Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de öyle geldim. Yol çok fazla ödem yapıyor. 500 gram artı geldim öyle olunca.
Ben çok fenaydim canım dört gün boyunca oradan oraya. Oradan oraya geçip durduk. Gece de pek uyku olmadı açıkçası. 15 -20 yıl önceki görev yerlerimi gezdik durduk. Gidince eski günler konuşuldu duruldu. Kısacası değişik bir dört gündü. Uykusuzluk sıcak su içiyorsun ama kar etmiyor. Ayakkabı giyinemedim 2 .gün sandalet giyinmek zorunda kaldım bir büyük numara.

Oo canım ne yapıyorsun nasılsın çok özledik seni ya ben yeni üye görünüyorum ama Cook eskilerdenim

Vallaa çok iyide bı 75 göreyim hevesim orda hafta sonu misafirlerim olacak umarım almam bir hafta kalırlar bnde bu iki gün yaptığım gibi yapsam iyi yine

Yaz tatilinden sonra büyük ihtimal kardeşimin nişanıda olur o zamana kadar versem iyi olurdu
Misafir varken çok yemezsin. Kendi mutfağın nasılsa. Porsiyonlarına bakarsın

tomrs tomrs Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 günaydın. Benim için bugün 6.gün
Başlangıç:59.6

(Cuma 58.3)
P.tesi 57.9
Fark yüzdesi %69
Bu hafta 57 keri görerek başlamayı hedeflemiştir. Ama sabah tartılınca malum kortizon seviyesi fazla oluyor. Baktım 58.0 biraz daha bekleyip tartılınca 57.9 u gördüm. tokamı bile çıkardım ki ağırlık yapmasın.😂
Şimdi eliptiğe çıktım yarım saat
Tebrikler canm güzel ilerliyorsun, bende toka çıkardım caktirma hafiflesin diye🤭

♥️♥️♥️KIRMIZI TAKIM ♥️♥️♥️
Guzellerim bugün ara tartı günümüz unutmayalım bildirimleriniz bekliyorum :KK37: :KK37: :KK37: :KK37: :KK37:
ummhnisa ummhnisa
FitFiliz FitFiliz
P pocoyoo
@Beklenen2
Kaptanım ben tartilamadim baya erken kalktım. Pazartesi okula gittiğim için tartı işi zor oluyor ama haftaya bitiyor.
Aslında bilerek de tartilamadim kesin ödemli cikicam diye. Diş agrim var geceleri uyuyamıyorum. Beni süründürdü

Kaptanım ben tartilamadim baya erken kalktım. Pazartesi okula gittiğim için tartı işi zor oluyor ama haftaya bitiyor.
Aslında bilerek de tartilamadim kesin ödemli cikicam diye. Diş agrim var geceleri uyuyamıyorum. Beni süründürdü
Çok geçmiş olsun tatlim rabbim şifa versin artı da çıksan sorun deildi ara tartı olduğu için, dış ağrısı çok kötü biliyorum az-cok kısa surede iyileşmen dilegiyle

Allahhım de gelin haydiii💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Tutku seni yeniden gördüğüme sevindim 🥰

Gölgelerin gücü adına , sizleri görmek ne kadar da güzel @Cordelia Zipzip- Zipzip- 🤗 hoşgeldiniz ☺️ ( eski she-ra)
Yaa uzun zaman oldu seni yeniden görmek çok güzel 🥰🥰
Oo canım ne yapıyorsun nasılsın çok özledik seni ya ben yeni üye görünüyorum ama Cook eskilerdenim
Aaa merak ettim kimsin🙂🙂
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın uzun zaman oldu iş hayatı sınav derken buralardan uzak kaldim

Tutku seni yeniden gördüğüme sevindim 🥰

Yaa uzun zaman oldu seni yeniden görmek çok güzel 🥰🥰

Aaa merak ettim kimsin🙂🙂
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın uzun zaman oldu iş hayatı sınav derken buralardan uzak kaldim
bende seni kaptanım :KK68: :KK68: :KK68:
neler yaptın en son evlendin diye hatirlıyorum 😂
bir işe girecektin sanki yanlış degilim demi 🙃🙃

uyy canım gecmis olsun insa bir an önce gecer 🤲

Hoşbulduk canım nasılsın? Bebeğin vardı değil mi ? O nasıl ❤️❤️❤️
Evet doğru hatirliyorsun, ev ahalisi iyi çok şükür. Depremden sonra düzen kurayım derken buralara giremedim pek, sonra eski üyeliğimi açamadım. Zaman aşımı oldu sanırım. Ankara'ya yerleştik biz de , iki buçuk yıldır buralardayiz
Günaydın canm haftasonuna rağmen çok güzel eksilmiş tebrikler tatlim😘
Evet kaptanim, yedim ama eski yememe göre daha az olduğu için verdim sanırım. Ben ekmeksiz duramıyorum, vücut error veriyor. Birden kesince dengem alt üst oluyor, toparlanmam zor oluyor. O yüzden karbonhidrat miktarim arkadaşlarıma göre biraz fazla olabilir 🫣 1.5 yılda 17 kilo verdim bu şekilde. 4 ünü geri aldım , baktım olmuyor sahalara geri döndüm 😂

Back
X