kuşum böcüğüm aç aç neden 2 saat bekliyon bakim sen hıııı kızıyorum ama kalkar kalkmaz su iç metabolizman çalışmaya başlasın cicim sonra mutlaka kahvaltını et güne erken başkaki kilo vermen hızlansın anam saat nerdeyse 1 olacak oo şimdi kahvaltı edecek de 2 saatte 1 elma yiyecen kıs zaten 8 den sonra bişey yiyemiyoz.ve sen biliyonki 8 kadar ne kadar çoık elma yersek okadar ii.hamişşşşşşşşşşş kafanı kıracam senin ha mucukkaaaaaaaaaaaa
burcuuummm ama ben sabah 6.30 da kalkıp bi bardak soğuk su içmitim o da metabolizmamı çalıştırmazmı hem uyandığımda da su içmiştim ama bişey yememiştim bebişimmm opuyorumnanaktan yaaa kahvaltımı yaptım birazdan leslie bacı ile yürüyecem hatta bugün iki kere yürüyeyim diyorum :hulya: mekikte çekecem bol bol suyumu elmamıda yiyecem sularımı da içecem kot pantolon aldım bacaklarımda kalıyo yukarı çıkmıyo kaçamakta yapmıyorum bayrama kadar kaçamaksız devam edecem acep olurmu ya üzerime :sm_confused: bugün 3. günüm diyette sporda yapıyorum hihoyyyt
arkadaşım yapılan şey ortada kendini göstermek istememek bu şekilde olmaz bunu gayet iyi bilirsiniz sexy arkadaşımıza yakınlık hissedip onu korumak isteyişiniz normal ama bunu başkası yapsaydı aynı tepkiyi vereceğinizi sanmıyorum resmen aldatmaca......topiği açıp motive etmek insanları kandırma hakkı vermez dürüstlük her zaman her yerde(hele de bu topikte )olması gerekir kimsenin hakkını yemiyoruz---ayrıca bunun düşünceye saygısızlıkla ne alakası var kendini göstermek istemiyorsa göstermesin ben buna saygı duyarım ama onun yaptığı çok ayıp arkadaşlarını kandırdı--benim bunlardan daha bugün haberim oldu şahsen beni ilgilendirmez zaten geç katıldım aranıza şu yazdıklarım sexybebeğin şahsına değil sana sanki yapan hatalı değil de yorum yaptığımız için biz hatalıyız beni bu şekilde bu mesajla uyaramazsın....
begumgulll kıs gelinyon geliyon hiç yazmıyon şekerim.walla sen süper kilo vermiştin ben seni çok merak ediyom hala devam ediyonmu diyetine bebiş
ben bu gün tartıda 1.1 kg eksildim ve çook mutluyum:) 2. günüm ve dvmmmm
Ben canım... Ve duyunca ilk işim sexye öm yazmak oldu, haliyle sinirliydim,hayal kırıklığı içindeydim, moralim dibe vurmuştu öğrenince ve mesaj yazdım. Açıklama bekledim doğal olarak gereken açıklamayı yaptı gerçi, ama bir yanlışlık var mesajında ben saygısızca yazmadım ona gerçekleri yazdım, gerçekler acı geldi herhalde.
Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.. Atalarımız ne dediyse doğru demiş.
Aslında yarışımız bu topikte olmamalıydı ama napalım kurallar gereği başka topik açtıramadık mecburen bu başlık altında yazmaya devam ediyoruz.
Bana da bir arkadaşım söyledi ilk öğrenen oydu, yurtdışında yaşıyor ve o miğde kelpçesi taktıran kızın resimlerinin olduğu siteyi de biliyormuş ve 2 gün önce o resimlerin sahibine ulaşmış, anlatmış olanları. Burada söylüyorum ilk kez.. O kızcağız da şaşırmış nerede kullanıldı resimlerim diye.... İşte böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?