• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selamlar kizlar sizi özledim gelemiyorum buraya yüzüm de yok diyet miyet hak getire zaten saldım çayıra misali içimden gelmiyor artık sıkılmış hissediyorum kendimi bırakınca da alıyorum bir yaman çelişki icindeyim😔 ama bi an önce diyet kafasına girip gelmek istiyorum . Sizleri unutmadığımi özlediğimi yazmak istedim sadece . İnşallah döneceğim optum hepinizi 😘😘
Kolay gelsin canım bekliyoruz toparlan gel🤗
Afiyet olsun tatlım, yürüyüşle de harika❤
Sağol tatlım cumaya iyi sonuçlar alırız inşallah🌷

Hayırlı akşamlar💕
İki gündür moralim bozuk ne kadar tatlı varsa gömdüm
Bugun hala moralim bozuk menümü biraz toparlayabildim.

11.00
1 dilim ekmeğe üçgen peynir sürdüm
(zor tuttum kendimi)

13.00
1 kasekçekirdek

14.00
Kahve yanına komşumla 3 kare bitter fındıklı

15.00
2 yk bulgur pilavı
Haslanmış tavuk 3 yk

19.00
2 parca h tavuk göğsü
Az turşu

Yasminn83 Yasminn83

Bugünki menüm
Sabah 10:00
1d tam buğday ekmek 1k lor peynir bir tutam maydanoz dere otu yeşil soğan bir avuç badem ceviz 1b tarçınlı kahve

Ara 1 muz
1b chia tohumlu su

Akşam 16:30
1 Kase mercimek çorbası 2d ekmek biraz yeşillik maydanoz dereotu
2lt su
Ellssa Ellssa
tomrs tomrs

Hayırlı
Bugünki menüm
1d tam buğday ekmek 1k lor peynir bir tutam maydanoz dere otu yeşil soğan bir avuç badem ceviz 1b tarçınlı kahve

Ara 1 muz
1b chia tohumlu su

2lt su
Ellssa Ellssa
tomrs tomrs
Afiyet şifa olsun çok güzel cnm💕

Hayırlı akşamlar💕

11.00
(zor tuttum kendimi)

13.00
1 kasekçekirdek

14.00

15.00
2 yk bulgur pilavı
Haslanmış tavuk 3 yk

19.00
2 parca h tavuk göğsü
Az turşu

Yasminn83 Yasminn83
Afiyet olsun canım. 🌷Kahvaltıyı az yapmışsın güzel bir kahvaltı yapsaydın. Morelin neden bozuk kötü bişey yoktur inşallah sıkıntiları kısa zamanda atarsın inşallah❤️
Hayırlı

Afiyet şifa olsun çok güzel cnm💕
Sağol tatlım hepimize inşallah:KK36:

Tartilmayi unuttum ya ben saldim ve nasil toparlayacagim bilmiyorum 🤦

Sabah
Haslanmis yumurta
Azcik patates kizartmasi
Cay

Orta kahve 2 parca cikolata

Oglen
Mercimek corba
Cacik
Patates pureli firinda tavuk
Bulgur pilavi

Cay

Aksam
Nohut sulusu
Pirinc pilavi 3 kasik kadar

Su 1.5 lt

Yuruyus yok yok sinirim bozuluyor birine muhtac olmak cok igrenc

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Anlayamadım canım hasta mısın başka birine muhtaç olmak diye yazınca merak ettim seni iyi misin
Pazartesi menüm

Öğlen komşumda kahve
Iki at elması,minnaklardi,

Ikındı komşularım geldi kahveye
Sade kahve ,5antep fıstığı

Iksama doğru sarma sardım sarmanin kendisini yedim çiğ iç sosuna banarak

Akşam yemeği 6 buçuk
Bir tabak etlidogme pilavı,turşu, bir bardak ayran, 5 sarma ,içleri azdi

Akşam yürüyüşten sonra komşuma oturmaya gittik çok pişman oldum kaçamak oldu
22 de
Bir avuç çekirdek,bir avuç fıstık, 3at elması, iki incir, bir hurma kurusu
12 bin adım
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Eki Görüntüle 3675281
At elması nedir, fantastik filmden kesitler izliyorum gibi hissettim :-) at kestanesi duydum at elması hiç duymadım çok merak ettim
Canlar nerelerdesiniz ,hic ugramaz okdunuz ,böyle olmaz , genel olarak söylüyorum, lutfen kimse alınmasın,
biliyorum hepimiz yoğunsunuz ev isi ,çocuk sorumluluklarımız çok fazla, ama diyet kendi sağlığımız için k3ndimiz için bunu onemseyelim, buraya enaz bir kere dahi uğrayalım menülerimizi yazalım, ha olabilir kaçamak olmustr yazmak istemeyebilirsiniz, olsun kacamaklarınızı da yazın kendinizi görün diğer arkadaşlarınızın menülerini takip edin , çok güzel menüleri olan arkadaşlarımız var ,lütfen canlar gelin kendimiz icin, sagligimiz icin burdayiz,cok guzel dostlarimiz var altin degerinde, o kadar naiflerki ince dusnuyirlarki , görüyorsunuz, hepiniz cok cok degerlisiniz tek tek❤
Yeni üye arkadaşlarım bilmez ama eski zayıflama gurubunda olan arkadaşlarım bilir,kurallar o kadar sıkı takip edilirdi ki birgün menü eksikliğin de hazırlığa alınırdı, spor egzersiz yapmayanlara, kaçamak yapanlara ceza verilirdi,rekabet vardi yarışlar var di,çok da güzel kilolar verilirdi ah o eski günler 😔
Inşallah kırıcı olmamıştır canlar, genel olarak soyledim, inanın bizleri kaptanlarimiz cok cok önemsiyor , uzun oldu kusura bakmayin opuyorum hepinizi :KK60:
Çok haklsın canım. Herkes kendi sorumluluğunu yerine getirse böyle yazılar yazmak zorunda kalmayız. Teşekkür ediyorum canım harikasın :KK9:
Kendi adıma çok yoğun iş ev koşturmacası yaşasam da bir şekilde fırsat bulup buraya menümü ve diğer arkadaşların mesajlarını cevap vermeye çalışıyorum.
Bir çay molasında bile olsa uğrayın. Kendiniz için çok güzel bir şey yapmış olursunuz:KK200:
@

Afiyet olsun canım

Günaydın tatlım afiyet olsun 🌷
Teşekkür ederim kaptanım
Haklısın tatlım ama kimse gelmeyince benimde bişey yazasım gelmiyor aktif olan 2-3 kişiyiz etiket yapıyoruz kırmızı takım mavi takım diye bir kaç kişi dışında kimse cevap vermeye tenezzül etimiyor rakebet yok aktiflik yok herkes yarışmada ama herkes kendi kabuğunda. Bende bi ara çektim kendimi ama olmuyor birbirimize destekle motivasyon şart. Eski aktiflik yarış hırslar şuan kimsede kalmamış sanki insanlar hayatından bezmiş gibi😑
Bir başkasına değil kendimize bakarak hareket etmeliyiz böylece daha güzel sonuçları alırız diye düşünüyorum canım :KK200:
Dünki menüm

Ara 1 kase yulaflı muzlu yoğurt
1b chia tohumlu su

Akşam 17:00
2k pilav 2k nohut
Akşam çay biraz ceviz badem
Ellssa Ellssa
tomrs tomrs
Dünki Adım
Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3675356
Günün çok güzel geçmiş afiyet olsun kaptanım
Selamlar kizlar sizi özledim gelemiyorum buraya yüzüm de yok diyet miyet hak getire zaten saldım çayıra misali içimden gelmiyor artık sıkılmış hissediyorum kendimi bırakınca da alıyorum bir yaman çelişki icindeyim😔 ama bi an önce diyet kafasına girip gelmek istiyorum . Sizleri unutmadığımi özlediğimi yazmak istedim sadece . İnşallah döneceğim optum hepinizi 😘😘
Çok özlendiğine göre dönme vaktin gelmiş canım bekleniyorsun :KK200:
Kaptanım yoğunluktan tartıyı bile kaçırmışım en kısa zamanda hatırladığım kadarıyla menü ve spor bildirimlerini yapacağım 🌼💚
Bekliyoruz canım

Hayırlı akşamlar💕

11.00
(zor tuttum kendimi)

13.00
1 kasekçekirdek

14.00

15.00
2 yk bulgur pilavı
Haslanmış tavuk 3 yk

19.00
2 parca h tavuk göğsü
Az turşu

Yasminn83 Yasminn83
Moralin bozukluğu menüne yansımış :kk77:
Bugünki menüm

Ara 1 muz
1b chia tohumlu su

2lt su
Ellssa Ellssa
tomrs tomrs
Harika afiyet olsun kaptanım spor yok mu
Amin cnm inşallah.
Kocayla olan bitmek bilmiyen tartışmalar.
Moral bozmaya gerek yok bence kendine odaklan canım. Valla hep aynıyız kaç gündür moral bozukluğu ile dünyayı yedim özellikle menümü yazdıktan sonra:KK23:
Bugün dedim kendime napıyosun kendine gel :sinirli: olan yine bana oluyor çünkü. Geç zamanda yemeler çok geç yatmalar uykusuz günü geçirmeler. Artık kendim için çalışma zamanı :stop:

Anlayamadım canım hasta mısın başka birine muhtaç olmak diye yazınca merak ettim seni iyi misin

At elması nedir, fantastik filmden kesitler izliyorum gibi hissettim :-) at kestanesi duydum at elması hiç duymadım çok merak ettim

Çok haklsın canım. Herkes kendi sorumluluğunu yerine getirse böyle yazılar yazmak zorunda kalmayız. Teşekkür ediyorum canım harikasın :KK9:
Kendi adıma çok yoğun iş ev koşturmacası yaşasam da bir şekilde fırsat bulup buraya menümü ve diğer arkadaşların mesajlarını cevap vermeye çalışıyorum.
Bir çay molasında bile olsa uğrayın. Kendiniz için çok güzel bir şey yapmış olursunuz:KK200:

Teşekkür ederim kaptanım

Bir başkasına değil kendimize bakarak hareket etmeliyiz böylece daha güzel sonuçları alırız diye düşünüyorum canım :KK200:

Günün çok güzel geçmiş afiyet olsun kaptanım

Çok özlendiğine göre dönme vaktin gelmiş canım bekleniyorsun :KK200:

Bekliyoruz canım
Bende yeni tanıştım iki yıl kadar oluyor,cpk guldum ha ha at elmasi var mis yedim, min-nak bisey,muşmula gibi ama güzel leziz yettikçe horselendikce tatlanıyor 😊
Rica ederim kaptanım bende teşekkür ederim bizi yalnız birakmiyorsun🥰

Amin cnm inşallah.
Kocayla olan bitmek bilmiyen tartışmalar.
İnşallah tez zamanda ferahlarsın canım ev içi huzursuzluk zor bilirim kendine odaklan kendine dikkat et herşey düzelir inşallah🤲
Burunlu menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmeği
Zeytın peynır
Akşam
Bır tabak haşlama
1 dılım tb ekmeği
Ara
Su (1 tl)
Şekersiz çay
Yasminn83 Yasminn83
Dünkü menüm
Sabah
Biraz menemen
2 dilim tb ekmeği
Şekersiz çay
Akşam
Bır tabak pırasa yemegı
Bıraz roka
Yarım kase yoğurt
Ara
1 tl su
Şekersiz çay
2 tane lokum
Yasminn83 Yasminn83
Afiyet olsun canım🌷
Harika afiyet olsun kaptanım spor yok mu
Sağol kaptaniçem 🌷Bugün az adım atınca atmaya yüzüm olmadı 🙈 birazdan atıyım canım
Moral bozmaya gerek yok bence kendine odaklan canım. Valla hep aynıyız kaç gündür moral bozukluğu ile dünyayı yedim özellikle menümü yazdıktan sonra:KK23:
Bugün dedim kendime napıyosun kendine gel :sinirli: olan yine bana oluyor çünkü. Geç zamanda yemeler çok geç yatmalar uykusuz günü geçirmeler. Artık kendim için çalışma zamanı :stop:
Bu hafta takımca depresyona girdik galiba 🤗
Salı menüm

17:30
yeşil mercimekli ıspanak çorbası
Peynirli ıspanaklı üçgen börek
Yeşillik

Spor
300 ip :spor:

Boncuk2307 Boncuk2307 Yasminn83 Yasminn83
17:30 a kadar nasıl dayandın Afiyet olsun tatlım🌷

Adım
Boncuk2307 Boncuk2307