• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydııınnn canlarım güzel bir Pazar olsun hepimize :KK200::KK200::KK200::KK200:

A Asya89
bluegreeneyes bluegreeneyes
Candysisters Candysisters menüler nerde güzellerim. Lütfen sorumlu olduğunuz kendinizi es geçmeyin. Paylaşım bekliyorum sizlerden.

Pazartesi tartı günü bu arada yarın eksiksiz bekliyorum sizleri :KK200::KK200::KK200:
Menum kotu oldugu icin paylasamiyorum ya ama pazartesi baslayacagim

Eşim yardım etsede çok değil aslında vardiyalı olunca ama kızım3 oğlum 16 aylık olcak oğlumdan yana cesaretim yok asla bırakmıyor benii biyandan gönlüm yap diyo biyandan yapma diyo 😀😀 arkadaşım tutturdu seneye gene beraber yapalım dedim.beni bi salll kimsem yok benim dedim herkesten uzağım kimse çat kapı gelemiyo
Cok kucuklermis ya bilemiorum ama zor olur bide hepsine esit yetmek istiosun yetemeyince vicdan azabi cekiosun ozellikle buyuk cocuk cok ihmal edilio

Dunki menum
Sabah
Sucuklu yumurta
Kusburnu
İncir receli

Oglen
Mercimek corba
Bulgur pilavi
Et sote
Un helvasi

Aksam
Hashasli yagli
Patates piyazi
Kavun
Tursu

Nescafe
Cekirdek
Kurabiye

Dun misafirlikteydim boyle oldu
Suda cok icemedim 1.5 olmamistir bile

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Gerçekten çok fenaymış.:duduk:Ben bu menüyü görmedim sayıyorum. Lütfen bugünkü güzel olsun. Yarın tartı günü

Gerçekten çok fenaymış.:duduk:Ben bu menüyü görmedim sayıyorum. Lütfen bugünkü güzel olsun. Yarın tartı günü
Bugun ki menumude yazayim ozaman 🤔

Sabah
1 haslama yumurta
Domates
Zeytin peynir
Cay

Oglen
Yok

Aksam
Yesil mercimek corbasi
Bulgur pilavi ustune tavuk
Ayran
Tursu

Su 2 ye tamamlarim yatana kadar

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 her sabah mutlaka kahvesi içiyorum açkarna 🥰

18.00
2 lahmacun içine bol karışık kıvırcık yedim
1bardak susurluk ayran
1000049664.webp

Kapya biber köz yaptım içinde beyaz peynir var

Sabah ve aksam 15 dk leslie yaptım toplam 30dk oldu
Bugünkü yediklerim kalorisi 1325 oldu
Şuan 21.30 maden suyu içiyorum sade
Yatmadanda acıkırsam yoğurt kürü 💪

Son düzenleme:
Back
X