Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

COk geçmiş olsun önemli bir şey değildir geçer diye düşünüyorum bir komşumunsa öyleydi geçti zamanla tabiki doktora git onlar daha iyi anla evham yapma biseyi yoktur insallah
Kızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimm 😔😔😔biyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem 😔😔😔
C

11 mayıs menüm
Kahvaltı erkn saatlerde 7 de köyde iş-güç yapmaya gittim 🤗
Yarim dilim ekmek,domates salatalık,kk peynir,10 yakın tuzsuz zeytin

Öğle menengic kahvesi duple içtim az şekerli
Öğleden sonra 4 gibi
Tavuk mangal ,salata, bir bardak içecek ev yapımı, ince açma ekmek çeyrek kadar vardır

Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze Ellssa Ellssa

Kızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimm 😔😔😔biyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem 😔😔😔
canım çok geçmiş olsun, önemli birşey değildir inşallah

Günaydın kızlar ya içim sıkılmaya devam ediyor niye bilmiyorum hayr olsun yatim kalkim geçer dedim ama yok bi depresif haldeyim bakalım ne olacak
hayırlara vesile olsun canım, reglin mi yakın o zamanlar bana da basıyor bi

Oyy Oyy yine aşırı bilinçli bir menü. Afiyet olsun canım. Keyifli bir pazar olmuş. ♥️
of bilinçli menü ama tartı da yüzüme güler inşallah, vücudumun inanılmaz değiştiğini görüyorum da tartıda da görebilmek istiyorum :halay:
Günaydın kızlar ya içim sıkılmaya devam ediyor niye bilmiyorum hayr olsun yatim kalkim geçer dedim ama yok bi depresif haldeyim bakalım ne olacak
ay hayırdır inşallah ya

Bu hafta tekrar gıdebılsem keşke spora o zaman daha hızlı kılo verıyorum. Ve daha ıyı hıssedıyorum. Yarın dışarıda bıraz işim var belkı gıderım.
Çok kılo almamışım dünkü yedıklerımden ama verebılmek için bugünkü hafıf gecırmem lazım.

Bizleride habersiz birakma Rabbim korktuguna ugratmasin bisey yoktur İnsallah

Selam Kızlar, Güzel bir pazar olsun :KK36:

Güüüünaaaaydıııın Kırmızı Güzeller ♥️
Bu pazar başka pazar, bu pazar şahane pazar. :KK36:Sporlarımız coşsun, :spor: biz susalım menülerimiz konuşsun (ama fazla da konuşmasın :KK45:)

Ölçüyü kaçırıp pişman olmayalım canlar. :KK36:

94bassuk 94bassuk ♥️
@Azmet5255 ♥️
bluegreeneyes bluegreeneyes ♥️
Candysisters Candysisters ♥️
@Dil-i bitab ♥️
@Cicekbocekkaktus ♥️
Gurbettt42 Gurbettt42 ♥️
@Ilyusa ♥️
Jasminium84 Jasminium84 ♥️
@sibel_84 ♥️
@Tutku44 ♥️
Hafta sonu genelde adım sayım daha az oluyor kaptanım hafta içi düzenimde sporumu aktif yapmaya çalışacam 🥰 hafta sonu psikolojik olarak daha çok yoruluyorum, 🤗

11 Mayıs menü
14.00) sucuklu yumurta,3 kaşık yoğurt, yeşil çay , bir dilim beyaz ekmek

Ara) şekerli türk kahvesi

19.30) mangal eti, biber sosu, çeyrek yufka, yarım bardak kola

Su 2 lt anca (misafirlikte su içmeyi sevmiyorum)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 belmayne belmayne
Gayet güzel bir menü canım. Kola olmasaymış daha iyiymiş. Miniciğinde çok yüksek kalori var çünkü. Afiyet olsun.

10 mayıs cumartesi menü
09.30 2 dilim peynirli börek, domates salatalık, 1 dilim peynir, 7 zeytin
14.30 1 dilim peynir, 5 yenidünya 1 bardak ayran
18.30 6 kaşık zeytinyağlı taze bezelye, 1 kase çorba, 2 parça pirzola, salata
20.30 1 avuç karışık kuruyemiş
3 litre su 6.900 adım

11 mayıs pazar menü
10.00 2 dilim peynir, domatesli omlet, 5 zeytin yarım simit salatalık yeşillik
14.30 1 kayısı 4 yenidünya 1 bardak ayran 10 yer fıstığı
18.00 2 kase bezelye yemeği, salata, 1 bardak kefir
20.00 1 porsiyon karpuz, 1 dilim ıslak kek
2.5 litre su, 8.000 adım