuşum, geç farkettim

8 Mayıs

19:30

Cerry domates
Hurma, kaju

1 lt üzeri su
3 kupa kahve
1 kupa açlık otu çayı
1 kupa siyah çay

IMG_2956.webp
1.749 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Gurbettt42 Gurbettt42

Kızlar nasılsınız benim 16 yaşında evladım patili meleğim cennetine uçtu gitti bugün 11.gün ağlama nöbetlerim ve onu özlemem dışında iyiyim eşyalarıyla, kokusuyla avunmaya çalışıyorum battaniyesiyle yatıyorum ilk günler gece yarılarına kadar özelden acımı paylaştığım ve beni hiç yanlız bırakmayıp desteğini esirgemeyen güzel insan canım kızçem LenaG LenaG ya çok teşekkür ederim.
Öpüyorum hepinizi :KK200:
gezegenfeza gezegenfeza yosunlupapatya yosunlupapatya Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Eklentiler

• 1000046381.webp
    1000046381.webp
    31 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar nasılsınız benim 16 yaşında evladım patili meleğim cennetine uçtu gitti bugün 11.gün ağlama nöbetlerim ve onu özlemem dışında iyiyim eşyalarıyla, kokusuyla avunmaya çalışıyorum battaniyesiyle yatıyorum ilk günler gece yarılarına kadar özelden acımı paylaştığım ve beni hiç yanlız bırakmayıp desteğini esirgemeyen güzel insan canım kızçem LenaG LenaG ya çok teşekkür ederim.
gezegenfeza gezegenfeza yosunlupapatya yosunlupapatya Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Canımm Allah rahmet etsin huzurla uyusun inşallah sanada bol sabırlar diliyorum canım :KK200:

Oy kuzuuum 😔
Başın sağolsun canım, ben düşünemiyorum bile, can dostlarımız onlar, Rabbim uzun ömürler versin 🤲🏼
Sen de kendine iyi bak, bir tane daha sahiplen canım, inşallah iyi gelir🤲🏼

Yaaa 16 yaşinda bide bayada zor olmustur senin için😔😔 huzurla uyusun insaallahhh

Annemle yeğenim geldi (4 yaşında) ballılokmalar, iki çocuk falan zormuş bu arada. Geçen gün oğlanı götürdüm hastaneye kontrolu vardı. Orta kulak iltihabı demişti antibiyotik kullandık. 2 kulağında da sıvı birikmesi varmış. Horluyor mu ağzı açık uyuyor mu diye sordu. Evet dedim, geniz etine baktı. Bademcikleri olduğundan çok fazla büyük dedi, geniz eti aşırı büyük dedi, burun spreyi ve çiğneme tableti verdi. Serum fizyolojik yapacaksın burnuna dedi. Kulakları duymaz böyleyken dedi, 1 ay sonra tekrar kontrol, düzelme yoksa ameliyat olacak geniz eti alınacakmış. 😔😞
geçmiş olsun canım

canımm Allah rahmet eylesin, sabırlar diliyorum sana :(

Indalh kaptanicem dünden ödem oldu bende menümü yazayım

Merhabalar kaçamaklı günün sonunda bugün ödemli çıktım
8 mayıs
Sabah limonlu su
9 da 15 kadar antepfıstığı, avuç içi kadar katmer,
Öğle sonrası komşuysa çay kahve köfte kaygısı oldu 3 de
7sıkım çiğköfte, bir kase salata,bir bardak ayran
Akşam 6 buçuk
Sebzeli tavuk bir porsiyon, 1yk pirincpilavi,
Akşam yürüyüş gündüz okula git gel 6 bin adım akşam yürüyüş 12 bin adım
12 de firik yedim genelde gece satılıyor kızım istedi aldım ama nefsime yenik düştüm birkaç parca yedim :kızgın:
Gurbettt42 Gurbettt42 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

6 Mayıs

12:00
Ekmek, küflü peynir
Cerry domates

18:00
Lavaş tost

Aralarda muz, ve bikaç parça çiko ( saatler hatırımda deyil

1 lt üzeri su
3 kupa kahve
3 kupa çay
Eki Görüntüle 3589031
6.656 adım

7 Mayıs

19:00

Cerry domates, bikaç dilim kaşar
Hurma, ceviz

1,5 lt su
3 kupa kahve

192 adım, saati şarj etmeyi unutmuşum, geç farkettim

8 Mayıs

19:30

Cerry domates
Hurma, kaju

1 lt üzeri su
3 kupa kahve
1 kupa açlık otu çayı
1 kupa siyah çay

Eki Görüntüle 3589034
1.749 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Gurbettt42 Gurbettt42
Afiyet olsun kızlar son gün bugün dikkat edelim 🥰

Bugün öğlen yedıgım tabagı paylaşayım
Motıvasyon oksun kızlarıma :)
Sagdakı ekmek mercımek ekmegı hem lezzetlı hem tok tutucu :) deneyın bence

Eklentiler

• IMG_5CEBCFBD-A390-48E3-ACFE-6A93DE3E5D7B.webp
    IMG_5CEBCFBD-A390-48E3-ACFE-6A93DE3E5D7B.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 13
Yaaa 16 yaşinda bide bayada zor olmustur senin için😔😔 huzurla uyusun insaallahhh
Canıım zor kelimesi inan çok hafif kaldı tarifi yok ailemizin kızı olduğunda sadece birkaç günlük ve gözleri kapalıydı pattaniyesine sanki içindeymiş gibi sarılıp o şekilde uyuyorum çok çok teşekkür ederim 🙏

Oy kuzuuum 😔
Başın sağolsun canım, ben düşünemiyorum bile, can dostlarımız onlar, Rabbim uzun ömürler versin 🤲🏼
Sen de kendine iyi bak, bir tane daha sahiplen canım, inşallah iyi gelir🤲🏼
Çok sağol canım :KK200:
Aminn Allah'ım sizin evlatlarınıza tüylerinin sayısı kadar uzun ömürler versin 🤲

Başınız sağ olsun canım, mekanı cennet olsun.

Canım çok geçmiş olsun. Çok duyuyorum bu kulak su toplama olayını. Kolaylıkla şifa bulsun inşallah kuzu. :KK200:

Allah sabır versin kaptanım mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻

Günaydın Kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah. Hayırlı Cumalar :KK36:

Teşekkür ederim canım :KK200:

Yoookkkk salmak yok mavişler 💙😍
Ama ben bu haftadan pek umutlu değilim ya, nedenini anlayamadığım bir şekilde artı geliyorum. Genelde neden artı geldiğimi bilirim 😂 ama bu hafta bilemiyorum. 🤔 Tabi yine de belli olmaz. Belki şaşırtır beni canım bedenim. 🥰 Amin. ☺️

Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin 🤲🏼
Allâh razı olsun kardeşler 🤍

I Ilyusa
belmayne belmayne
bluegreeneyes bluegreeneyes
94bassuk 94bassuk
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Beth18 Beth18
Azmet5255 Azmet5255
Jou Jou
zeyneppk zeyneppk
Purple58 Purple58

Canlarım menülere çok bakamadım size destek olamasam da güzel menüler güzel sporlar yazılmış 🤍 💙
ufak tefek kaçamaklar gördüm şu saatten sonra dikkat edelim yarın tartıda yüzümüz gülsün 😍
:KK36:
son kozlarımızı oynayalım kürler detokslar yensin içilsin :KK70::KK8:

94bassuk 94bassuk takıma destek motive mesajlarını gördüm teşekkür ederim🥰🌿

Back
X