- 24 Ağustos 2012
- 12.379
- 28.635
- 798
Geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey degıldırSağolun kızlarr inşallah başını vurdu diye şişmiştir o yeter bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey degıldırSağolun kızlarr inşallah başını vurdu diye şişmiştir o yeter bana
Canm geçmiş olsunKızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimmbiyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem
![]()
Teşekkür ederiz kaptancığım. Hepimiz için inşallah.
Ah canım. İnşirah suresi çok iyi gelir. Güzelliklerin alameti olsun :)Günaydın kızlar ya içim sıkılmaya devam ediyor niye bilmiyorum hayr olsun yatim kalkim geçer dedim ama yok bi depresif haldeyim bakalım ne olacak
Ayy ayy sorma. Tartı güldür bizi tarrrtıı. Ama gerçekten ben de acayip fark ediyorum. Kıyafetlerden de fark ediyor.of bilinçli menü ama tartı da yüzüme güler inşallah, vücudumun inanılmaz değiştiğini görüyorum da tartıda da görebilmek istiyorum
ay hayırdır inşallah ya
Hafta sonları biraz harala gürele geçiyor canım hepimiz için. Hafta içi coşalımmmmHafta sonu genelde adım sayım daha az oluyor kaptanım hafta içi düzenimde sporumu aktif yapmaya çalışacamhafta sonu psikolojik olarak daha çok yoruluyorum,
![]()
Hafta sonu menülerin çok güzel canım. Tebrik ederim. Çok kontrollü gitmişsin. Kek, börek hariç aynen devam10 mayıs cumartesi menü
09.30 2 dilim peynirli börek, domates salatalık, 1 dilim peynir, 7 zeytin
14.30 1 dilim peynir, 5 yenidünya 1 bardak ayran
18.30 6 kaşık zeytinyağlı taze bezelye, 1 kase çorba, 2 parça pirzola, salata
20.30 1 avuç karışık kuruyemiş
3 litre su 6.900 adım
11 mayıs pazar menü
10.00 2 dilim peynir, domatesli omlet, 5 zeytin yarım simit salatalık yeşillik
14.30 1 kayısı 4 yenidünya 1 bardak ayran 10 yer fıstığı
18.00 2 kase bezelye yemeği, salata, 1 bardak kefir
20.00 1 porsiyon karpuz, 1 dilim ıslak kek
2.5 litre su, 8.000 adım
Ellssa
Boncuk2307
belmayne Eki Görüntüle 3589985
Wuhuuu takımım var artık teşekkürler
Apple watch canım, 600 kalorilik jo ney oluyor bana spor mu çıkardınBu Apple watch mi ? Bütün saatler kalorileri nabza göre mi hesaplıyor bilmediğimden Apple inki doğrudur diye düşünüyorum da. Şey diyecem şu bizim 600 kalorilik jo' yu da yapıp bı baksana kaç kalori etti50li kilolarda bir kadın 517 yazmış. 60lar 70ler olarak 600 kal yakarız herhalde
![]()
Ohoyyy miniğim benimmmm naptınız gittiniz mi doktoraEvet googleden baktım öyle diyen var aynısı sislik ama böcek nerden ısıracak eve böcek yok sivrisinekmi dicem onuda hic görmedim ama sanırın alerji bakalım 11 de randevu
Insallahh canjm ya
Ayyy kuzu kafa gitti ortopedi ve travmatoloji ye gitcez yani
YOk kız daha 11 aylık kocam görmüş düştüğünü
Kaptnım da var artık merhabaGünaydın Kızlar,
Ve günaydııınnn kırmızı güzeller.
Hafta sonu güzel menüler gördüm,cıslı menüler gördüm.
Güzel menüler tam gaz devam.
Cıslılar, yaşananları unutup bugünden itibaren tertemiz beslenmeye odaklanıyor.
Yalnız sessizler beni korkutuyorsunuz. Ses verin anacım.
Ne alemdesiniz.
Kızlar şurda 5 gün sıkacağız dişimizi. Ölmeyiz yani. Elimizi her cıslılara uzattığımızda Cumartesiyi ve gözümüzde belirecek dolarları hayal edinAç da bırakmıyoruz kendimizi ama. Güzel güzel besliyoruz. Kilo vermek uzun bir süreç. Rocky Balboa gibi kan revan içinde kalmayalım yani
Hadi bakalım. Öpüldünüz.
Ellssa kaptancığım ben
bnnu yu ekledim listeme. Hoş geldin canım aramıza
94bassuk
@Azmet5255
@bluegreeneyes
@Candysisters
D dil -i bitab
@Cicekbocekkaktus
@Gurbettt42
@Ilyusa
@Jasminium84
@sibel_84
@Tutku44
bnnu
![]()
kaptanımmmmm kalplerden önce boşluk bırak yoksa etiketler gitmiyoooo galiba şuan sadece ben dili bitap ve bnnu etiketliyiz haberin olsin,Günaydın Kızlar,
Ne alemdesiniz.
Kızlar şurda 5 gün sıkacağız dişimizi. Ölmeyiz yani. Elimizi her cıslılara uzattığımızda Cumartesiyi ve gözümüzde belirecek dolarları hayal edinAç da bırakmıyoruz kendimizi ama. Güzel güzel besliyoruz. Kilo vermek uzun bir süreç. Rocky Balboa gibi kan revan içinde kalmayalım yani
Hadi bakalım. Öpüldünüz.
Ellssa kaptancığım ben
94bassuk
@Azmet5255
@bluegreeneyes
@Candysisters
D dil -i bitab
@Cicekbocekkaktus
@Gurbettt42
@Ilyusa
@Jasminium84
@sibel_84
@Tutku44
bnnu
![]()
Aaaa tamam canım. Kalplerden önce boşluk bırakmıştım aslında ama tekrar düzenleyeyimkaptanımmmmm kalplerden önce boşluk bırak yoksa etiketler gitmiyoooo galiba şuan sadece ben dili bitap ve bnnu etiketliyiz haberin olsin,
bu muhteşem balkon konuşmasını kimse kaçırmasınnn![]()
Ayy çok canım çekti yaa bayadir içmiyorumGayet güzel bir menü canım. Kola olmasaymış daha iyiymiş. Miniciğinde çok yüksek kalori var çünkü. Afiyet olsun.
Deneme bir ki, etiketler ulaşıyor mu tamam. Ses verin tamamGünaydın Kızlar,
Ne alemdesiniz.
Hadi bakalım. Öpüldünüz.
Ellssa kaptancığım ben
94bassuk
@Azmet5255
@bluegreeneyes
@Candysisters
D dil -i bitab
@Cicekbocekkaktus
@Gurbettt42
@Ilyusa
@Jasminium84
@sibel_84
@Tutku44
bnnu
![]()
Geldi kaptanımmDeneme bir ki, etiketler ulaşıyor mu tamam. Ses verin tamam
94bassuk
Azmet5255
bluegreeneyes
Candysisters
Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus
Gurbettt42
I Ilyusa
Jasminium84
sibel_84
Tutku44
bnnu
![]()
Harikasın kaptanım ben de ekledim şimdi listeye
Teşekkür ederiz kaptancığım. Hepimiz için inşallah.![]()
bnnu yu ekledim ben.
Ellssa
Ah canım. İnşirah suresi çok iyi gelir. Güzelliklerin alameti olsun :)
Ayy ayy sorma. Tartı güldür bizi tarrrtıı. Ama gerçekten ben de acayip fark ediyorum. Kıyafetlerden de fark ediyor.
Hafta sonları biraz harala gürele geçiyor canım hepimiz için. Hafta içi coşalımmmm
Hafta sonu menülerin çok güzel canım. Tebrik ederim. Çok kontrollü gitmişsin. Kek, börek hariç aynen devam![]()
En geç 13.30 demiştik kaptanımBoncuk2307 Canım yarın en geç kaça kadar sana tartı otosu atıyoruz. Sabahtan oğlumun doktor randevusu var da. Ona göre ayarlama yapayım.
Geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey degıldır
Canm geçmiş olsunihmal etmeyin hemen baktırın bizlere de haber et müsait olunca
Wuhuuu takımım var artık teşekkürler
Apple watch canım, 600 kalorilik jo ney oluyor bana spor mu çıkardınama dediğin doğru mantık 60-70 ler daha fazla yakar
Ohoyyy miniğim benimmmm naptınız gittiniz mi doktora
Kaptnım da var artık merhaba![]()
canım arkadaşım çöok ama çok geçmiş olsun, güzel haberlerle inşallah bi sıkıntı çıkmazGittik kızlarrr
Doktor kafa darbe gordugu icin biyeri catlamis olabilir dedi sivi birikmis dedi ultrason cekilcek Ya catladigi icin oyle yada biyere darbe vurdugu icin sismiste olabilir dedi Ondan sonrasi neolcak bilmiyorum belli olcak saat 2 dekızım oynamak için itmişti kafası baya sert vurdu yere ama düşünemedik tabi ertesi sabah farkettim
Geçer umarım canm.beninde bugünlerde ruh halim öyle havalardandır sanirimGünaydın kızlar ya içim sıkılmaya devam ediyor niye bilmiyorum hayr olsun yatim kalkim geçer dedim ama yok bi depresif haldeyim bakalım ne olacak
Teşekkürler kaptanımHarikasın kaptanım ben de ekledim şimdi listeye
En geç 13.30 demiştik kaptanım![]()
Canım çok çok geçmiş olsun. Kolaylıkla atlatsın inşallah kuzu. Çocuklar çabuk iyileşiyor Allah'ın izniyleGittik kızlarrr
Doktor kafa darbe gordugu icin biyeri catlamis olabilir dedi sivi birikmis dedi ultrason cekilcek Ya catladigi icin oyle yada biyere darbe vurdugu icin sismiste olabilir dedi Ondan sonrasi neolcak bilmiyorum belli olcak saat 2 dekızım oynamak için itmişti kafası baya sert vurdu yere ama düşünemedik tabi ertesi sabah farkettim
Canm zaten bi tek hafta sonu yapmaya vakit buluyorum çocuklar dışarı çıkınca hiç görmemişe dönmesin diye yapınca ben de yiyorum haliyle
Teşekkür ederiz kaptancığım. Hepimiz için inşallah.![]()
bnnu yu ekledim ben.
Ellssa
Ah canım. İnşirah suresi çok iyi gelir. Güzelliklerin alameti olsun :)
Ayy ayy sorma. Tartı güldür bizi tarrrtıı. Ama gerçekten ben de acayip fark ediyorum. Kıyafetlerden de fark ediyor.
Hafta sonları biraz harala gürele geçiyor canım hepimiz için. Hafta içi coşalımmmm
Hafta sonu menülerin çok güzel canım. Tebrik ederim. Çok kontrollü gitmişsin. Kek, börek hariç aynen devam![]()
Tekrar geçmiş olsun kuzum umarım sonuçlarıda temiz gelirGittik kızlarrr