- 8 Ağustos 2008
- 36.438
- 47.675
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım daha iyi misinMenüme devam ediyorum
Ara
1 bardak kefir
1 paket eti form
Akşam
4 köfte
1 kaşık yoğurt
3 kaşık makarna
Gece
1 sütlü kahve
Başım ağrıyor ilaç aldım spor yapamadım :/
Ellssa
Boncuk2307
Yasminn83
Bugün nasıl telafi edeceksen et. Pazartesi tartı günü çünküBugün benim için yok hükmünde oldu biraz. Keto ağlıyor
sabah: omlet güzel başlangıç yaptım ama sonra dopumgününe gittim
Öğlen: de yaş pasta. Kurabiyeler falan derken karb. Yüklendim. Yarın bol suyla ve proteinle hallederim.
Haftaya da eliptiklere başlıyorum artık
Ellssa
Boncuk2307
çok teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Menü harika diyecektim ama 3 adet petibörü görene kadarBAŞLANGIÇ
Cevizli su
KAHVALTI
Klasik+sucuklu yumurta
ARA
Elma
Karışık çiğ kuruyemiş
AKŞAM
Haşlama
1 kase kısır
ARA
3 adet petibör
SU
1 litre yaklaşık
SPOR
4+6 dk yürüyüş ()
Parkta hareketli geçti, tabi puan sayılmaz ama hem ödem attığımı paylaşmak istedim, hem de Elsaa aktivitelerinizi paylaşin tarzı yazınca işte...
Ellssa
Boncuk2307
30 dk da olsa yürüyüş ekle canım. Kesinlikle katılıyorum protein ağırlıklı beslenmek hafiflemek için önemliBen de spor yapamadım o yüzden çok yavaş verdim kiloyu. O da topu topu 6 kilo. Bu sabah 53 ü de ucundan gördüm. protein ağırlıklı beslenmesem veremezdim bu yaşta.
Spor olmasa da verirsin yani. İmkansız diye bir şey yok
Dünkü menü nerde cicim paylaşmanı bekliyorumBende sabirda yok biraz dikkat ediyorum bakiyorum az az gidio dayanamayip bozuyorum diyeti benim diyet 4 4 luk degil zaten imkani yok yapamam.Benim mudurum var adam tig gibi oldu daha hala diyete devam eder sekersiz yer cikolata tatli yemez ben okadar kilo versem herseye normal donerim![]()
Günaydın canımGünaydın canlar![]()
Eşim yardım etsede çok değil aslında vardiyalı olunca ama kızım3 oğlum 16 aylık olcak oğlumdan yana cesaretim yok asla bırakmıyor benii biyandan gönlüm yap diyo biyandan yapma diyoSeninkilerin yaslari kac eşine guveniyorsan olabilir ben hem calisiyorum hemde 3uyle ugrasiyorum esim cocuklar konusunda pek yardimci degil oyuzden cok zorlaniyorum
Rica ederım. Akşam sonrası çay faslı,annemlerde.misafir de vardı.Ucuz atlattım bence tabi yemesem iyiydi.İnan yatarken annem kadayıf için çağırdı. Kaçtım. Önüme kadar gelince idarem yerlerde nerdeyse. İnşallah pazartesi eksilicez hep beraberMenü harika diyecektim ama 3 adet petibörü görene kadarbu da yememen gerekeni yediğin için geldi
Aktivite paylaştığın için teşekkür ederim
Spor ve azıcık daha suyu çoğaltmanı istiyorum senden.
Paylaşımın müthiş düzenli rüzgarı estiriyorsun ve çok büyük değişim olmuş aslında ama akşam sonrası hiçbişey ağzımıza atmıyoruz özellikle şekerli şeyler.
Yarın yani Pazartesi tartıda hepimiz eksilerek hafifleyerek geliyoruz![]()
Çok teşekkürler bugün iyiyimGeçmiş olsun canım daha iyi misin
O iş bendeBugün nasıl telafi edeceksen et. Pazartesi tartı günü çünkü
Seni kaybetmek istemiyorum balım![]()
Elsanın arkasında eveto kupa bizim olacak
![]()
KesinlikkllleeeeeElsanın arkasında evet
o kupa bizim olacak
![]()
Çogg beklersinElsanın arkasında eveto kupa bizim olacak
![]()
şu hareketi yapabilelim lütfen cuma
![]()
Dunki menün iyiymiş bugun kendine ödül ver mesela baklava börekBAŞLANGIÇ
Cevizli su
KAHVALTI
Klasik+sucuklu yumurta
ARA
Elma
Karışık çiğ kuruyemiş
AKŞAM
Haşlama
1 kase kısır
ARA
3 adet petibör
SU
1 litre yaklaşık
SPOR
4+6 dk yürüyüş ()
Parkta hareketli geçti, tabi puan sayılmaz ama hem ödem attığımı paylaşmak istedim, hem de Elsaa aktivitelerinizi paylaşin tarzı yazınca işte...
Ellssa
Boncuk2307
AhahahaÇogg beklersin
Dunki menün iyiymiş bugun kendine ödül ver mesela baklava börek![]()
Bugun sana bol kalorili pardon guzel bir pazar dilerimEtiket yapmayı unutmuşsun canım
Çok güzel menü azcık daha ekmek yeseydin biraz da tatlı çokda güzel olacaktı![]()
Ben buradayım meselaYavru kurtlarım nerdesiniz
Yarin tarti günü bugun dikkat edin sporlar yspiliyor mu
Ben hafta sonu eşim cocuklar evde olunca yapamiyorum yarin yürüyüşe başliyacam 10 bin adım bekliyorum kendimden cumaya sıkı hazirlanmaliyız menu paylaşimi yapmayanlar var. Lütfen dikkat edelim
S simad
D Deltavealfa geçmiş olsun canim
P Pembepilates
tomrs
Azmet5255
Boncuk2307
Yawrukush