biliyorum biliyorumda görünce basladin sandim hihoyyyt ramazan sonrasi baslarsin sekerim
offffff offffffff kizlar bi derdim varki sormayin
benim kocis tam dövülmelik biliyor diyet yapicagimi eve gelirken abur cubur alipda gelmis bide en sevdiklerimdennnnnnnnlmaz:
az önce gelmis iki paketide gözümün önünde acti ve burnuma gözüme gözüme soktu :roflol:
yemedim hadi döndüm arkami ben görmedim yiyebilirsin diyo bide :roflol: :roflol: :roflol:
paketleri acti ahanda tam önüme birakti gitti iceri :roflol: :roflol:
cnm benim esimde arada yapio öyleee
sen napican kendine hakim olucaksin ve yemiceksin canimmmkaydirigubbakcemile5zemuszemus
saol tatlim ve ins verisin benim hedefimde 55 di ve artik 49 50 olmak isdiyorum minileri giyip gezemk salinmak isdiyorum almnya caddelrinde kaydirigubbakcemile3
tesekkürler cnm :))
emziriyorum tatlim :kedi:
su icmezsem cok cabuk etkileniyor sütüm sabahlari ekmek yerine yogurt bi parca peynir yerim
bacum bu erkelerin hepsi aynı demekki.
hem zayıf isterler hemde gözünün önünde herşeyi yerler gelde isyan etme,,
ama böle dalaverelere gelmicez iradaeye sahip olcaz vercez bu kiloları
kıskananlar çatlasın dimi kız cimcime:dance::dance:
yemedim su iciyorum bol boll delikafadulden delikafadulden
saol tatlim ve ins verisin benim hedefimde 55 di ve artik 49 50 olmak isdiyorum minileri giyip gezemk salinmak isdiyorum almnya caddelrinde kaydirigubbakcemile3
canım sen süt ürünlerini ye iç zaten bebişe süt gelsin aman azalmasınn..
eferim kiz sen kendi fotonu nie koymuyosun avatarina sen o avatrdaki hariundan daha hossunn be datlummzemuszemus
0be den olcan canım sen bu gidişle maşallah diyorum tekrardan inşallah canım giyeriz minileri
o benim fotografim cnnmmm durun size koyum bakin aradaki farklara :kedi:
vuyyhhh rezil oldumm:kedi: pot kirdim nere lere gidem hangi delige girem bu kilolarlada delige girilmez ya nese kaydirigubbakcemile3
jusura bakma canim yaŞeniz
kızlar ben şimdilik çıkıyorum oğluma bakacağım öptüm hepiniziŞeniz
kızlar ben şimdilik çıkıyorum oğluma bakacağım öptüm hepiniziŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?