Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh afiyet olsun sade turk kahvesinden 30 dk sonra yapılan spor yag yaktırıyorYarim saat öncesi sade kahve içtim ve 8 kayisi çekirdeği yedim
Evet maaştayım marastayim bende hastasiyim alındığında yiyom malesef engel kiramiyom, marasta mi taşındın maraslimisincanım maraşta mı yasıyorsun
çok özledimm firik tarhanayı![]()
Teşekkür ederim ev isi uğraşacağım biraz kayinvaliden uğrayabilirim dediohh afiyet olsun sade turk kahvesinden 30 dk sonra yapılan spor yag yaktırıyor![]()
Ben Malatyalım ama Maraşta 4 sene okudum. şimdi Belçikda yasıyorum çook ozledimEvet maaştayım marastayim bende hastasiyim alındığında yiyom malesef engel kiramiyom, marasta mi taşındın maraslimisin
uyy kolay gelsin canım ev iside terletiyor spor gibiTeşekkür ederim ev isi uğraşacağım biraz kayinvaliden uğrayabilirim dedi
Teşekkür ederim canm evetuyy kolay gelsin canım ev iside terletiyor spor gibi![]()
Çok güzel marasta bulunmuşsun ,dışardan olanlar pek alışamıyor ama sen alışmışsın inşallah karşına çok çok çıkar tadarsın,Ben Malatyalım ama Maraşta 4 sene okudum. şimdi Belçikda yasıyorum çook ozledim
Burdaki bazı Türk marketlerinle Haşiroglu tarhana var onu alıyorum kimisi hic bilmiyor o yuzden her markette olmuyor
bende karpuz aşıgıyim beni bıraksalar sabah akşam her ögün yerim hemde cook yerimm![]()
Çok geçmiş olsun ameliyat olayım mı diye düşünüyordun ama olmuşsun tez vakitte şifa versin RabbimRahim alma ameliyati oldum han8mlar duzelince araniza donecegim İnsallah![]()
Geçmiş olsun Rabbim şifa versinMerhaba arkadaşlar ben tartıya 1 gün kala izne ayrilabiliyor muyumoteldeyim. Cumaya eve belki dönerim dedim ama dönmeden annemlerin yanına geçeceğim.
Hasta refakat işleri. Babami palyatife yatırdılar. Artık durumu epey ağırlaştı. Kardeşimden 10-12 günlüğüne nöbeti devralicam
Boncuk2307
Ellssa
Jou
Çok geçmiş olsun canımRahim alma ameliyati oldum han8mlar duzelince araniza donecegim İnsallah![]()
Afiyet olsun9.30 sodalı limonlu maydonozlu su
10.00 Mercimek ekmegi iki yesil zeytin 4 catl yagda yumurta , bolca marul
Eki Görüntüle 3609651
14.00 4 dut kurusu , 5 kiraz , 2 kuru kayısı
17.00 : chialı kabaklı yogurt , 5 köfte
Su 1.5 lt
Spor
11 dk eliptik
500 bolgesel
Eki Görüntüle 3609653
24 Haziran Salı
9.00 kiraz saplı çayım
10.00 5 ctl salcali yumurta, 2 dilim oeynir domates slatalik, 3 siyah zeytin nolca marul ekmek niyetine
Eki Görüntüle 3609654
15.00 yer fistigi yarım avuc
18.00 1 kase chialı kefirli kabak
Eki Görüntüle 3609656
su 1.5 lt
spor
30 dk yürüyüş
25 Haziran carsamba
9.00kiraz saplı cay
Eki Görüntüle 3609658
10.30 lorlu chialı çorekotlu omlet salatalik domates marul
Eki Görüntüle 3609657
12.00 2 yk bulgur pilavı 4 yk etli sote
16.30 4 kofte salatalik somatesarul ( piknikteydik hic birsey yemedim ) 1 barda meyve suyu ictim
18.00 5 dilim karpuz
su 1.5 lt
spor
30 dk yuruyus
Ellssa
_Zeze
Boncuk2307
Afiyet olsunYarim saat öncesi sade kahve içtim ve 8 kayisi çekirdeği yedim
Güzel canım afiyet olsunKahvaltı 10.00
1 yumurtadan menemen
1 dilim köy ekmeği
Çay
Ara öğün (saatleri biraz karışık oldu)
Bi ara 1 tane yeni dünya yedim
Bi ara 1 dilim karpuz
2 yk irmik helvası (hayr helvası yaptırmıştık kayınpederim için)
Sade kahve
Akşam 18.30
5 kaşık patlıcan yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
Su
2 litre
Spor
300 bölgesel hareket
4 bin adım
_Zeze
Ellssa
Boncuk2307
sagol kaptanımÇok geçmiş olsun canım
23 Haziran Pazartesi
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Allah acil şifalar versin insaMerhaba arkadaşlar ben tartıya 1 gün kala izne ayrilabiliyor muyumoteldeyim. Cumaya eve belki dönerim dedim ama dönmeden annemlerin yanına geçeceğim.
Hasta refakat işleri. Babami palyatife yatırdılar. Artık durumu epey ağırlaştı. Kardeşimden 10-12 günlüğüne nöbeti devralicam
Boncuk2307
Ellssa
Jou
Allah şifa versin canımMerhaba arkadaşlar ben tartıya 1 gün kala izne ayrilabiliyor muyumoteldeyim. Cumaya eve belki dönerim dedim ama dönmeden annemlerin yanına geçeceğim.
Boncuk2307
Ellssa
Jou