Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese iyi aksamlar , bir selam vermek istedim.Birkaç gune tatilimiz bitiyor, evime donmus olacagim.☺️Tabi tatilde iyice yediklerimin siniri kacti.Ama kendime hergun hatirlatiyorum eve donup, duzenli bir diyete baslayacagim diye.🙏Yeni haftaniz guzel gecsin.

Hellolardan bir demet
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

Bugün sabah 10:30 gibi biraz menemen, çeyrek simit, beyaz peynir, çay + kahve

14:00 6 tane büyük boy buharda pismiş bamya

16:00 Adana yanında yeşillik ve mor lahana
17:00 mini bir dondurma ve yarım gofret üstüne de hindiba kahvesi

(Şu sonuncu olmasa baya iyi gidiyordu günüm pişmanım ama oldu 🥲)

Spor: bir saat salonda Spor + 5dk ağırlıklı hula hoop
Sporla tamamlamışsın tatlım afiyet şifa olsun :KK200:

Herkese iyi aksamlar , bir selam vermek istedim.Birkaç gune tatilimiz bitiyor, evime donmus olacagim.☺️Tabi tatilde iyice yediklerimin siniri kacti.Ama kendime hergun hatirlatiyorum eve donup, duzenli bir diyete baslayacagim diye.🙏Yeni haftaniz guzel gecsin.
Iyi akşamlar tatlım,seni hatırlıyorum az çok bende 4. Takımdaydım çok güzel kilolar verirdik ,burasida iyi geldi bana tatil donusu ugra mutlaka katil bize❤❤❤

Kızlar selam. Ya şimdi ben yeni takıma girdim ya. Sadece takım kaptanını mı etiketliyorum menüye. Yoksa yazdıklarım yeterli mi
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Tutku44 Tutku44
Sabah 30 dk eliptik
Kahvaltı 3 yumurta beyazından omlet, köz biber ve salata
Öğlen kahve ve protein kurabiyeler
Akşam mantar
Ara: sıcak çikolata ve ceviz
A selam tatlim ellsa ve boncuk kaptanlarımızı etiketlemen yeterli olacaktır,sen günlük menü ve sporlarını etiketleyerek bildir canm. Bir hafta denemenin ardindan seni takimlara ekliyeceklerdir❤❤❤

Tatilin tadını çıkar bence. Tüm sene ertelenen rahatlık tatil 🌸🌸 tatil sonrası normal beslenmeye geçmek önemli olan

20 temmuz menüm ve spor
Sabah yürüyüş yapıldı

7 gibi sade madensuyu

Öyleden sonra 14 30
8badem,3 ceviz,yarim muz, küçükce elma tarçınlı,5 ve cevizli müthiş leziz oluyor Tutku44 Tutku44 seni andım bu arada tatlim:KK60: çok az kabak cekirde15 kadar Cig kucuklerdendi, bir buçuk kapya biber yedim çiğ çiğ severim:KK72:

Hacamat olduğum için ilk hesapta bunları yedim çok acıkmışım yarına kadar diyeti devam ediyor,

Akşam 19 da

Bir kase mercimek çorbası, nohutlu salata,
Alatan biraz çok oldu ondan bundan derken:110:
Yarınki tartı gününu unuttum bilsem yarısını yerdim😔
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

7 bin 800 adım

Screenshot_20250720-071636_Samsung Health.webp

20 temmuz Pazar menüsü
Kahvaltı yok
13.30: 2 yk omlet, 1 dilim ekmek, 3 yk nohut salatası, 3-4 dilim kavun
18.30: 4 köfte kadar düdüklüde susuz pişmiş tavuk eti, 2 dilim ekmek, salata
Adım sayısı: 7092
Vücudumda fena bir ödem vardi bugün . Dün çok yürüdüm ondan olabilir diye düşünüyorum . Yarına normale dönerim inşallah kaptanlarim 🤗
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-20-21-31-39-596_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter-edit.webp
    Screenshot_2025-07-20-21-31-39-596_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter-edit.webp
    12 KB · Görüntüleme: 2
Pazar menüm

10:00
Kahve yanında az yer fıstığı

11:00
tereyağda yumurta
az peynir karpuz
zeytinli kahvaltı salatası
az tereyağı şeftali reçeli
Pide

18:30
Kuyrukyağlı rodos fasulye
Mardin bulgur pilavi
Cacık

Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

A cık tımmmmm 🤭🤭 neyseki çelik iradem salatalığa izin verdi. 2 tane yedim. Kahve de yaptım ki midemi kandırayım. Aslında sevdiğim için içiyorum şu an. Uykusuzluk yükleniyor🫢

Kahvaltı 12.30
2 waffle üzeri tahin karadut özü
Bir avuç fındık
Az sütlü filtre kahve
3 dilim karpuz

Ara 16.00
Sade Türk kahvesi

Akşam yemeği 18.30
Et sote 4 kaşık
Pirinç pilavı 4 kaşık
Salata

Su 2 litre