Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy yarın tartılcaz :ecrin_bebek: çok heyecanlı ben 1 kiloyada razıyım toplarsan ayda 4 kilo yapar :emir_bebek: ben sporsuz veremeyenlerdenim bakalım ne kadar işe yaradı kaydirigubbakcemile4

ben iftardan önce tartılcam güzel sonuç alcam inşallah :teytey:
görüşürüz kızlaaağr şakkıdı

bende dün elma diyetine başlayanlardanım akşama kadar çok iyi gitti . bir sorun yaşamadım ama şu iftar davetleri olmasa daha güzel olacak . ben bugün hiç birşey olmamış gibi tekrar devam ediyorum . kaçamak yapmama rağmen sabah tartıldım 500 gr gitmiş bile.

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

tatlım benim günaydınŞeniz
akşam eşim bilgisayrada işi varmış çıkmak zorunda kaldım..konuşamadım..:kedi:

canım ben bu sabah reğli olmuşum.ve hemen elma diyetinin gündüz versiyonuna başladım..artık haftaya kilomu yazarım..çünkü hiç fark yok şişlikten dolayı ..

hadi baklım senin kilonuda merak ediyorumyerimseniben..sen süpersin canım benimŞenizŞeniz

sexy selam canım yarın tartıl ve resmini koy merakla bekliyorum seni.

hadi fıstıkım sen de başla bakim diyete..vereliniortak

gece sporumu da yaptim artik yatma vakdim geldii
hadii sizlere iyi gecler canisler öpüldünüz bybybybyby

oooooooo çok iyisin aşkitomm.gece sporu..

kilonuda merak ediyom bu arada..

ben iftardan önce tartılcam güzel sonuç alcam inşallah :teytey:
görüşürüz kızlaaağr şakkıdı

yazer yavrimm senide çokkkk merak ediyorum kız...

sen güzel kilo verdin eminimm..iftarı bekleme saat 16da yaz kilonua.s

bende dün elma diyetine başlayanlardanım akşama kadar çok iyi gitti . bir sorun yaşamadım ama şu iftar davetleri olmasa daha güzel olacak . ben bugün hiç birşey olmamış gibi tekrar devam ediyorum . kaçamak yapmama rağmen sabah tartıldım 500 gr gitmiş bile.

500 gramda güzel tatlım tebrikler.a.s.

kızlar günaydın 4 günde 1 kilo gitti benden yaaaa mafoldumben neden böyle oluyor acaba hormonal bi bozukluk filan yok sadece pek sık spor yapamdım bide ufak bir ka. kaçamak oldu ondan mıdır ki acaba :tomato:

kızlar diyet teackerımıda değiştim 1 kilo da olsa gitti sonuçta :teytey: değilmi ama ya ama bu hafta daha dikkatli olacam

kızlar herkese merhaba :D ben tartıldım ve son olarak 57 ye düştüm tam 1 haftada 5 kilo verdm hedefim 56ydı ama şuanda çok güzel bi görüntüm oldu ben artık bırakıyorum diyeti.... :D :hooray:
bu diyeti paylaştıgın için sexyyccciiimmm canımmm cok cok cok tesekkür ederim sanaaaaaa

Merhaba kizlar
Bende pazartesi baslamistim. 4 gunde hatta 3 gunde 2 kilo gitti. 62ydim 60 kiloyum simdi kaydirigubbakcemile2
Ama cok aciktim ozellikle aksamlar gecmedi, olsun devam.
sexybebek beni de yazar misin bugun

regl olıım bende baslıcam ıftarda ve sahurdada elmayıcem hafıf yemek ve salata yıcem bakalımıns olur lıste varmıs galıba benıde eklesenıs:) 4 kılo fazlam var vermem lazım s175 boya 68 kıloyum normal mı 4 kılo vermem yoksa dahada versem mı tavsıyelerınızı beklıyorum

kilo veren arkadaşlar tebrikler sexsicim benim 80 .5 kilom bugün oruçluyum ama iftar olaylarında yapabilirsem benide ekle canım bakim yapabilcemmi ama normal zamanda yaparım. benim yeşil elma en sevdiğim elmadırki tok tutar geçen sene zayıfladığımda ara öğün olarak yiyodum ben bu kadar etkisi olduğunu bilmiyodum. hadi hayırlısı bakalım İNŞALLAH veririz kiloları

evet kızlar bende tartıldım ama sonuç düşündüğüm gibi :delphin: regl durumu var oruç tutamadığım için sabah tartıldım ve 77.6 idim 76.8 çıktım.800 gr.cık gitmiş görünüyor.ama pes etmicem. bu kesinlikle şu anki durumla ilgili.pazar gününden itibaren tam gaz devam ediyorum kaydirigubbakcemile4

merhaba kızlar
sabah tartıldım bu hafta sadece 500 gr vermişim
regl imde gecikti böyle diyete başladığımda metobolizmadan dolayı galiba hep sarkmalar oluyo
ama çok şiş hissediyorum kendimi
regl olsam değişir gibi bu rakam
tabiki tam gaz devam

86.500 şimdiki kilom

Merhaba kizlar a.s.
topiginizi birkac gundur takip ediyorum ve bende katilmaya karar verdim
kizlar hem oruc tutup hemde bu diyeti nasil ugulayabilirim :uhm:
sexybebek fotolarini gordum insanin inanasi gelmiyor vallahi super gorunuyorsun darisi basima insallah

Back
X