üfff bende yapmak ıstıyom ama elmanın yanında baska seylerde yıyom yawwww yardım edın dıyom kımse yohmuuu sexyy banada bı el at da zayıflayım bacım yaaa kafamçokkarıştı
cokk gecmis olsun cnmm cok üzüldüm :1hug:
eferim kiz sana da bravo diyorumm:lepi:kaydirigubbakcemile5
ayy bugun azcik moralim bozuk azcik iyi bi sekilde dolandim durdum.kafamçokkarıştıama bi hirs geldi bana pöfff zaten vardi aslinda ama hic de kacamak yapmamisdim gicik oldum kendime,heralde bende gec kalkiyodum son 2 gün erken kalkmaya basladim bide ben fazla elma yemiyodum ya cünki hic aclik hissetmiyorum ama neyse aklim basima geldi demek fazla elma yencek fazla yesil cay icilecekk zemuszemuszemuszemus
ve kislar hani demisinizya 2 hafta daha cok kilo veriliyo hakkat 2 . hafta daha cok verrmiyim yoksa yine 4 kilo verrmiyom heee bide ben 2 gündür kondisyon bisikletimle yarim saat öglen 15 dk aksam olmak üzere 2 defa bisiklet sürüyorum bide kol bacak ve karin hareketleri yapiyorum bakalim bu hafta kac kilo gitcek valla eger gine 3 4 kilo giderse kendimi dövecemmmm:mymeka:
[
aynen canım bende kendimi duvarlara vurmayı planlıyom bu seferde veremesem adam gibi delikafadulden delikafadulden
sexybebek canım ben soyledım sana ama galıba atladın ben bu hafta veremedım kılo ama pazartesı mutlaka tam senın dedıgın gıbı yapcam askım
aynen canım bende kendimi duvarlara vurmayı planlıyom bu seferde veremesem adam gibi delikafadulden delikafadulden
emeğe saygı arkadaslar sexy bızım ıcın zamanını verıyor lütfen herkes bildirim yapsın yada ben bıraktım falan desın dımı amaopuyorumnanaktan
sexybebek canım ben soyledım sana ama galıba atladın ben bu hafta veremedım kılo ama pazartesı mutlaka tam senın dedıgın gıbı yapcam askım
kis sexy bebekkklava:bir degil iki degil tam uc kez yazdim
700gr verdim diyee
yine devam ediyorum diyee
hedefim 60 diyee
bak bu kezde listeye almazsan ben seni dovucem ablasii:mymeka:
sagol canim sexy bebegim beni listeye aldigin icin
hem bende siskoydum
dogumdan bu yana 76 kiloydum bir aydir verdim 67 oldum
elma diyetiylede hizlandirmak biran once kalan 7 kiloyuda vermek istedim ama bu kez gizli kacamak yok ciddi yapicam canim verdigin pozitif enerji hepimize yetiyor valla azmine hayran oldum cok gusel olmussun
sexy bebkcim yasemin yani hasretim bu dieti birakdi cnm ama ben ginede msn de onu görünce sorum tekrar isdersnn
merhabalar ben gecede yazmisdim
dün basladim diyete ve bugun tartildim 1 kilo vermisim bende varim bu diyetde hemde sonuna kadarrr benide al sexyyyy baslangic kilom 95 simdiki kilom 94 ve hedef 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?