Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar minareyi çalan kılıfını enfes biçimde uydurur modu :D
yarışmayı etkilemezsiniz grub olsadaburda asıl önemli olan kişisel menfaatler tabiki .. ama şunu söyeleyebilirim oruç tutuyorsanız az kilo veriliyo
bende yeşil çayı bıraktım mesela yarışmaya kadar spor yapıcam ki yapıyorumda bide iftarda çorba salata sahurda da peynirli kepek ekmeğe tost yiyorum ..
yani en azından dikkat edin bir haftada bir kilo almak yerine bir kilo verin emi yavrum emi kuzum emi gadasını aldııım :D
hadi bakim öperim gözlerden

anam lookfor meksika biberi hapıda ne kıs aboooooo neler var neler demekki o hap ne işe yarıyoki bacum

evet canım son dönemde bayağı iyi olduğu söyleniyor ayda 14-16 kilo verdiğini söyleyenler bile var konu bu sitede de mevcut ama arkadaşın söylediğine katılıyorum bu diyetle yapmak zararlı olabilir zaten yan etkileri çok fazlaymış ama 15 gün bu diyeti yapıp sonuç alamazsam denemeyi düşünüyorum..

Evet, bende Sun_Shine gibi düsüyüyorum, acaba simdi devammi etsem (nede olsa iki günde 2 kilo verdim) , yoksa diyorum 23ünümü beklesem.

Arda-Alya arkadasim sen ne diyorsun bu duruma tatlim? :uhm: :uhm::uhm:

canlarim bence siz devam edin diyetinize cünkü zaten verdiniz kilo ee kilo verirkende nie durdurasinizki kendinizi degilmi
zaten surda 1 haftami ne var yarisa ozamna kilo durumuz durmaz merak etmeyin hem siz yaris icin degil kendiniz icin vermelisiniz kilo bunuda unutmayin canlarimopuyorumnanaktan

ArkadaŞlar ya lÜtfen saĞlıĞımızı bu kadar hafıfe almayalım.bakın ÇoĞunuzun kÜÇÜcÜk bebeklerı var barı onlar ıÇın yapmayın.dıyet yapayım derken saĞlıĞınızdan olmayalım.hem bu dıyette aldıĞınız kalorı mıktarı gÜnde sadece 500 kalorı.yanı uzmanların Şok dedıĞı dıyetten dahı daha az kalorılı.ayrıca haftalarca yapılıyor.bence sadece ara ÖĞÜn olarak yeŞıl elma alın derım.ayrıca ayda bır 3 gÜnlÜk detoks olarak yapılabılır .sızde aslında zararlı olduĞunu bılıyorsunuz ama kendınızı kandırıyorsunuz.genede kendınız bılırsınız.sonuÇlarına katlanırsınız

kızlar minareyi çalan kılıfını enfes biçimde uydurur modu :D
yarışmayı etkilemezsiniz grub olsadaburda asıl önemli olan kişisel menfaatler tabiki .. ama şunu söyeleyebilirim oruç tutuyorsanız az kilo veriliyo
bende yeşil çayı bıraktım mesela yarışmaya kadar spor yapıcam ki yapıyorumda bide iftarda çorba salata sahurda da peynirli kepek ekmeğe tost yiyorum ..
yani en azından dikkat edin bir haftada bir kilo almak yerine bir kilo verin emi yavrum emi kuzum emi gadasını aldııım :D
hadi bakim öperim gözlerden

Evet haklisin canim, bende öpüyorum... opuyorumnanaktan

canlarim bence siz devam edin diyetinize cünkü zaten verdiniz kilo ee kilo verirkende nie durdurasinizki kendinizi degilmi
zaten surda 1 haftami ne var yarisa ozamna kilo durumuz durmaz merak etmeyin hem siz yaris icin degil kendiniz icin vermelisiniz kilo bunuda unutmayin canlarimopuyorumnanaktan

Canim cevabin ve düsüncen icin cok tskler ediyorum.... Öptüm opuyorumnanaktan

iyiyim arda alya amaa kac gunudrr bugun basladım dıyrm aksama kadarrr dıyetı tamn yapıorum neoluosaa aksam oluoo amaa yarın gercekten baslıcamm gerekırse acıkıncaa dısarı cıkcam yememek ıcın amaa bu seferr yenilmıcemm :ecrin_bebek:

Canım okadar takılma bence ya Ben kendimi fazlalıklarımı versem Angelina Jolie gibi olurmuyum acaba diye bile kıyaslıyorum. Önemli olan kim olduğu değilki. Senin olmak istediğin görünüme ulaşıp ulaşamayacağın. Baktığın resimdeki kadının adı ayşe de olabilir fatma da hiç önemli değil.

Back
X