Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CKızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimmbiyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem
![]()
Inşaallahh yaaa enazından içimiz rahat ederCOk geçmiş olsun önemli bir şey değildir geçer diye düşünüyorum bir komşumunsa öyleydi geçti zamanla tabiki doktora git onlar daha iyi anla evham yapma biseyi yoktur insallah
C
Tabiki çok geçmiş olsunInşaallahh yaaa enazından içimiz rahat eder
canım çok geçmiş olsun, önemli birşey değildir inşallahKızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimmbiyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem
![]()
hayırlara vesile olsun canım, reglin mi yakın o zamanlar bana da basıyor biGünaydın kızlar ya içim sıkılmaya devam ediyor niye bilmiyorum hayr olsun yatim kalkim geçer dedim ama yok bi depresif haldeyim bakalım ne olacak
Hayır olsun İnsallahGünaydın kızlar ya içim sıkılmaya devam ediyor niye bilmiyorum hayr olsun yatim kalkim geçer dedim ama yok bi depresif haldeyim bakalım ne olacak
of bilinçli menü ama tartı da yüzüme güler inşallah, vücudumun inanılmaz değiştiğini görüyorum da tartıda da görebilmek istiyorumOyy Oyy yine aşırı bilinçli bir menü. Afiyet olsun canım. Keyifli bir pazar olmuş.![]()
ay hayırdır inşallah yaGünaydın kızlar ya içim sıkılmaya devam ediyor niye bilmiyorum hayr olsun yatim kalkim geçer dedim ama yok bi depresif haldeyim bakalım ne olacak
Bizleride habersiz birakma Rabbim korktuguna ugratmasin bisey yoktur İnsallahKızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimmbiyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem
![]()
canım çok geçmiş olsun, önemli birşey değildir inşallah
hayırlara vesile olsun canım, reglin mi yakın o zamanlar bana da basıyor bi
Bizleride habersiz birakma Rabbim korktuguna ugratmasin bisey yoktur İnsallah
Hafta sonu genelde adım sayım daha az oluyor kaptanım hafta içi düzenimde sporumu aktif yapmaya çalışacamSelam Kızlar, Güzel bir pazar olsun
Güüüünaaaaydıııın Kırmızı Güzeller
Bu pazar başka pazar, bu pazar şahane pazar.Sporlarımız coşsun,
biz susalım menülerimiz konuşsun (ama fazla da konuşmasın
)
Ölçüyü kaçırıp pişman olmayalım canlar.
94bassuk
@Azmet5255
bluegreeneyes
Candysisters
@Dil-i bitab
@Cicekbocekkaktus
Gurbettt42
@Ilyusa
Jasminium84
@sibel_84
@Tutku44![]()
Gayet güzel bir menü canım. Kola olmasaymış daha iyiymiş. Miniciğinde çok yüksek kalori var çünkü. Afiyet olsun.11 Mayıs menü
14.00) sucuklu yumurta,3 kaşık yoğurt, yeşil çay , bir dilim beyaz ekmek
Ara) şekerli türk kahvesi
19.30) mangal eti, biber sosu, çeyrek yufka, yarım bardak kola
Su 2 lt anca (misafirlikte su içmeyi sevmiyorum)
Ellssa
Boncuk2307
belmayne