Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

cnm boyum uzun degil normal boylardayim 160 im ve ben yaklasik 1 ayi gecdi sanirim dieti yapali
herkes ayni seyi soruyo nasl verdin ne yaptin die arkadslar suan elma dietindeyiz ee bende diet ne gerekiyosa onu yaptim ve verdim oley budurr yanii
özenmen güzel bisi canim dahada sevklnirsin isdebende senin boyuna özendim manken gibisin maslalhh:hulya:Şeniz

vuyyhhh rezil oldumm:kedi: pot kirdim nere lere gidem hangi delige girem bu kilolarlada delige girilmez ya nese kaydirigubbakcemile3

jusura bakma canim yaŞeniz

:roflol: :roflol: askolsun hayatim ne kusuru
aradaki farka bak diye koydum hamileligin son günün fotografini bide ayyyyyy ne böbüs varmis bendede heryerim sismis simdi bakinca degisik geliyor insana .........halbuki ozamanlari alismistim.... sırnaşık şey

kizz cimcime ben snein fotolarini görmüsdm zaten önceden bayilmisdim san süpersin özeliklede fizigin anam 2 cocuk dogurmsun bide ben 1 tane saniyodum nasl böle güzelsinya masallh fisdiksin fisdikkkkk

yaa askum ya sen delimisin divanemisin ne zayiflama sevdalariyla oluyosun tas gibisin daha ne istiyosun yaa bu iki ustteki yeni fotolar degil miiiiii akannehirakannehir klava:

vallahi yaa ne sislik oluyo dimi insan da bende de oyle olmustu o baska bisey cidden yaaa akannehir

vallahi yaa ne sislik oluyo dimi insan da bende de oyle olmustu o baska bisey cidden yaaa akannehir

offffff hemde nasil iki ayakli balondum resmen göbek olmasa gene iyi ama göbegim asiri sismistii cnm

görüşrüz canımm:a015::a015:

cimcime canım bu arad süpersin canım Şeniz​

tesekkürler cnm o sizin kendi güzelliginiz iyi geceler tatlu rüyalar cnm :gitme: :1hug:

kizz cimcime ben snein fotolarini görmüsdm zaten önceden bayilmisdim san süpersin özeliklede fizigin anam 2 cocuk dogurmsun bide ben 1 tane saniyodum nasl böle güzelsinya masallh fisdiksin fisdikkkkk

tesekkürer cnm
:kedi: o senin güzelligin :1hug:

cimcimeee 21 zaten çöp gibisin anamm yaa neyine zayıflıyosun su an kaç kilosun ki sen ve laç olmak istiyosun kii:) zaten yok gibii ilk iki resimde:) sen iki çocuk doğurmuşsun ben bekar halimlee :CüvCüv: böyle gözüküyorumm:)[/QUOTE]

saol cnm suanda 53 kiloyum hedefim 46 kilo olmak :1hug:
eski haimle cok fark var arada orda cidden zayiftim

elma yiyorum burda cok guzel yesil elmalar var ben yari ham yesil elmaya bayilirim sansima burda yiyebilcem cokacimcoook

bu arada elmalar yesil mi oluyo arkadaslar yoksa farketmiyo muu
:uhm:

elma yiyorum burda cok guzel yesil elmalar var ben yari ham yesil elmaya bayilirim sansima burda yiyebilcem cokacimcoook

bu arada elmalar yesil mi oluyo arkadaslar yoksa farketmiyo muu
:uhm:

yesil diye biliyorum cnm bende bebis bagiriyor öpüdünüz kizlar hepinizzz
iyi geceler size Şeniz

bana hiç inandırıcı gelmedi 139 kilodan 59 nasıl düştü haayret vallahi hemde 4 ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…