Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arda alyacim sen kac kiloyla basladin diyete
birde canim dogum kilolari kolay veriliyor senin bebeginde kucuk dahada verirsin

yok cnm ben 16 kilo aldim zaten bunun 13 14 ünü vermisdim zaten diyetden önce
ben diyete basladigimda sadece 2 3 kilo dogum kilom vardi o nedenle ben kendi asil kilolarimi verdim

çok tşkler arda-alya peki 15 kiloyu ne kadar sürede verdin söz veriyorum pes etmeyeceğim ...

cnm elma diyetinde ne yaziyosa yaptim bu kadarr 1 ay oldu yada 1 ayi gecdi tam hatrlamiyorum ayseyle ayni gün baslamisdik

tamam arkadaslar lütfen bu konu artik kaansin lütfen daha yazmayin bisi rica ediyorum
yolumuza devam ediyoruzz olan olmus bi kere yapacak tek sey var yolumuza devam etmek okiii

sizleri seviyorum hadi canlarim basaricazzz

inanmiyorum ya ciddi ciddi kilo verdiriyormus bu diyet yarin ilk isim kilo kilo yesil elma almak olucak ins. sütümü etkilemez
ARDA AYLA cnm sende emziriyorsun sanirim degilmi yesil cay icebilirmiyizki emzirirken ? zemuszemus

cooooooooook mutlu oldum bu diyetleeee zemuszemus aynii böyle dans ediyorum opuyorumnanaktan

acaba bu diyetle meksika biberi hapı kullansak nası olur

şahsen ben önermem neden derseniz. zaten yapmış olduğunuz diyet vucut metabolizmanızı etkileyen bir diyet birde üstüne kimyasal almak çok sağlıklı olmayacaktır kanısındayım. diğer taraftanda verdiğiniz kiloları haptan mı diyetten mi verdiniz bunu bilemezseniz değil mi:)))

kolay gelsin efendim .
bakın ben 24 kilo verdim ne hapla nede özel diyetlerle . tek bir sloganım vardı " herşeyi ye ama dozunda ye"

inanmiyorum ya ciddi ciddi kilo verdiriyormus bu diyet yarin ilk isim kilo kilo yesil elma almak olucak ins. sütümü etkilemez
ARDA AYLA cnm sende emziriyorsun sanirim degilmi yesil cay icebilirmiyizki emzirirken ? zemuszemus

cooooooooook mutlu oldum bu diyetleeee zemuszemus aynii böyle dans ediyorum opuyorumnanaktan

canikoo vermisdim cvp i ama görmedin herhal mühim degel tekrar yaziiym
ben emzirmiyorum tatlim ama bi problem olurmu sana bilmiyorum emzirmedigm icin hic bilgim yokk tatlimopuyorumnanaktan

hehehehe ardam benim mucukkaaa

Şenizlülülülülülü

ben şaştım bugün diyetten biraz ya (tamam biraz değil baya şaştım) şimdide vicdanımla uğraşıyorum benneyaptımki

Bende bende bende......
Hadi bakalim hayirli olsun ay, ben cok heyecanlandim anammm....
Ben iki kilo verdim bile, ama 23 ünden itibaren devam edecem...

yeni liste
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
Askperest

Arkadaslar gecen bu elma diyetini (gecen dediysem diyete baslamadan önce) bir sitede arastirdim orda bir doktormuydu bilmiyorum artik neydi söyle bir sey yazmis:

Alinti:
Bir cok sayfalarda hanimlarin hamilelikten sonra henüz bebeklerini emzirirken diyet yapmaya basladiklarini veya baslamak istediklerini yaziyorlar. Lütfen böyle birsey yapmayin yapmak isteyenleri uyarin. Cünkü zayifladikca erittigimiz yaglarin yaninda bedenimizin depoladigi zehirli maddelerde eriyor ve bebegimizi emzirdigimiz taktirde sütümüze isleyerek bebegimize zarar verebilir!!! Lütfen hanimlar bebeklerimize zarar vermek istemeyiz degilmi? Bir kac ay sabredip öyle diyete baslamak daha mantikli.

Bende burda paylasmak istedim bu okudugumu...

Sevgilerle canlarim....
Askperest

ya şimdi kilo vermeye başlarsam yarışma zamanında dahaaz kilo vermiş olurum. yarışmayı etkiler. En iyisi o zaman mı başlamak acaba desem minareyi çalıp kılıfını hazırlamış mı olurum acaba :kedi: bu gün kaçamak yaptım ya kendime mantıklı cevap arıyorum

Arkadaslar gecen bu elma diyetini (gecen dediysem diyete baslamadan önce) bir sitede arastirdim orda bir doktormuydu bilmiyorum artik neydi söyle bir sey yazmis:

Alinti:
Bir cok sayfalarda hanimlarin hamilelikten sonra henüz bebeklerini emzirirken diyet yapmaya basladiklarini veya baslamak istediklerini yaziyorlar. Lütfen böyle birsey yapmayin yapmak isteyenleri uyarin. Cünkü zayifladikca erittigimiz yaglarin yaninda bedenimizin depoladigi zehirli maddelerde eriyor ve bebegimizi emzirdigimiz taktirde sütümüze isleyerek bebegimize zarar verebilir!!! Lütfen hanimlar bebeklerimize zarar vermek istemeyiz degilmi? Bir kac ay sabredip öyle diyete baslamak daha mantikli.

Bende burda paylasmak istedim bu okudugumu...

Sevgilerle canlarim....
Askperest

saol cnm paylasim icin
emziren arkadaslar daha dikkatöi olurar

ya şimdi kilo vermeye başlarsam yarışma zamanında dahaaz kilo vermiş olurum. yarışmayı etkiler. En iyisi o zaman mı başlamak acaba desem minareyi çalıp kılıfını hazırlamış mı olurum acaba :kedi: bu gün kaçamak yaptım ya kendime mantıklı cevap arıyorum

Evet, bende Sun_Shine gibi düsüyüyorum, acaba simdi devammi etsem (nede olsa iki günde 2 kilo verdim) , yoksa diyorum 23ünümü beklesem.

Arda-Alya arkadasim sen ne diyorsun bu duruma tatlim? :uhm: :uhm::uhm:

Back
X