Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

offff massallah kizlar size ne cok yazmissiniz öye okuyamadim yasli iki cocuk anasiyim aciyin banaaaaaa kaydirigubbakcemile3

burcuuummm ama ben sabah 6.30 da kalkıp bi bardak soğuk su içmitim o da metabolizmamı çalıştırmazmı hem uyandığımda da su içmiştim ama bişey yememiştim bebişimmm opuyorumnanaktan yaaa kahvaltımı yaptım birazdan leslie bacı ile yürüyecem hatta bugün iki kere yürüyeyim diyorum :hulya: mekikte çekecem bol bol suyumu elmamıda yiyecem sularımı da içecem kot pantolon aldım bacaklarımda kalıyo yukarı çıkmıyo kaçamakta yapmıyorum bayrama kadar kaçamaksız devam edecem acep olurmu ya üzerime :sm_confused: bugün 3. günüm diyette sporda yapıyorum hihoyyyt

bugün ciddi ciddi basladim
simdiye kadar bir tane elma yedim birazdan diyet yogurt yicem

bir litre su ictim birde kaydirigubbakcemile5

olur bitanem zemuszemus bende gidip alsammi bi kot onu giymek icin daha cok caba sarfederim Şeniz

Kızlar ben de bayramdan sonra elma dietine başlamak istiyorum inş. hamilelik kilolarımın kalanını bu şekilde veririm

evet seker bencede....yapılan yanlış ne olacak topıge gelıp bırsey olmamıs gıbı resımlerı gonderıp devammı edecek ...nerde durustluk..ozman herkes bır yalanla devam ettırsın bu toğıgı sonra bahaneler ıle gerı gelıp devam etsın....neyse....

afferim hamiş afferim sana
çalışmazmı metobolizman hemde sürat motoru gibi çalışır.walla bu hafta sen kırıp geçirecen gibi geliyo bana

sehnazcim cnm baya uzakmisiz gercekten bundan 5 yil önce ben augsburgda bi köyde yasamistim

özlemcim cnm hosgeldin aramiza delikafadulden
yokmu arttiran bayanlar cok fit olucas hihoyyyt
dolsun tassin iste ohh ohhh :sm_cool:

yaaa şu sexy konusunu kapatın artık yaa sizin yüzünüzden konuyu kapatacaklar ne yaptıysa yaptı bitti gitti biz diyetimize bakalım kimse bizi ilgilendirmezz... farklı düşünen varsada fikrini kendine saklasın bitirin artık su konuyuu elma diyetinin konusu kapansız istemiyorum ben LÜTFENNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

begumgulll kıs gelinyon geliyon hiç yazmıyon şekerim.walla sen süper kilo vermiştin ben seni çok merak ediyom hala devam ediyonmu diyetine bebiş

canım ben 4 haftada 12 kiLo werdim ama sexy iLe özeLden mesajLaşırken bi sürtüşmemeiz oLdu onun için yazmıodum kiLo biLdirimi faLn yapmadımmkaydirigubbakcemile3
4 hafta önce 77 kiLoyLa başLamştım ve şu anda 65 gördümmkaydirigubbakcemile2
ama gecen gün doktora gittim tahLiL yaptırdım ve lan değerLerim çok düşük çıktı onun için bi haftaLık bi ara verdim. ama çok dikkat edicem bu bi haftada sonra tekrar aranızdayım tatLımmmmmŞeniz

şaka gıbı hakıkaten canımya...baskasının resımlerını kulanmak nekadar yanlışş...allah allahhh....tabıkı snırlenırsın herkes ovguler yagdrdı cunku melek yaptı oyuzden bu buyuk bır şok...haklıısn vallahı

--------------------------------------------------------------------------------

başlangıç/şimdiki/ideal
yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise---------------------------------78--77--65
yancy-------------------------------92--89--65
cimcime21---------------------------53,300 / 46
lookfor
pardon
askperest
katre26
yeliz dolgan ---------------------------------75/73,5/58
selmat
daarkness
kiymet_ay
sadeceask
birefsane
sersoy79
melek81
sera81
beşiktaş
burcum24
gunicen
zemus
CULDA------------------------------------76/73/58
pureHate

başlangıç/şimdiki/ideal
sıla 55<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<93/83/60
meyram
miyavmiii
sun_shine
lookfor
pardon
askperest
katre26
selmat
daarkness
kiymet_ay
sadeceask
birefsane
sersoy79
melek81
sera81
beşiktaş
burcum24
gunicen
zemus
pureHate

başlangıç/şimdiki/ideal
sıla 55<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<93/83/60
meyram
miyavmiii
sun_shine
lookfor
pardon
askperest
katre26
selmat
daarkness
kiymet_ay
sadeceask
birefsane
sersoy79
melek81
sera81
beşiktaş
burcum24
gunicen
zemus
pureHate
bayyz-------------------------------------79.5/78.4/65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…