- 20 Eylül 2012
- 21.777
- 87.872
- 798
Tesekkurler, hosbuldum.Kilo vermeye çalışırsan biz de alırız gruba canım
Hoşgeldin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler, hosbuldum.Kilo vermeye çalışırsan biz de alırız gruba canım
Hoşgeldin![]()
Teşekkür ederim tatlım, tamm kızmam hafta içi dikkat edeceğine inaniyorumGeçmiş olsun, çabucak toparlarsin umarımmenümü paylaşmaya gelmiştim. Çok kızma olur mu
Pazar sonuçta
Sporla tamamlamışsın tatlım afiyet şifa olsunHellolardan bir demet
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Bugün sabah 10:30 gibi biraz menemen, çeyrek simit, beyaz peynir, çay + kahve
14:00 6 tane büyük boy buharda pismiş bamya
16:00 Adana yanında yeşillik ve mor lahana
17:00 mini bir dondurma ve yarım gofret üstüne de hindiba kahvesi
(Şu sonuncu olmasa baya iyi gidiyordu günüm pişmanım ama oldu)
Spor: bir saat salonda Spor + 5dk ağırlıklı hula hoop
Iyi akşamlar tatlım,seni hatırlıyorum az çok bende 4. Takımdaydım çok güzel kilolar verirdik ,burasida iyi geldi bana tatil donusu ugra mutlaka katil bize❤❤❤Herkese iyi aksamlar , bir selam vermek istedim.Birkaç gune tatilimiz bitiyor, evime donmus olacagim.Tabi tatilde iyice yediklerimin siniri kacti.Ama kendime hergun hatirlatiyorum eve donup, duzenli bir diyete baslayacagim diye.
Yeni haftaniz guzel gecsin.
A selam tatlim ellsa ve boncuk kaptanlarımızı etiketlemen yeterli olacaktır,sen günlük menü ve sporlarını etiketleyerek bildir canm. Bir hafta denemenin ardindan seni takimlara ekliyeceklerdir❤❤❤Kızlar selam. Ya şimdi ben yeni takıma girdim ya. Sadece takım kaptanını mı etiketliyorum menüye. Yoksa yazdıklarım yeterli mi
Ellssa
Boncuk2307
Tutku44
Sabah 30 dk eliptik
Kahvaltı 3 yumurta beyazından omlet, köz biber ve salata
Öğlen kahve ve protein kurabiyeler
Akşam mantar
Ara: sıcak çikolata ve ceviz
Yok takımdayım zaten. Kırmızı Takım.A selam tatlim ellsa ve boncuk kaptanlarımızı etiketlemen yeterli olacaktır,sen günlük menü ve sporlarını etiketleyerek bildir canm. Bir hafta denemenin ardindan seni takimlara ekliyeceklerdir❤❤❤
Oo spor o çikolatayı götürmüştür çoktaaanSporla tamamlamışsın tatlım afiyet şifa olsun![]()
Tatilin tadını çıkar bence. Tüm sene ertelenen rahatlık tatilHerkese iyi aksamlar , bir selam vermek istedim.Birkaç gune tatilimiz bitiyor, evime donmus olacagim.Tabi tatilde iyice yediklerimin siniri kacti.Ama kendime hergun hatirlatiyorum eve donup, duzenli bir diyete baslayacagim diye.
Yeni haftaniz guzel gecsin.
12:30 canımYarın kilo bildirimi saat kaça kadar arkadaşlar?