ne bilim ya sende 10 kilo verdin hiç böyle tepki aldınmı yok acaba dalgamı geçti diyorum nebilim okadr şaşırdıki görünce ayağa kalk bakıcam dedi ağzı açık kaldı falan
kızlar firmacım geldi adam aaaaaaa aaaaaaa diye kaldı ne olmuş sana neyaptın da bukadar zayıfladın diyo:))))))
canım sen hatrı sayılır bi kilodasın artık
ben 85ten indim yine zayıf değilmki ama banada bayramda aaa göbegin öyle kalıcak sanmıştık gitmeye başlamış vallaaa dediler patavatsız birkaç insan
bende bozdum sezeryandan sonra olsun okadar diye zemuszemus
ama senin boyuna göre şuan zayıfsın
cimcime dün bi resim gördüm forumlardan birinde cimcime diye zayıf bi kızdı mini etek giymiş süper miniydi bu ne fizik dedim bittim kıza sen sandım dedim bu kız delimi bu güzelliğe bu fiziğe ne rejimi yakalıyım bizim forumda o cimcimeyi dövcem dedim sonra baktım faklı o cimcime21 miş güldüm sonra kendi kendime inş bizim cimcimede böyle olur dedim:)
bakma güzelim sen öyle insanlara
ben normal doğum yaptım karnım 5 aylık gibi duruyordu banada 2. var falan diyen çok oldu
şükür şuan daha iyiyim
evet büşra sen süpersin canım çok iyi gidiyosun hepsi gider o kıskançlarda çatır çatır çatlar inşallah:)
zayıflayınca git ama görsün o gıcık ebee:)
he bide kaynanana git anne bi etek verirmisin getirmedim dee sonra ayy bende senden zayıfım olmaz ama idare ederim dersin gün boyuda düşüyo de durki sinir olsun:))))))))
ayyy ne patavvatsızlar yaaaa banada salak bi ebe dogumdan 5 gun sonra topuk kanı aldırılıyor ya gittik aaa sanki bebek hiç çıkmamış gibi dedi gebertesim geldi
bidaha gitmedim zaten saglık ocagına aşılarınıda doktoruna yaptırıyorum
o kadının yüzünü görmek istemiyorum çok gıcıktı :umursamaz:
ya bizde zayıflıycaz o kesin ama insanın moreli bozuluyo yaa millet moda etek pantolon derdinde biz kiloyla uğraşıyoruz hadi siz annesiniz ben anne olayım 100 kilo yada razıyım ama bana noluyoo pis boğazım işte
zayıflayınca git ama görsün o gıcık ebee:)
he bide kaynanana git anne bi etek verirmisin getirmedim dee sonra ayy bende senden zayıfım olmaz ama idare ederim dersin gün boyuda düşüyo de durki sinir olsun:))))))))
ben geldim
3 elma yedim 2,lt su içtim
4 elmamı 20dk sonra yiyecem
bu arada şehnaz nerde yaaaaaaaaaaaa çok merak ediyorum
dr falan gidecem yazmıştı en son bir dahada kızdan ses çıkmadı offfffffffff
burdayız yafriimmmherkes tekeer teker kayboluyo noluyo yaaa
yok yani doğum yapsamda alsam tamam derim bebeğim var anneyim ben ama ben kızım yedim yedim şiştim siz kızken tığ gibiymişsiniz ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?