Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tamam canım ok niye daha önce görmedim ben sizi ya valla ii motive oluyo insan bu sefer eşime söylemicem hep yarım bıraktım fazla veremediğim için ama umutluyum bu sefer vereliniortak

kızlar ne kadar elma yersen o kadar kilo verirsiniz amman ha adın adım uyun kaçamak yapmayn elmanın içinde bütün vitaminler var o sizi ayakta tutacaktır
katılımlar çok güzel bekle bizi 23 eylül karşı tarafı tam süper yenicez grubumuz acaip kilo vericek kaydirigubbakcemile2
sılacım etkin yardımlarını görüorum gıdından öpüyorum bebek :D

mrba kızlar adım aslı sizi okuyorum 3 gündür muhteşemsiniz kaydirigubbakcemile4 bende katılmak istiyorummm su an 68 kiloyum hedefim 58.benide aranıza alırsanız çok sevinirimopuyorumnanaktan

kızlar ne kadar elma yersen o kadar kilo verirsiniz amman ha adın adım uyun kaçamak yapmayn elmanın içinde bütün vitaminler var o sizi ayakta tutacaktır
katılımlar çok güzel bekle bizi 23 eylül karşı tarafı tam süper yenicez grubumuz acaip kilo vericek kaydirigubbakcemile2
sılacım etkin yardımlarını görüorum gıdından öpüyorum bebek :D

öp öp öppppppppppppppppŞenizŞeniz

ay inan çok mutluyum katılım süper

hepimiz bıktık bu kilocuklardan nasıl dökülcekler bayramdan sonra görcez

hele senden çok şey bekliyorum bebişim,sen ramazanda süper uydun ve bayramdan sonra normal diyete gircen kimbilir kaç kilo vercen 1haftadaalkisalkisalkis
kıskananlar çatlasın demmi:jeyyar::jeyyar::dance:

mrba kızlar sizi okuyorum 3 gündür muhteşemsinizkaydirigubbakcemile4bende 68 kiloyum hedefim 58 benide aranıza alırsanız sevinirimmmmopuyorumnanaktan

tamam canım ok niye daha önce görmedim ben sizi ya valla ii motive oluyo insan bu sefer eşime söylemicem hep yarım bıraktım fazla veremediğim için ama umutluyum bu sefer vereliniortak

kesinlikle vercen canım diyete tam uyduğun için..

canım mşu na inanıyoırum arkadaş motivesiyle burda süper kilo veriliyor sonuçta aynı derten muzdaripiz.vericez kız..eşine güzel bir görünüm olcak..
oda görsün eşinin ne kadar azimli bir hatun olduğunu..

kızlar nasılsınızz nasıl gıdıyorr dıett benım kii iyi gidiyor yaaa karnım acıktıı kndımı suylaa şişiriyorum şimdi:)

mrba kızlar sizi okuyorum 3 gündür muhteşemsinizkaydirigubbakcemile4bende 68 kiloyum hedefim 58 benide aranıza alırsanız sevinirimmmmopuyorumnanaktan

aldık bile tatlım hoşgeldin..canım yarışmamız 23 eylülde başlıyor.ama şimdi bu diyetede başlıyabilirsin..23 eylül sabahı yeni kilonu bize yazarsın tammmı tatlım..

yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
askperest
katre26
yeliz dolgan
SELMAT
DaaRKnEss
kiymet_ay
SadeceAsk
Birefsane
Sersoy79
melek81
beşiktaş

Son düzenleme:
selamunaleyküm kıslarrrr
sılacum bacum dadlum iyi niyetin için öncelikle teşekküürler.bu arada fırtınada yağmurda dindi.ve şimdi güneş açtı.allahıma bin şükür acayip korkmuştum ama geçti.bu arada diyetim süper gidiyo.hiç kaçamak yapmadım.ama canım neler neler istiyooo...regliyim ya offfff neyse kıslar yemiyecem tabikide...sıla benide listeye ekle gülümm.hoş ben şimdiden başladım diyete çarşambaya kilo bildirimi yaparım tatlış

kısss elit28 amanın diyim bacum sakın yeme
iradene sahip ol bacım.bak ben şimdi kendi elcağızlarımla kocişime yemek yapacam yiyecem mi tabikide yemiyecem.ohh mis gibi elma var zaten.kıs elit sadece bi hafta ya bi hafta dayan bacım.sonucu görünce zaten yemek istemeyeceksin

Back
X