olur bitanem zemuszemus bende gidip alsammi bi kot onu giymek icin daha cok caba sarfederim Şeniz
afferim hamiş afferim sana
çalışmazmı metobolizman hemde sürat motoru gibi çalışır.walla bu hafta sen kırıp geçirecen gibi geliyo bana
haöişşş napıorsunn tartıldınmıı vermısmısın 2 gundee
şaka gıbı hakıkaten canımya...baskasının resımlerını kulanmak nekadar yanlışş...allah allahhh....tabıkı snırlenırsın herkes ovguler yagdrdı cunku melek yaptı oyuzden bu buyuk bır şok...haklıısn vallahı
hamişşşşşşş
canım tartılmadım cuma yada pazar tartılacam bugün 3. günüm hi. kaçamaksız :lepi:
gerçek olurmu ya valla yapıyorum herşeyi tastamam inşallah cimcime ya inşallah inan kotu çıkardım masaya koydum tekrar dolaba yerleştirmedim gidip gelip bakıyorum hihoyyyt
inşallah burcum inşallah valla o kot üstüme olsun da başka şey istemiyorum canım opuyorumnanaktan
canım tartılmadım cuma yada pazar tartılacam bugün 3. günüm hi. kaçamaksız :lepi:
arkadaşlar haklısınız ama geçmişi okudunuzmu bilmitorum moderatörlerden uyarı yazısı var sizin gibi bu konuyu didikleyen arkadaşlar yüzünden topiği kapatacaklar bravo yani bravo
topiğin ınandırıcılıgını yıtırmesınden ıyıdır ama seker super bır kulup burası....aramıza gerı doner vsvs tuhaf degılmı yalan uzerıne topıkmu olur...ok bu konu kapandı...ama gercekler ortada.............
bu aradaa hamiş canım yaaa ben rejımee ılk basladıgımdaa hanı senlee knsrkenn 31 32 beden gyyordum kotu simdii 28 29 giyiyorum :)
hamiş canım ben inanıyorum sana sen bu sefer hiç kaçamak yapmadın canım o kot sana cuk diye olacak gör bak
günaydinlar elma güzellerii nasilsiniz?
bakiyorumda eski konu hala gündenmde 50 defa tekrarlandi bu konu acilmasin editörlerden uyari geldi konumuz kapatilabilir diye ama kimsenin umrunda degilll
arkadaslar lütfen uzatmain artik olan oldu
yorumlarimizida yaptik zaten hala sakiz gibi uzatmanin hic bi anlami yok yoksa bu uzatmalarin yüzünden topigimiz kapanacak lütfen rica ediyorum hepinizden daha acilmasin bu konu lütfenn
biz yolumuza devam edicezzz okiii heydi güzellerim göreyim sizii
canım ben elimden geleni yaptım uyarıda bulundum halen konuyu tartışan bi kaç arkadaşa uyarı da var zaten uzatmanın bi anlamı da yok sadece diyet paylaşımlarını yaparlarsa arkadaşlarımız daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?