büşra dün bende dayanamadım az bişey makarna yedimpişmanım itiraf ediyorum
yee burcu az bişey ye eziyet etme kendine canım
ayy valla bende makarnaya hiç dayanamam biliyormusun en sevdigim şeydir
ama 2 aydır evimde sadece birkere pişirdim
pilavıda çok severim oyüzden onuda 3 kere yptım 2seferinde misafir vardı
yaaaa bitsin bu işkence kurtulalım kilolardan valla tartıda 70.0 gördüğüm gün ziyafet çekicem kendime
bide 65.0 gördüğüm gün yapıcammmm
daha önce 66ya düştüğümde 68 oldugumda diyeti bırakıyorum dedim ogün annemle girdik mutfaga okadar çok hamur işi yaptıkki diyeti tam bozdum ama ozaman ne güzel geri almamıştım kiloları
büşra allah söyletsin inş veririm ama en iyi hepimiz olalım hepimiz 3 4 kilo verelim birden fazla birinci olsun inşallahhh:)))) iş yerinde çıktım canım ama burda 65 çıkıyorum elbiselerle çizmelerle evdede 66 çıkarım gibi geliyo geçen hafta 67 kiloydum bir kilo bile yeter büşram
hey maşallah canım
bu arada tebrik ediyorum makarnayı 2 ayda 1 kere pişirdin
pilavıda 3 kez
ooo keşke bende senin gibi yapabilsem ama benim kocam makarna,pilav hastası
hoş her yemeği yer,üstüne mutlaka tatlı ister
yapmazsamda aşkım sen bana bi tatlıyı çokmu görüyrosun deyip bana vicdan yaptırır
anlıyacan hep onun yüzünden kilo aldım
peki kocan aldımı dersen nerdeeeeeeeeeeee adam hala aynı
diyeceğim o ki iyi walla kocan neden yapmıyorsun demiyoo
tebrikler kocanaa
burcu börek ye demedim sana bir kaç tane kraker ye bi dilim ekmek ye yada peyniz zeytin bişey at ağzına ama çok yeme
arkadaşlar elmalar miğdemi sızalttı benim bırakıyorum elma diyetini 56 kiloyum ekmeği keserek yada yediklerimi kısarak yediklerimin yarısını yiyerek vermeye çalışcam olur dimi size kolay gelsin öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
canım çok şükür öyle sorunum olmuyor
ama hamilelikte kocişimede kilo aldırdım ben hergun hamur işi yiyince oda 9 ayda 10 kilo aldı
ama geçen ay diyete birlikte başladık o 2 haftada 6 kilo verdi sonra bıraktı
erkekler çok şanslı bu konuda ya çok az kıssalar yemekten hemen gidiyor kas yapılarından
eşimde tatlıyı falan çok seviyor pilav makarna bayılır ama
kilolarımdan dolayı en çok onun başının etini yiyorum oda ne yapsın bişey demiyor kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
hüppermiş :hooray:
burcum sende yap hep şikayet et kilolarından
işe yarıyor yoksa eger pilav makarna yapsam valla bi oturuşta bir tencereyi yerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?