Başlangıç:73.4
1.gün:72.4
2. gün:71.7
3. gün:71.3
4. gün:70.6
5. gün:70.2
6. gün:69.9
(( dün yaptığım diyet sonucu.sadece 300 gr.ama tam diyet yapamadım dün.elmam bitmişti. öğleyin dersanede iki tabak kuru fasulye pilav ve yarıma yakın ekmek yemiştim :) .bu 300 gr da sadece akşam yemeği yemediğim için vermişim.bugün de diyet yapamadım.borular patlamıştı su yoktu dersanede.ben de aldığım suyu elimi yıkamak için kullandım içemedim lavaboya gitmemek için.bol bol yemek yedim onun yerine.ama elmalarımı aldım yarın diyete devam.neyse 60lı rakamı gördüm en azından.
tatlım bende senin gii meraktan sırf fotoları görücem diye bütün sayfaları 3 günde tek tek okumuştum ve sonuçç hüsrann seksy evet foto koymuş ama meğer kendi fotosu değilmiş koyduklarıı başak birne ait zayıflama sitelrinde gördüğü i fotoyu kopyalamış rezil olup giitmiş anlıycağın ama bu diyetle çok kg verenler var ama ilk 2 hafat etkşili daha sonra vücut alışıyo vermiyoo 2 hafta yapıp başka diete geçin
slm kızlarrrrr bende bugun başlıyorum elma yemeye zaten çok severım su an 66 kgyım malesef hedef 55 gazamız mubarek oolaa bacılar:))))
tuğçe merhaba senden rica etsem şöle bi özet geçrmisin bu elma diyetiyle ilgili deneyimin hakkında okuduklrımdan kafam karıştı 20 kg bi vermişsin sanırım ama bu diyetlemi kaç kg ile başldın sonra dieti aralıklı yaptığını yazmışsın hepmi böle yaptın ve aralarda baya yedinmi yoksa normal yemekmii kontrollümü beslendin çünkü 3 er gün aralarda yemek yiiyp tekrar kg almadan devam etmen harika senden cevap bekliyorum arkadaşım MAŞALLAH diyelimde nazara gelmeyesin
şimdi diyeceksiniz 68lere indin nasıl tekrar 73lere çıktın.acaba bu diytte verdiklerini geri mi alıyorsun diye.hayır ben gerçekten de bu diyetle verdiğim kiloları bir yıl boyunca almadım.sadece son iki aydır aşırı yemeye başladım bu yüzden .yani pisboğazlığım yüzünden aldım.gece kalkıp bir tabak baklava yiyordum yaa.sabahları işe giderken 12 tane poğaça alıp hepsini öğlene kadar yediğim oluyordu (öğle yemeği hariç).bir öğünde bir ekmek bile yemek yiyordum.yani tamamen benimle ilgliydi bu geri aldığım kilolar.başka biri olsa inanın 10 kilodan fazla alırdı.elma diyetinde verdiğin zaman çok ama çok zor geri alıyorsun.ve yağdan gidiyor.tartımda görüyordum kas oranım değişmemiş yağ oranım çok düşmüş su oranım yükselmişti.
tuğçe seni takip ediyorum ama cevap vermedin anladığım kadarıyla sen zaten doğum yapmış emziren bi bayansın o yüzden birazda kilo vermendeki keramet emzirmeyle verdiğin kaloride bakalım bizde senin giib hızlı verebilcekmiyiz
bende bugün başlıyorum
başlangıç kilom 86,600 her sabah tartılıcam bakalım merak ediyorum baya
parsemir arkadaşım geçmişi okursan sorularına cevap albilirisn
sanırım 5 elma 1 kg yapar küçükleri ama
yeşil çay bol su içicen sabah 2 dilim ekmekel kahvaltı az elma yersen daha çok zayıflarım diye düşünme çok sık yiiyp metabolizmanı canlandır
Kızlar bırı bana yardım etsın o kadar mutsuzum kı bır ay kaldı dugunume ve ben hala kılo alıyorum moralım bozuldukca da yıyorum 7 kılom var fazladan geınlıgmn ıcınde cok kotu hıssedyorm kendımı ne yapıcam bu deyete baslamak ıstedım hep bıraktım bır hafta sonra gelınlık provama gıdıcem ama ıstemıyorum her yerımden yag fıskırıyo gıbı cunku hıc bu kadar olmamıstım en yakın arkadaslarım tıg gıbı benım dugunume mukemmel olucaklar ben ıse obez gıbı gorunucem
Hanımlar elmalrımı aldım yarın başlıyoruz demiiiiiiiiiiiiii evet diyenler isimlerini yazsın liste tutalım
Arkadaslar merhaba uzunca bir suredir diyet arastiriyordum burda yazilanlari gorunce elma diyetini denemek istedim. Pazartesi yani 11 martta elma diyetine basladim ilk etapta normal sari elma diye bildigimuzden yedim arada diger elmalarin yanisira. Sonra eksi yesil elmalardan yedim cok sık cay icerdim zaten yesil cay icmek de sorun olmadi gunde en fazla yedi elma yiyebildim. Bes ya da alti kupa yesil cay ictim.normal baskul vardi onda hergun bir kilo vermis gorunuyordu. Yani bes gunde dort kilo.sonra elektronik gostergeli baskul aldim. Onda ise biraz daha az vermis gorunuyirdum. Ama sorun degil toplamda 3.2 kilo verdim 6 gunde.kacamak yaptim mi dersek carsamba ve persembe geceleri sut ictim bir de cuma gunu aksam yogurt salatalik ve azcik da kepek ekmek yedim. Aslindasutu yogurt mayaladigim icin kalan sutu ictim. Yogurt vs ise ilceden merkeze gittigim icin yolda midem bulandi su icerken kotu oldugum icin yedim. Bir de gunde uc ila dort litre su ictim. Pazartesi cumartesi arasi alti gunde 3.2kilo verdim. Bugun biraktim yani ara verdim yarin sabah tekrar devam edecegim. Bu arada sadece bir gun haric yarim saat kondisyon bisikletine bindim. Ayrica bu hafta regl oldugum icin az kilo verdim diye dusunuyorum. Pazartesiden itibaren tekrar devm edecegim. Boy:1.75
Kilo:89 baslangic kilom
Yas:31
Bir hafta boyunca durumumu acikca yazdm cunku burda cogu kisi diyete basladigini yazmis ama devamini getirmemiz duzenli olarak yani. Ben her hafta pazar gunu yazip bilgilendirecegim. Diyet yapan ya da yapmak isteyenlere moral olmasi dilegiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?