• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Limonun yemeklerde özelliği mi var merak ettiğim için soruyorum cicim
Benim bildiğim bir etkisi yok canım. Benim karbonhidrat bağımlılığım var ve şu anki diyetimde yesilliklerde bulunan kh haricinde 0 tüketim yapıyorum. Et ve yumurtayı sade yemek inanılmaz zor geliyor bana, midem bulanıyor, limonla ağzımı nötr hale getiriyorum. Bu diyette hiç yemesem daha iyi ama çekilir hale getirmeye çalışıyorum.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
3 ekim menum
10 da Kahvaltım
Iki haşlanmış yumurta,kk çerkez peynir, havuç,yeşil biber birazda salatalık, bir dilim tb ekmek, tatlı kaşığı çemen,

Öğle sonrası 15 de
5 sıkım çiğ köfte,bir kase salata,yeşil biber ve marul, 3 çatal kadar pudingi kek,

Akşam yemeği 6 da tadımlık tavuk sote yüzmeye gideceğim için akşam yemeği kaldı

Bir saat yüzme eğitimi
Akşam yürüyüşü ve öğle arası okula gelgit
10 bin adim Screenshot_20251003-234209_Samsung Health.webp

Benim bildiğim bir etkisi yok canım. Benim karbonhidrat bağımlılığım var ve şu anki diyetimde yesilliklerde bulunan kh haricinde 0 tüketim yapıyorum. Et ve yumurtayı sade yemek inanılmaz zor geliyor bana, midem bulanıyor, limonla ağzımı nötr hale getiriyorum. Bu diyette hiç yemesem daha iyi ama çekilir hale getirmeye çalışıyorum.
teşekkür ederim canım

DEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.:KK200:

- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.

Eline saglik canim 🌷
Arkadaşlar 🍀
Evet, belki bu kiloları aldık. Kimi stresle, kimi yoğun hayat temposuyla, kimi de sadece canımız öyle istedi diye. Ama unutmayalım: aldıysak verebiliriz de.

Bu yol kolay değil, evet. Bazen tartıya çıkınca moral bozuluyor, aynaya bakınca "ben bu muyum?" diye soruyoruz. Ama işte tam da o anlarda kendimize şunu hatırlatmamız lazım:
👉 Biz sağlıklı olmak için buradayız.
👉 Daha enerjik, daha güçlü, daha mutlu görünmek için buradayız.
👉 Ve bu yolculukta yalnız değiliz, hepimiz aynı yoldayız.

Kilo sadece bir rakam. Bizim değerimizi, güzelliğimizi, insanlığımızı ölçmüyor. Ama sağlığımızı etkiliyor, işte o yüzden bu savaşı veriyoruz. Her adım, her ter damlası, her küçük değişiklik bizi daha iyi hissetmeye götürüyor.

O yüzden kendimizi suçlamadan, acele etmeden, birbirimize destek olarak ilerleyelim. Her gün, dünden biraz daha iyi olalım. Biliyoruz ki yapabiliriz — çünkü yanımızda birbirimiz var 💙

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa tomrs tomrs @Mthn83
Bir kaç kilo verdim ama kendimi azda olsa0 hafiflemiş hissettim. Yaglarin esiri hamalı olmayalim 💪
Kırmızı Takım kaptanı tomrs tomrs
arke arke
@bluegreeneyes
@Candysisters
@FitFiliz
@Purple58
@simad
Yasminn83 Yasminn83

Mavi Takım kaptanı @Mthn83
B bilge86
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
@Jou
@sibel_84
@ummhnisa
@Yawrukush

Takımlar hazır. Takım kaptanları balkon konuşmasın yapabilirler.
Yeni haftada müthiş kilolar verelim olur mu :KK200:
Yarış başlasınnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Eline saglik canim 🥰
Hemen bugün menümü paylaşayım

13:00
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin zeytinyağı 1 tatlı kaşığı
peynir
1 avuç badem
domates acur havuç

17:30
az hamsi