Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birini buldum rakibin![]()
gözün yiyorsa hodri meydan
Nasıl içten söylemiş yaa çok doğru söylüyorsun inanki nasıl emek veriyoruz gram gram tekrar kuruyoruz bedenimiziKızlar kusura bakmayın ben bugün tartı günü olduğunu unutmusum eski sisteme gitti aklım benide takımlara alın yarın tartı resmini atarim.o kadar emek verdim ya
Tutku44
Ellssa
Boncuk2307
Çok geçmiş olsun canım. İyi olun biran önceMerhabalar kızlar aklım burda ama gelemiyorum kayseri ye geldim çocuklar hastalandı çok kötüyüz ishal ateş kusma hepsi bi arada fenalardayim tabi diyet miyet hak getire böyle hayal etmemistim memleket e gelmeyi napalim sağlık olsun da yine yapılır planlar öpüyorum hepinizi gelirim inşallah fırsat buldukça![]()
Haftaya bomba gibi başlayalım kaptanım bu hafta Allah'ın izniyle buraya daha sık gelecegim.bugun iki saat temizlik yaptım termal atletimide giydim müthiş
MAVI TAKIM
Selam canlar im yeni bir hafta bizleri bekliyor
sevgili mavişlerim sizden ricam buraya sık sık uğramanız iletişim içinde olmamız
Istediğimizi almamız için mücadele etmemiz yılmadan azimle ve süreklilik arz ederek devam etmemiz
azimle ..... taşı deler ,derleraf buyurun böyle bir deyim vardi yani azmedersek başarırız sizlere güveniyorum mavislerim
Hepinizden ricam menü ve sporlarınızı düzenli şekilde bildirmeniz ve menülerimizi yorumlamaniz
Evet en önemlisi
akşam menumuzu erken saate almak,
akşam ustu astirmaliklardan uzak durmak
,misafirlikte ikramları kibarca reddetmek,
Iki öğün arası 4 saat olacak şekilde ayarlamak
Dengeli beslenmek,
Karbonhidratları günün ilk saatleri de tüketmek
Yapabiliyorsak Tam buğday ekmek tercih etmek
bünyemize yetecek kadar suyumuzu içmek
elimizden geldiğince spor yapmak
Tabiki sizlerde daha bilirsiniz fistikimlar ,hatırlatma sadece
Pesinizdeyim tek tek takipte olacağım
Öncelik olarak rakibimiz kendimiz sonra karşı takımdırTutku44
B Beklenen2
@FitFiliz
@pocoyoo
@sibel_84
@lologuny
ummhnisa
![]()
Evet tam isabetBirini buldum rakibintomrs kaptanım
Nasıl içten söylemiş yaa çok doğru söylüyorsun inanki nasıl emek veriyoruz gram gram tekrar kuruyoruz bedenimizi
Çok geçmiş olsun canım. İyi olun biran önce
Evet gerçekten burdan uzaklaşınca insan motive olamıyor ve bu hafta bnce iki takımda çok iddialı ama mavi takım yencekKızçelerim herkes her gün en az 5 mesaj yazsın lütfen![]()
Afiyet olsun kaptanicem kolejen deposu of yumurtayla kuyruk yağCumartesi menüm
10:30
Kuyrukyağlı yumurta
7 zeytin
tereyağı erik reçeli
Az pide
domates salatalık kuru soğan
15:00
1 haşlanmış mısır
1 çay bardağı kadar yer fstığı
1 dilim karpuz
17:00
çeyrek karnıyarık
1 kase mercimek çorbası
1 kaşık pirinç pilavı
çok az tavuk but
bol salata
Boncuk2307
tomrs
Inşallah bomba gibi girelim,her zaman gel tatlım tüyolar verelim birbirimize,Haftaya bomba gibi başlayalım kaptanım bu hafta Allah'ın izniyle buraya daha sık gelecegim.bugun iki saat temizlik yaptım termal atletimide giydim müthiş![]()
Umudum bizden yana ama önceliğimiz kendimiz kendimizi yenelim o zaman kazanirizEvet gerçekten burdan uzaklaşınca insan motive olamıyor ve bu hafta bnce iki takımda çok iddialı ama mavi takım yencekdemi kaptanım
tomrs
Kırmız kalp siyah oluyo bende turuncu yakın ya onu yaptimayşegül çoruh bilmem ama bir bakayım arastirayim
elmam yoktu mizle denedim denicem kesin
![]()
tabiiiiiiVuvu ayrıntılı çalışma varmış burda![]()
ayy evet ya bende cok ozledim
vay vay yazinca agzıma demetin sarkisi geldiAfiyet olsun ,vay vay kilo vermede hizlanilmis![]()
evettt lutfeenKızçelerim herkes her gün en az 5 mesaj yazsın lütfen![]()
tabiki bu hafta kırmızi takım yenecek her yer kırmızı olacakEvet gerçekten burdan uzaklaşınca insan motive olamıyor ve bu hafta bnce iki takımda çok iddialı ama mavi takım yencekdemi kaptanım
tomrs
spor yapamadım uşagımi yıkamam lazım önce
Aynen canım pazartesiye nasıl olur bilmiyorum ama cumaya eksi olacağım inşallah çok çabalayacağım çoookkkcanımmm benimmm guzel ortim yarin benimde piknigim var kahvaltili ama elimden geleni yapacgim
Ne gün biter ne oturma ne piknik
dengelememiz lazım tatlımm
inan bunu önce kendi nefsime söyluyorum çünkü piknikelrde oturmalarda fazla porsiyon yiyorum ama sonrası üzüntü oluyor
cuma hedefini pazartesi gordükten sonra alıriz tatlım![]()
Bugün bende kaptanım için 25 dk jo yaptım koptum resmen
Hedefim 68.90Eki Görüntüle 3619387
haydi alalım pazartesi hedeflerini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
armin83
Dil-i bitab
@Azmet5255
@bluegreeneyes
Boncuk2307
D Deltavealfa
ummhnisa
![]()
teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun kaptanicem kolejen deposu of yumurtayla kuyruk yağ
Menüye bayıldım
Doğru kendimize söz geçirirsek gerisi kolayUmudum bizden yana ama önceliğimiz kendimiz kendimizi yenelim o zaman kazaniriz
ooo akşam protein bomba olmuş Konyalı mısın Konyada mısınSelamlar
Bugünkü menüm
Kahvaltı
Kahve
2 yumurtalı az peynirli omlet 1 dilim çavdar ekmek
Domates salatalık
Ara
2 hurma
2 kuru kayısı
Öğle
1 dilim ince peynirli gözleme
Akşam
1 tavuk kanat
50 gr et
1 parça etli ekmek
Salata
Sporum dışarda yürüyüş
7000 adım olmuş
Ellssa
Boncuk2307
Tutku44
Bakalım ya emeklerimizi alsak inş Pazartesi![]()
Yok değilim ama etli ekmek mevlana filan ne varsa yerizteşekkür ederim kaptanım
Doğru kendimize söz geçirirsek gerisi kolay
ooo akşam protein bomba olmuş Konyalı mısın Konyada mısın
Eki Görüntüle 3619350
kızıma elmalı kurabiye yapıyorum harcı ve hamur hazır bir kücük atıstırmalık kendime yaptım şimdi kurabiyelei yapıp firınlicam insa yemicem bir taneee bileeee sözzzzz
Su an yedigim zaten baya tok tutacak beni
önce mutfagı toplayayım ben kactımm
bir gözum burda
tatlımmm bu soguk baklava neyin nesi
heyyyttttt beeee ilk hedef geldiii
kaydettim tatlımmm![]()
AboooEki Görüntüle 3619387
haydi alalım pazartesi hedeflerini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
armin83
Dil-i bitab
@Azmet5255
@bluegreeneyes
Boncuk2307
D Deltavealfa
ummhnisa
![]()
Benim iki rakibem de karşı takım da çok çok dikkat etmeliyim, o kendini biliyor![]()
Birini buldum rakibintomrs kaptanım
Nasıl içten söylemiş yaa çok doğru söylüyorsun inanki nasıl emek veriyoruz gram gram tekrar kuruyoruz bedenimizi
Çok geçmiş olsun canım. İyi olun biran önce