Ben de üstteki mesajına tam bu öneriyi verecektim canım. Diyetin önemli kısmı sadece et ürünleri ve yumurta tüketmek.
Genel olarak şöyle yapılıyor. Sabah kurt gibi acikana kadar bekliyorsun, acıktığında yumurta ve et ürünlerinden oluşan bir kahvaltı yapıyorsun. Kendimden örnekler vereyim. Ben kahvaltıda 3 yumurtadan omlet veya haşlama yapıyorum. Bazen de kıymalı yumurta yapıyorum. Bazı sabahlar pastırma ekliyorum. Yani bulabildiğim bütün protein grubundan ekliyorum. Akşam en geç 19.00 gibi (ben 18i gecmemeye çalışıyorum) akşam yemeği, balık, kırmızı et, tavuk eti, köfte vs. Bunlardan birini yiyebildigim kadar yiyorum (350 gr falan). Günlük protein miktarın (ağırlık değil) 80-100 gr arası olmalı. Kiloya göre hesaplanıyor. Ama genel olarak bu aralık öneriliyor.
2-3 günde bir çok az parça peynir yiyorum, yemesen daha iyi. Ben hem ağzımdaki tat değişsin diye hem de protein miktarına birazcık katkı olsun diye yapıyorum. Günde bir öğününe limonlu marul ekleyebilirsin (her öğün yeme, karbonhidrat var). Geri kalan her şey yasak. 2 öğünden fazla yapma.
Su bol tüket, sade kahve içebilirsin. Ben günde bir fincan içiyorum bazen onu da içmiyorum. Burada temel olan şey, asla şeker vücuda sokmuyorsun ve yeşillik haricindeki karbonhidratı tüketmiyorsun. Yaklaşık üçüncü günde ağzında demir yalamış gibi bir tat olacak, bu çok iyi. Ketozis denilen evreye giriyorsun ve deli gibi yağ yakmaya başlıyorsun. Yapacağın en ufak kaçamak seni bu süreçten çıkarıyor. Çok zor bir diyet ama çok etkili. Sorun olursa sorabilirsin