- 21 Şubat 2013
- 10.506
- 24.429
- 598
Tabiki dilim dondugunce anlatirim ama fitfilizim cok guzel ifade etmis❤Canım senden de bekliyorum aynı motivasyon yazısı. Haftanın birincisi olarak neler yaptığını ve ya yapmak istediğini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki dilim dondugunce anlatirim ama fitfilizim cok guzel ifade etmis❤Canım senden de bekliyorum aynı motivasyon yazısı. Haftanın birincisi olarak neler yaptığını ve ya yapmak istediğini![]()
Benim bildiğim bir etkisi yok canım. Benim karbonhidrat bağımlılığım var ve şu anki diyetimde yesilliklerde bulunan kh haricinde 0 tüketim yapıyorum. Et ve yumurtayı sade yemek inanılmaz zor geliyor bana, midem bulanıyor, limonla ağzımı nötr hale getiriyorum. Bu diyette hiç yemesem daha iyi ama çekilir hale getirmeye çalışıyorum.Limonun yemeklerde özelliği mi var merak ettiğim için soruyorum cicim
teşekkür ederim canımBenim bildiğim bir etkisi yok canım. Benim karbonhidrat bağımlılığım var ve şu anki diyetimde yesilliklerde bulunan kh haricinde 0 tüketim yapıyorum. Et ve yumurtayı sade yemek inanılmaz zor geliyor bana, midem bulanıyor, limonla ağzımı nötr hale getiriyorum. Bu diyette hiç yemesem daha iyi ama çekilir hale getirmeye çalışıyorum.
Yeni gelebildim canim rakibin olmadim ama sen kaptanim oldun
Eline saglik canimDEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 175. ETAP Yarışmacı Listesiarke
B bilge86 bluegreeneyes
Boncuk2307
@Candysisters @Deltavealfa Ellssa
@FitFiliz Jou
@Mthn83 Purple58
@sibel_84 @simad tomrs
@ummhnisa Yasminn83
@Yawrukush HAZIRLIK @60kiloyum @armin83 @Asya89 @Azmet5255 @Begonya2 @cat princess I Incekaktus @Lotus1234 @Pembepilates @Tutku44
Bir kaç kilo verdim ama kendimi azda olsa0 hafiflemiş hissettim. Yaglarin esiri hamalı olmayalimArkadaşlar
Evet, belki bu kiloları aldık. Kimi stresle, kimi yoğun hayat temposuyla, kimi de sadece canımız öyle istedi diye. Ama unutmayalım: aldıysak verebiliriz de.
Bu yol kolay değil, evet. Bazen tartıya çıkınca moral bozuluyor, aynaya bakınca "ben bu muyum?" diye soruyoruz. Ama işte tam da o anlarda kendimize şunu hatırlatmamız lazım:
Biz sağlıklı olmak için buradayız.
Daha enerjik, daha güçlü, daha mutlu görünmek için buradayız.
Ve bu yolculukta yalnız değiliz, hepimiz aynı yoldayız.
Kilo sadece bir rakam. Bizim değerimizi, güzelliğimizi, insanlığımızı ölçmüyor. Ama sağlığımızı etkiliyor, işte o yüzden bu savaşı veriyoruz. Her adım, her ter damlası, her küçük değişiklik bizi daha iyi hissetmeye götürüyor.
O yüzden kendimizi suçlamadan, acele etmeden, birbirimize destek olarak ilerleyelim. Her gün, dünden biraz daha iyi olalım. Biliyoruz ki yapabiliriz — çünkü yanımızda birbirimiz var
Boncuk2307
Ellssa
tomrs @Mthn83
Eline saglik canimKırmızı Takım kaptanıtomrs
arke
bluegreeneyes
@Candysisters
@FitFiliz
Purple58
@simad
Yasminn83
Mavi Takım kaptanı @Mthn83
B bilge86
Boncuk2307
Ellssa
Jou
@sibel_84
@ummhnisa
@Yawrukush
Takımlar hazır. Takım kaptanları balkon konuşmasın yapabilirler.
Yeni haftada müthiş kilolar verelim olur mu
Yarış başlasınnnn![]()
Afiyet olsun canimHemen bugün menümü paylaşayım
13:00
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin zeytinyağı 1 tatlı kaşığı
peynir
1 avuç badem
domates acur havuç
17:30
az hamsi
1 tabak yeşil mercimekli kabak
2 biber
1 kase yoğrt
spor
20 dk yoga
90 dk yürüyüş
200 ip
Boncuk2307 @Mthn83
Hoşgeldin canmYeni gelebildim canim rakibin olmadim ama sen kaptanim oldun![]()
Hoşbuldum inşallah canimHoşgeldin canmaynen bu turda böyle oldu el ele verip beraber başaracağız inşallah
![]()
Sana güveniyorum bu hafta çok güzel menü ile çok güzel kilo vereceksin![]()
Afiyet şifa olsun tatlım ❤iyi akşamlar
Menum
Sabah 10:30
2d ekmekten tost 1 yumurta zeytin peynir 1b kahve
Ara 1 mandalin 1 avuç karışık cerez
Aksam 17:30
4 kanat bol salata 1d ekmek
2lt su
Adım
tomrs
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3653298
Teşekkür ederim kaptanım hatta bu gün tam düz 67 geldimOlur tabiki tebrikler canım![]()
Ooooo askooo o is bendeeMavi Takım
B bilge86
Boncuk2307
Ellssa
Jou
@sibel_84
@ummhnisa
@Yawrukush
Takima hoşgeldiniz kızlar
Günlük menü Spor grup kuralı. 15 dk yerinizde hareket yapın en az lütfen.
Her akşam bugün böyle geçti yarın toparlanirimlara sığınmak zorunda kalmayın. Unutmayın ki bugün de bir yarindi. Yarınları boşa harcamayalim ve bugünlere sahip çıkalım. Bol su ve hareket sonucu bereket![]()
Kaptanım dün kaptanlar belli olmadan paylaşmıştım etiket yapim dedimSelamlar kizlar ilk menumle sahalara dönüş yapıyorum
Chatgpt menüsü
Sabah 9 00
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık yeşillik
Ogle 13 00
Airfryer da yağsız kızarmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Ara 15 00
1 avuç fıstık
3 hurma
Akşam 18 00
4 kaşık yesil mercimek li yesil salata
1 közlenmiş patlıcan
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
Çok teşekkür ederim balımEline saglik canim
Bir kaç kilo verdim ama kendimi azda olsa0 hafiflemiş hissettim. Yaglarin esiri hamalı olmayalim
Eline saglik canim
Afiyet olsun canim
Oo ekmekler havada uçuşmuşiyi akşamlar
Menum
Sabah 10:30
2d ekmekten tost 1 yumurta zeytin peynir 1b kahve
Ara 1 mandalin 1 avuç karışık cerez
Aksam 17:30
4 kanat bol salata 1d ekmek
2lt su
Adım
tomrs
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3653298
Akşam menüden sonra yememenin sonucu ne kadar güzel. İradenin gücü bu muhteşemsin
Mükemmel3 Ekim cuma menü
09.30 2 wasa arasına 1 dilim peynir
11.00 2 yumurta ile menemen, 2 dilim ekmek, 9 zeytin
14.30 3 hurma 1 avuç badem 1 elma
18.30 5 parça ızgara tavuk, salata
3 lt su 10.000 adım
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Eki Görüntüle 3653350