- 4 Şubat 2014
- 4.843
- 17.578
- 408
İçim elvermedi akşam da yürüyüşe çıktık ayricaSporla tamamlamışsın tatlım afiyet şifa olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçim elvermedi akşam da yürüyüşe çıktık ayricaSporla tamamlamışsın tatlım afiyet şifa olsun![]()
AA ben de 4. takimdayim..ismin mi değişti ki? yoksa aynı zamanlara denk gelmemiş miyiz?Iyi akşamlar tatlım,seni hatırlıyorum az çok bende 4. Takımdaydım çok güzel kilolar verirdik ,burasida iyi geldi bana tatil donusu ugra mutlaka katil bize❤❤❤
Şimdiden kolaylıklar boncukcum. Kontrol filan mı hasta değilsindir umarım canımCanlar yarın hastane randevum var biraz erken paylaşacağım sonuçları, haberiniz olsunsaat 1 e kadar paylaşmış olurum kaptanlar atmış olursa
Çocuklar sünnet olduğunda gelemeyenler vardı onlar geliyor cnm tek hafta sonu müsait olabildiğim için biriktiydi birazuyyy Allah kolaylık versin hayr olsun ya normal oturmya mi geliyorlar baska günelrde gelsinler 3 tur misafir ne
20 gündür beyaz un ilk defa börekte yedim kaptanım o da anacım benim için az yağlı az katlı yaptı yani 2 dilim ekmek kalorisi kadar ancadırafiyet olsun canım böreklere aman dikkat
Bu kilolardan kurtulmam lazim, mutlaka gelecegim.Hep beraber yine kurtulalim kilolardan.Iyi akşamlar tatlım,seni hatırlıyorum az çok bende 4. Takımdaydım çok güzel kilolar verirdik ,burasida iyi geldi bana tatil donusu ugra mutlaka katil bize❤❤❤
Tum yil calisip yoruluyoruz, kucuk bir tatille desarj olup yine bir koca yil sorumluluklarin basina geciyoruz.O yuzden tatilde bazi gunahlari isleyip, kosarak araniza gelecegim.Tatilin tadını çıkar bence. Tüm sene ertelenen rahatlık tatiltatil sonrası normal beslenmeye geçmek önemli olan
Sabah erkenden evden çıkacağım da kaptanim, banka işlerim var. Yetişirim o saate diye düşünüyorum, inşallah12:30 canım
Afiyet olsun tatlım, sadece gözüme batan akşam ki iki dilim ekmek oldu ,diğer türlü çok güzel,iki öğünle kapatmışsın ,20 temmuz Pazar menüsü
Kahvaltı yok
13.30: 2 yk omlet, 1 dilim ekmek, 3 yk nohut salatası, 3-4 dilim kavun
18.30: 4 köfte kadar düdüklüde susuz pişmiş tavuk eti, 2 dilim ekmek, salata
Adım sayısı: 7092
Vücudumda fena bir ödem vardi bugün . Dün çok yürüdüm ondan olabilir diye düşünüyorum . Yarına normale dönerim inşallah kaptanlarim
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Afiyet olsun kaptanicem,Pazar menüm
10:00
Kahve yanında az yer fıstığı
11:00
tereyağda yumurta
az peynir karpuz
zeytinli kahvaltı salatası
az tereyağı şeftali reçeli
Pide
18:30
Kuyrukyağlı rodos fasulye
Mardin bulgur pilavi
Cacık
Boncuk2307
tomrs
Hayır isim değişikliği olmadi ama aralarda girdjm ciktim.hamilelik dogum ara verdim ,AA ben de 4. takimdayim..ismin mi değişti ki? yoksa aynı zamanlara denk gelmemiş miyiz?
Inşallah canm bekliyorum seniBu kilolardan kurtulmam lazim, mutlaka gelecegim.Hep beraber yine kurtulalim kilolardan.![]()
Diyet olsun tatlım , karbonhidratlar erken saatlerde bitmiş akşam hafif yerinde olmuş, adımla tamamlamissinGüno
20 temmuz Pazar
Kahvaltı 10.00
Yarım domatesli kaşarlı tost
5 zeytin
1 biber
5-6 dal.maydanoz
15.30 öğle yemeği
Et döner
Salata
18.00 ara öğün
Maydanoz detoks suyu
Maden suyu karışımı
19.00 akşam yemeği
5-6 yk taze fasülye
2.5 lt su
7100 adim
tomrs
Boncuk2307
Ellssa
Toplam kilomun %4 87 si gitti (yaptıgım diyet 2 haftada yüzde 5 kayıp vaadediyordu. 2 gün sonra 2 hafta olcak)Günaydın kızlar. Herkese iyi p.tesiler. Bir kahve yapacagım kendime. Herzamabki gibi geç yatıp erken kalktım . Yaz tatilinin de etkisi var tabi. Okulum yok. Günler birbirine giriyor.
Tartı sonucum. (başlangıç 59.6)
Cuma 56.9
P.tesi 56.7