Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

olur bitanem zemuszemus bende gidip alsammi bi kot onu giymek icin daha cok caba sarfederim Şeniz

gerçek olurmu ya valla yapıyorum herşeyi tastamam inşallah cimcime ya inşallah inan kotu çıkardım masaya koydum tekrar dolaba yerleştirmedim gidip gelip bakıyorum hihoyyyt

afferim hamiş afferim sana
çalışmazmı metobolizman hemde sürat motoru gibi çalışır.walla bu hafta sen kırıp geçirecen gibi geliyo bana

inşallah burcum inşallah valla o kot üstüme olsun da başka şey istemiyorum canım opuyorumnanaktan

haöişşş napıorsunn tartıldınmıı vermısmısın 2 gundee

canım tartılmadım cuma yada pazar tartılacam bugün 3. günüm hi. kaçamaksız :lepi:

arkadaşlar haklısınız ama geçmişi okudunuzmu bilmitorum moderatörlerden uyarı yazısı var sizin gibi bu konuyu didikleyen arkadaşlar yüzünden topiği kapatacaklar bravo yani bravo

begumgül afferim canım sana afferim kız çok güzel kilo vermişsin süpersin
ama kendine dikkat et tamam mı canım
1hafta sonra bekliyorum senii mucukka canım

canım şimdi kahvaltı yaptım su içtim sonuçta gerçek kilom olmaz ancak yarın sabah tartılırım olurmu bebişş zemuszemus

topiğin ınandırıcılıgını yıtırmesınden ıyıdır ama seker super bır kulup burası....aramıza gerı doner vsvs tuhaf degılmı yalan uzerıne topıkmu olur...ok bu konu kapandı...ama gercekler ortada.............

bu aradaa hamiş canım yaaa ben rejımee ılk basladıgımdaa hanı senlee knsrkenn 31 32 beden gyyordum kotu simdii 28 29 giyiyorum :)

tabiki gerçekler ortada aksini söyleyen yok ama olmuşla ölmüşe çare yok değilmi olan oldu artık bu konuyu konuşup tartışma konusu yapmak bize sadece topiği kaybettirir başka bişey değil kimse olanlardan mutlu değil ama yapılacak bişey yok arkadaşlar lütfen sadece diyetle ilgili paylaşımlarınızı yapın topikte

bu aradaa hamiş canım yaaa ben rejımee ılk basladıgımdaa hanı senlee knsrkenn 31 32 beden gyyordum kotu simdii 28 29 giyiyorum :)

canımmmm çok süper bişey ben halen 31 giyorum ama inşallah incelecem kaydirigubbakcemile5

günaydinlar elma güzellerii nasilsiniz?

bakiyorumda eski konu hala gündenmde 50 defa tekrarlandi bu konu acilmasin editörlerden uyari geldi konumuz kapatilabilir diye ama kimsenin umrunda degilll
arkadaslar lütfen uzatmain artik olan oldu
yorumlarimizida yaptik zaten hala sakiz gibi uzatmanin hic bi anlami yok yoksa bu uzatmalarin yüzünden topigimiz kapanacak lütfen rica ediyorum hepinizden daha acilmasin bu konu lütfenn
biz yolumuza devam edicezzz okiii heydi güzellerim göreyim sizii

canım ben elimden geleni yaptım uyarıda bulundum halen konuyu tartışan bi kaç arkadaşa uyarı da var zaten uzatmanın bi anlamı da yok sadece diyet paylaşımlarını yaparlarsa arkadaşlarımız daha iyi olacak

kızlar bu arada çıkmam lazım şimdi gelirim birazdan kaçamak yapmayın haaa öptüm hadi opuyorumnanaktan

saol cnm
ben tam olarak gecmisi okuyamadm bi okuyum
arkadaslar tekrar diyorum belki bazilarin umrunda olmuya bilir bu topigin kapanmasi ama bizim cok umrumuzda lütfen hala su konuyu acmayin ve güzelce sohbetlerimize ve birbirimizi motive etmeye devam edelim canlarim yoksa editöre sikayet edicemm pleaseee

slm kizlar 23 eylulu sabirsizlikla bekliyorum kizlar belirtin demissiniz kilolarinizi ama ben 65 kiloydum ramazanda kilo aldimmi verdimmi zor bir ihtimal bilmiyorum ramazandan sonra tartilip yazsak daha garanti olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…