Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimm 😔😔😔biyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem 😔😔😔
Canm geçmiş olsun 🌼 ihmal etmeyin hemen baktırın bizlere de haber et müsait olunca

Günaydın Kızlar, :KK200:

Ve günaydııınnn kırmızı güzeller. ♥️♥️
Hafta sonu güzel menüler gördüm, 🌸 cıslı menüler gördüm. 🥸 Güzel menüler tam gaz devam. 🏃‍♀️ Cıslılar, yaşananları unutup bugünden itibaren tertemiz beslenmeye odaklanıyor. :KK76:Yalnız sessizler beni korkutuyorsunuz. Ses verin anacım. 😂 Ne alemdesiniz.

Kızlar şurda 5 gün sıkacağız dişimizi. Ölmeyiz yani. Elimizi her cıslılara uzattığımızda Cumartesiyi ve gözümüzde belirecek dolarları hayal edin 😂😂 Aç da bırakmıyoruz kendimizi ama. Güzel güzel besliyoruz. Kilo vermek uzun bir süreç. Rocky Balboa gibi kan revan içinde kalmayalım yani 😂
Hadi bakalım. Öpüldünüz. ♥️😘

Ellssa Ellssa kaptancığım ben bnnu bnnu yu ekledim listeme. Hoş geldin canım aramıza

94bassuk 94bassuk ♥️
@Azmet5255♥️
@bluegreeneyes♥️
@Candysisters♥️
D dil -i bitab♥️
@Cicekbocekkaktus♥️
@Gurbettt42♥️
@Ilyusa♥️
@Jasminium84♥️
@sibel_84♥️
@Tutku44♥️
bnnu bnnu ♥️

@_Zeze belmayne belmayne sizin atışmalarınızı balkon konuşmalarınızı sevsinler 🩷😂 çok bomba gibi bi hafta bizi bekliyo anlaşılan tabi şampiyon belli orası ayrı hxhdhdhd
:KK60::KK50:
Ayy annemler gelince bana benim nevrim dönüyor yaa :confused: Çok şükür bugün onları yolcu ettim görevimin başındayım Allahın izniyle:KK36: Ellssa Ellssa kaptanım bnnu bnnu tartı atmıştı onu kırmızı takıma ekleyebiliriz.
belmayne belmayne ve @_Zeze kaptanlarım sizlere de bol şans, bol eksili bir hafta olsun:KK19:
Teşekkür ederiz kaptancığım. Hepimiz için inşallah. :KK200: bnnu bnnu yu ekledim ben. Ellssa Ellssa
Günaydın kızlar ya içim sıkılmaya devam ediyor niye bilmiyorum hayr olsun yatim kalkim geçer dedim ama yok bi depresif haldeyim bakalım ne olacak
Ah canım. İnşirah suresi çok iyi gelir. Güzelliklerin alameti olsun :)
of bilinçli menü ama tartı da yüzüme güler inşallah, vücudumun inanılmaz değiştiğini görüyorum da tartıda da görebilmek istiyorum :halay:

ay hayırdır inşallah ya
Ayy ayy sorma. Tartı güldür bizi tarrrtıı. Ama gerçekten ben de acayip fark ediyorum. Kıyafetlerden de fark ediyor. :KK36:
Hafta sonu genelde adım sayım daha az oluyor kaptanım hafta içi düzenimde sporumu aktif yapmaya çalışacam 🥰 hafta sonu psikolojik olarak daha çok yoruluyorum, 🤗
Hafta sonları biraz harala gürele geçiyor canım hepimiz için. Hafta içi coşalımmmm :KK49:
10 mayıs cumartesi menü
09.30 2 dilim peynirli börek, domates salatalık, 1 dilim peynir, 7 zeytin
14.30 1 dilim peynir, 5 yenidünya 1 bardak ayran
18.30 6 kaşık zeytinyağlı taze bezelye, 1 kase çorba, 2 parça pirzola, salata
20.30 1 avuç karışık kuruyemiş
3 litre su 6.900 adım

11 mayıs pazar menü
10.00 2 dilim peynir, domatesli omlet, 5 zeytin yarım simit salatalık yeşillik
14.30 1 kayısı 4 yenidünya 1 bardak ayran 10 yer fıstığı
18.00 2 kase bezelye yemeği, salata, 1 bardak kefir
20.00 1 porsiyon karpuz, 1 dilim ıslak kek
2.5 litre su, 8.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 belmayne belmayne Eki Görüntüle 3589985
Hafta sonu menülerin çok güzel canım. Tebrik ederim. Çok kontrollü gitmişsin. Kek, börek hariç aynen devam :KK70:

Ayy annemler gelince bana benim nevrim dönüyor yaa :confused: Çok şükür bugün onları yolcu ettim görevimin başındayım Allahın izniyle:KK36: Ellssa Ellssa kaptanım bnnu bnnu tartı atmıştı onu kırmızı takıma ekleyebiliriz.
belmayne belmayne ve @_Zeze kaptanlarım sizlere de bol şans, bol eksili bir hafta olsun:KK19:
Wuhuuu takımım var artık teşekkürler 🤩
Bu Apple watch mi ? Bütün saatler kalorileri nabza göre mi hesaplıyor bilmediğimden Apple inki doğrudur diye düşünüyorum da. Şey diyecem şu bizim 600 kalorilik jo' yu da yapıp bı baksana kaç kalori etti 😅 50li kilolarda bir kadın 517 yazmış. 60lar 70ler olarak 600 kal yakarız herhalde 🤗
Apple watch canım, 600 kalorilik jo ney oluyor bana spor mu çıkardın 😁 ama dediğin doğru mantık 60-70 ler daha fazla yakar
Evet googleden baktım öyle diyen var aynısı sislik ama böcek nerden ısıracak eve böcek yok sivrisinekmi dicem onuda hic görmedim ama sanırın alerji bakalım 11 de randevu

Insallahh canjm ya

Ayyy kuzu kafa gitti ortopedi ve travmatoloji ye gitcez yani😀😀😀

YOk kız daha 11 aylık kocam görmüş düştüğünü
Ohoyyy miniğim benimmmm naptınız gittiniz mi doktora

Hafta sonu güzel menüler gördüm, 🌸 cıslı menüler gördüm. 🥸 Güzel menüler tam gaz devam. 🏃‍♀️ Cıslılar, yaşananları unutup bugünden itibaren tertemiz beslenmeye odaklanıyor. :KK76:Yalnız sessizler beni korkutuyorsunuz. Ses verin anacım. 😂 Ne alemdesiniz.

Kızlar şurda 5 gün sıkacağız dişimizi. Ölmeyiz yani. Elimizi her cıslılara uzattığımızda Cumartesiyi ve gözümüzde belirecek dolarları hayal edin 😂😂 Aç da bırakmıyoruz kendimizi ama. Güzel güzel besliyoruz. Kilo vermek uzun bir süreç. Rocky Balboa gibi kan revan içinde kalmayalım yani 😂

Ellssa Ellssa kaptancığım ben bnnu bnnu yu ekledim listeme. Hoş geldin canım aramıza

94bassuk 94bassuk ♥️
@Azmet5255♥️
@bluegreeneyes♥️
@Candysisters♥️
D dil -i bitab♥️
@Cicekbocekkaktus♥️
@Gurbettt42♥️
@Ilyusa♥️
@Jasminium84♥️
@sibel_84♥️
@Tutku44♥️
bnnu bnnu ♥️
Kaptnım da var artık merhaba 🌺

94bassuk 94bassuk ♥️
@Azmet5255♥️
@bluegreeneyes♥️
@Candysisters♥️
D dil -i bitab♥️
@Cicekbocekkaktus♥️
@Gurbettt42♥️
@Ilyusa♥️
@Jasminium84♥️
@sibel_84♥️
@Tutku44♥️
bnnu bnnu ♥️
kaptanımmmmm kalplerden önce boşluk bırak yoksa etiketler gitmiyoooo galiba şuan sadece ben dili bitap ve bnnu etiketliyiz haberin olsin,
bu muhteşem balkon konuşmasını kimse kaçırmasınnn :KK55::KK55::KK55:

haftaya pazar günü düğüne gidicem elbisemi denedim içinde inanılmaz iyi hissettim, bir aylık sıkı diyet az spor bile görüntüyü nasıl değiştirdi var ya, aşırı keyiflendim elbiseyi giyince

94bassuk 94bassuk ♥️
@Azmet5255♥️
@bluegreeneyes♥️
@Candysisters♥️
D dil -i bitab♥️
@Cicekbocekkaktus♥️
@Gurbettt42♥️
@Ilyusa♥️
@Jasminium84♥️
@sibel_84♥️
@Tutku44♥️
bnnu bnnu ♥️
Deneme bir ki, etiketler ulaşıyor mu tamam. Ses verin tamam 😊

94bassuk 94bassuk ♥️
Azmet5255 Azmet5255 ♥️
bluegreeneyes bluegreeneyes ♥️
Candysisters Candysisters ♥️
Dil-i bitab Dil-i bitab ♥️
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus ♥️
Gurbettt42 Gurbettt42 ♥️
I Ilyusa ♥️
Jasminium84 Jasminium84 ♥️
sibel_84 sibel_84 ♥️
Tutku44 Tutku44 ♥️
bnnu bnnu ♥️

Teşekkür ederiz kaptancığım. Hepimiz için inşallah. :KK200: bnnu bnnu yu ekledim ben. Ellssa Ellssa

Ayy ayy sorma. Tartı güldür bizi tarrrtıı. Ama gerçekten ben de acayip fark ediyorum. Kıyafetlerden de fark ediyor. :KK36:

Hafta sonları biraz harala gürele geçiyor canım hepimiz için. Hafta içi coşalımmmm :KK49:

Hafta sonu menülerin çok güzel canım. Tebrik ederim. Çok kontrollü gitmişsin. Kek, börek hariç aynen devam :KK70:
Harikasın kaptanım ben de ekledim şimdi listeye :KK36:
Boncuk2307 Boncuk2307 Canım yarın en geç kaça kadar sana tartı otosu atıyoruz. Sabahtan oğlumun doktor randevusu var da. Ona göre ayarlama yapayım.
En geç 13.30 demiştik kaptanım:KK19:

Geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey degıldır

Canm geçmiş olsun 🌼 ihmal etmeyin hemen baktırın bizlere de haber et müsait olunca

Wuhuuu takımım var artık teşekkürler 🤩

Apple watch canım, 600 kalorilik jo ney oluyor bana spor mu çıkardın 😁 ama dediğin doğru mantık 60-70 ler daha fazla yakar

Ohoyyy miniğim benimmmm naptınız gittiniz mi doktora

Kaptnım da var artık merhaba 🌺

Gittik kızlarrr

Doktor kafa darbe gordugu icin biyeri catlamis olabilir dedi sivi birikmis dedi ultrason cekilcek Ya catladigi icin oyle yada biyere darbe vurdugu icin sismiste olabilir dedi Ondan sonrasi neolcak bilmiyorum belli olcak saat 2 de 😒 kızım oynamak için itmişti kafası baya sert vurdu yere ama düşünemedik tabi ertesi sabah farkettim

Gittik kızlarrr

Doktor kafa darbe gordugu icin biyeri catlamis olabilir dedi sivi birikmis dedi ultrason cekilcek Ya catladigi icin oyle yada biyere darbe vurdugu icin sismiste olabilir dedi Ondan sonrasi neolcak bilmiyorum belli olcak saat 2 de 😒 kızım oynamak için itmişti kafası baya sert vurdu yere ama düşünemedik tabi ertesi sabah farkettim
canım arkadaşım çöok ama çok geçmiş olsun, güzel haberlerle inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Harikasın kaptanım ben de ekledim şimdi listeye :KK36:

En geç 13.30 demiştik kaptanım:KK19:
Teşekkürler kaptanım :KK60:
Gittik kızlarrr

Canım çok çok geçmiş olsun. Kolaylıkla atlatsın inşallah kuzu. Çocuklar çabuk iyileşiyor Allah'ın izniyle :KK200:

Canm zaten bi tek hafta sonu yapmaya vakit buluyorum çocuklar dışarı çıkınca hiç görmemişe dönmesin diye yapınca ben de yiyorum haliyle 🤣

Gittik kızlarrr

Tekrar geçmiş olsun kuzum umarım sonuçlarıda temiz gelir

Back
X