- 21 Şubat 2013
- 9.225
- 20.678
- 548
Tammdr tatlım bekliyorum seve seve rakip olurum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tammdr tatlım bekliyorum seve seve rakip olurum
Ye tatlım sifa olsun ,bende bugün y3dim hemde tarhana firik az onc3Yarın ben diyeti biraz bozacağım. Dürümcü arkadaşın mekanına gideceğiz. Yemezsem ayıp olur![]()
Afiyet olsun rakibimmmmYe tatlım sifa olsun ,bende bugün y3dim hemde tarhana firik az onc3![]()
Ashahshs Oo pasta tatlı benim in şu an mars kadar uzaktaMuz benim normalimözel bir diyet mi muz yiyerek değil pasta tatlıyla bozuyorum ben
![]()
Yerken aklıma g3lseydin keske ah ah tadimlik yerdimAfiyet olsun rakibimmmm![]()
Oh afiyet olsun. Keyif versin. Yarın hallederizBende bozdum bugün bile isteye![]()
Hadi şifa olsun. Tıbbi bi şey di miHaftasonu yiyemicem hacamat yaptiracagim sut ve et urinleri yiyemicem 3gunilk defa yaptiracagim birazcik da korku var
![]()
Teşekkürler tatlım inşallahOh afiyet olsun. Keyif versin. Yarın hallederiz![]()
Teşekkürler evet öyle bir şey kupayla felan yapiliyorHadi şifa olsun. Tıbbi bi şey di mi
Yok yok biliyorum onu. Ağrın vs. Mi var anlamındaTeşekkürler evet öyle bir şey kupayla felan yapiliyor
ciddi manada yok ama istiyorum yaptırmayı, özellikle aşıdan sonra inşallah şifa olurYok yok biliyorum onu. Ağrın vs. Mi var anlamında
Vallahi bu hafta çok güzel yaptın ama zorlamak istemem tabiiTatlım b3n çok acemiyim ama yanlış yönlendirmek istemm![]()
canım benim sende cok iyiydin harika yürüyüslerin vardı yetisemedim sanaTeşekkür ederim kaptanim sende çok iyiydin güzel ilerledik ilk kaptanligimdibana iyi geldin![]()
tamam canım insaCanım bu hafta içi memlekete gidecegiz, 4 hafta olmayacağım. İnternet sıkıntım olacak. Menü ve Spor bildirimi yapabilirsem ne mutlu bana.Ben kaptanlığı ağustosun son haftası alayım olur mu?
abow abow abooowwwwBende bozdum bugün bile isteye![]()
abowwww abowww abowwwYarın ben diyeti biraz bozacağım. Dürümcü arkadaşın mekanına gideceğiz. Yemezsem ayıp olur![]()
bende hic yaptırmadım ama şifa niyetine cok iyi gelir insa tatlımmmmHaftasonu hacamat yaptiracagim sut ve et urinleri yiyemicem 3gunilk defa yaptiracagim birazcik da korku var
![]()