Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ne kadar elma yersen o kadar kilo verirsiniz amman ha adın adım uyun kaçamak yapmayn elmanın içinde bütün vitaminler var o sizi ayakta tutacaktır
katılımlar çok güzel bekle bizi 23 eylül karşı tarafı tam süper yenicez grubumuz acaip kilo vericek kaydirigubbakcemile2
sılacım etkin yardımlarını görüorum gıdından öpüyorum bebek![]()
tamam canım ok niye daha önce görmedim ben sizi ya valla ii motive oluyo insan bu sefer eşime söylemicem hep yarım bıraktım fazla veremediğim için ama umutluyum bu sefer vereliniortak
bazı arkadaşlarda bu durum olabiliyordu canım..ama elma yedikçe sanırım normale döner.bol su iç.
yazer yavrum hoşgeldin görüyom seni
nabıyon datlum kaymaklım
listemiz çoğalıyor 18kişi olduk rakiplerim 27 haberin ola.şimcik ben kaçar listeye sen devam et canusu
mrba kızlar sizi okuyorum 3 gündür muhteşemsinizbende 68 kiloyum hedefim 58 benide aranıza alırsanız sevinirimmmmopuyorumnanaktan
sılacım rakiplerimiz kimler?
mrba kızlar sizi okuyorum 3 gündür muhteşemsinizbende 68 kiloyum hedefim 58 benide aranıza alırsanız sevinirimmmmopuyorumnanaktan
kızlarrr yazın yaaa yoksaa dayanamyıp yemek yıcem valaa:)