- 30 Mart 2017
- 12.150
- 18.432
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedesem birşey fayda etmicekCanıım zor kelimesi inan çok hafif kaldı tarifi yok ailemizin kızı olduğunda sadece birkaç günlük ve gözleri kapalıydı pattaniyesine sanki içindeymiş gibi sarılıp o şekilde uyuyorum çok çok teşekkür ederim![]()
Bugün dikkat ediyorum bisey yem3dim doğru düzgün desemAfiyet olsun kızlar son gün bugün dikkat edelim![]()
Afiyet olsun canm menü guzelMenum
Sabah 11.00
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
5 zeytin
6 badem
Firinda kizartma soslu
Aksam 17.00
5 yk yesil mercimek yemegi
Salata
Su 1.5 lt
Spor 1 saat yuruyus
Ellssa
Boncuk2307
Dil-i bitab
Afiyet olsun canm harika menuBugün öğlen yedıgım tabagı paylaşayım
Motıvasyon oksun kızlarıma :)
Sagdakı ekmek mercımek ekmegı hem lezzetlı hem tok tutucu :) deneyın bence
İyi yapmışsın canım. Mercimek güzel nimet ama şişkinlik yapıyorAkşam menüme mercimek köfte yapacaktım iptal ettim yemem desemde yiyom ve ipin ucu kaciyor![]()
Evet kesinlikle şişiriyor önceleri düştüm yemem dedim yedim sisiyim tartı oncesiİyi yapmışsın canım. Mercimek güzel nimet ama şişkinlik yapıyorTartı gününden önce yememek lazım
![]()
Sağol şekerımAfiyet olsun canm harika menu
Nasıl oluyor canımİnsülin ve glukoz da referans aralığı değil canım özel hesabı var Dr um öyle hesaplamıştı benimkini
Purple58
Ben çok seviyorum canım. İstersen yarım ölçü yapıp bi tadım yap.iyi akşamlar
kızlar tahin ekmeğini deneyenlere bir soru; tadı nasıl? beğendiniz mi?
ben de 1 yumurtadan mini yapmak istiyorum. bazısı beğenmiyor, yumurta kokuyor falan diye. ama instagramda da çok kişi yaptı beğendi. ondan sordum. yarın bir deneyeyim o zaman sağolasın.Ben çok seviyorum canım. İstersen yarım ölçü yapıp bi tadım yap.
Ben yemiyorumda arkadasim yapti az yumurta koymus cok yumurta koyunca yumurta kokmus bilgin olsun canimben de 1 yumurtadan mini yapmak istiyorum. bazısı beğenmiyor, yumurta kokuyor falan diye. ama instagramda da çok kişi yaptı beğendi. ondan sordum. yarın bir deneyeyim o zaman sağolasın.