Nurgul28 tebrik ederim canım seni umarımm bende verebilirm yaa :) ben çayı şekersiz içiyorum zaten kaldı ki benim hayatımda tatlı pek yoktur tatlı falan aram yoktur sevmem ama nerden bu kilolar anlamış degilim ben ya
emziren anneler için canım yeşilçay pek tavsiye etmiyorlar diye duymuştum ama ne kadarı doğru bilemiyorum birde o kilo veren arkadaş dikkat etmiş yedklerine dyt bittikden sonra sanırım almamıştır sonuçda insan boğazını tutunca birazda yedklerine dikkat edince verir diye düşünüyorum yasaklı yiyecekleri sanırım herkez bilir onları hayatımızdan çıkarttığımız zaman bizde istediğimiz gibi oluruz herhallll :)))))))
iyi akşamlar arkadaşlar ,ben de bu gün 73,5 kg ile başladım bu diyete,ben de emziriyorum,ama bebeğim 1,5 yaşında oldu aRTIK ZAYIFLAMAMIN ZAMANI GELDİ,DESTEK OLALIM BİRİBİRİMİZE ,ÇÜNKÜ BEN HİÇ İSTİKRARLI Bİ DİYETN YAPAMADIM ŞU ANA DEK,HEMEN PES EDİYORUM,BU SEFER BAŞARMAM LAZIM,HİÇ Bİ GİYDİĞİMİ YAKIŞTIRAMIYORUM,KÖTÜ HİSSEDİYORUM
günaydın hanımlar. çok sinirliyim çünkü dün akşama kadar diyete uydum, hatta akşam üstü azıcık k-flakes yiyim de akşam krize girmiyim dedim. amaa mideye bişeyler girince içimdeki canavar uyandı veee kendimi tutamadım. az bulgur pilavı+fırında tavuk üstüne 2 çikolata, 1 muz yedim. 30 dk eliptik bisiklet yaptıktan sonra da yatmadan önce 1 kase dondurma yedim. ceza olarak da sabah tartıldım. tabiki aynıyım 76(((( çok kızıyorum kendime acaip sinirliyim. elimde olsa döverdim kendimi.... akşama kadar dayanıyorum ama akşam bana bişeyler oluyo resmen çıldırmış gibi yiyorum ama bugün bu sinirle başladım bakalım akşama ne olacak yarın sabah intihar etmemişsem yazarım yine
Günaydın hanımlar yalan yok dün akşam dietimi sabota ettim yedim dışarıya çıkmıştık 1 gün geç başlıyım ne olcak dedi şeytan şimdi başaraamnın keyifsizliği var bakalım bugün tekara niyetlendim elmalrımı yeşil çayımı aldım
siyah çayı şekersiz içtiğiniz sürece zayıflama etkisi olumlu yada olumsuz yokktur yeterki şekersiz için
arkadaslar icinizdeki en istikrarli devam eden benim herhalde. Diyetimin bugun ikinci gunu. Dun bozmadim devam ettim. 800 gr vermisim. Yaziyorum ki imrenip sizde bozmayin moral olsun.. Lutfen dikkat edin saglik skintiniz oldugunda dilerim ki olmzz tek basina mucadele eden siz olacaksiniz.. Bunu unutmayin ve diyete devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?